Prvo, nisu mi jasni stavovi imaju platu (redovnu) kako ne pobjeđuju kao da je to najbitnije u sportskom segmentu, bitno ali ne najbitnije. Drugo, pogriješi igrač u pasu ili bilo sta, treba mu se **** majka, neophodno je i sa punim pravom. Jer platio sam kartu 10km, radim za 900km, on ima 5-6k i fulio je penal ili sta vec, i imam puno pravo da mu **** sve od majke, djeteta i drugih kreativnih psovki. Bando neotesana, volio bi da vam pretpostavljeni na poslu jebu žene, djecu, sestre i dr., kad pogriješite nešto, jer imaš platu redovnu i imam pravo da te vrijeđam. I to ne jednom, nego svake sedmice. Zakasnis 5minuta, sve ti **** gdje si do sad.
Ljudi smanjite doživljaj, očekivanja i budite realni. Stvara se otrovna atmosfera koja utiče na sve, volio bi da griješim ali mislim da nam je zijan na ovom derbiju. Atmosfera u gradu, klubu i među igračima je užasna, svaki dan citaju prijetnje i najgora pljuvanja na društevnim mrežama i inboxima.
Dajmo podršku da pobjedimo gurbete, jer vidite mi nismo Real Madrid pa da je dizanje trofeja navika. Mi smo FKS, klub koji s vremena na vrijeme bljesne uzme pehar i onda opet par godina ničega. Stvaranje ekipe je dug proces i na šta utiče milion faktora, suština je da treba imati stpljenja i pametno raditi. A to što smo mi Sarajevo i što mi moramo svake godine biti šampioni je smiješna priča, ima 12 ekipa i svi igraju fudbal, a imaju i plate redovne ili ne, navijače kakve takve, pojačanja kakva takva, sve isto.
STOP PRIMITIVIZMU NA STADIONIMA!
PODRŽATI KLUB, PODRŽATI IGRAČE, I DO POBJEDE!