Samo nemoj molim te o ranijim sretnijim vremenima pisati. Da su sretnija, ne bi se onoliko duga napravilo i ne bi se radilo sto se radilo, nije za pisanja po forumu. Ujedno zaboravljas, da nije bilo ovih momaka u "crnom" ni kluba ne bi bilo.limvolikce1945 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:50Nema smisla nikakvo glasanje online ili preko nekih lajkova. Ako misle ovako birati igrača utakmice, čisti promašaj. Jedino je smisleno podijelit papiriće sa sastavom prije tekme, nakon tekme zaokružiti i ubaciti u kutiju. Ovo sve ostalo će biti na način da su igrači dana oni koju su "popularniji u svom selu" koje ima internet.
Kakva je ovo sad glupost, čuj reprezentacija Ze-do kantona, koji qurac... Hajde za juniore i nekako - trebaju se razvijati, ali za seniore je debilizam.
A što se tiče ove nove navijačke mode bez šalova, i "svi u crnom" - to sam već govorio - ko da smo navijači ragbi reprezentacije Novog Zelanda, a ne Čelika. Možda sam staromodan, ali onaj štimung sa šalovina mi nostalgično nedostaje - asocira me na neka sretnija naša vremena. A ovo "u crnom" možda isto ima neke simbolike - crno nam je već odavno sve!