Victor je napisao/la: ↑23 avg 2022, 14:14
TMmanija2012 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 13:44
Moaram ovog upitati BEZ POKRICA

Ko ima pokrice u nasoj ligi , osim Zrinjskog koji je u usponu velikom ( proslu sezonu prekuco ligu , ove sezone dobar u Evropi) i rade dobar posao to treba pofaliti i priznati. Ostali timovi krpe tim sa niskobudžetnim igracima i moli Boga da potrefe solidnog igraca. Vidim ložiš se na pitare , kao oni spašavaju sezonu, po koje rezonu oni imaju jak tim ili individualce koji odskacu u nasoj ligi . Mi i pitari imamo ekipu u pet deka , jedina je razlika sto smo mi kokuzi ,a oni đaba bacaju novce na nafurane igrace koji nisu uspijeli u Mađarskoj ,Sloveniji i Bugarskoj. Imaju bahatog trenera kojeg su novinari digli u nebesa ,a pravi takve glupe poteze da je naš Sablja takticki Murinjo za njega
Na kraju mi smo dobili Zrinjskog i TC ,pa mozemo se malo qrchiti , ono sto nama fali bolje tekme u gostima i bolje tekme protiv "manjih" klubova.
U petak svi u Dolinu da trpamo pitare
Ne lozim se na pitare nego kazem kako jes...to dal je nas roster i njihov u 5 deka nek svak procijeni, ja mislim da ako cemo geldat cisto igracki nije ni blizu..al dobro to sam ja i moje misljenje

Tim gore po njih jer su trenutno tu dje jesu...
Sto se tice derbija kazem da sam skeptican i tjt, mozda ih dobijemo, razvalimo ..amin niko sretniji od mene...sta sad treba pisat "Jaci smo u svemu oni se gase ha bu sa su" ..i onda ako nedaj Boze izgubimo ispsiat ovdje 50 stranica negativnosti o Edisu, upravi sa posebnim akcentom na neke igrace koji vec budu uzeti na zub...
Mi i pitari imamo istu problem, kada nam igrac dolazi mi od njega napravimo Ronalda, kada vidimo nakon par utakmica da taj isti igrac nije 50% onoga kako smo ga dozivljavali pri dolasku onda pocinje standardni ritual "psovanje i tjeranje". Evo primjer Kapić i navijaci Sarajeva , takvih primjera ima mali milion u nasim klubovima . Mi necemo da sami sebi priznamo vecini igraca zadnja je opcija nasa liga , kada vide da nemaju gdje onda dolaze kod nas i naravno "privukla ih ljubav prema klubu" .
Sto se tice Sarajeva ja tu ne vidim nikakav extra kvalitet , oni su po meni ekipa za 3 -4 mjesto , ni blizu nisu Zrinjskom. Kazi mi jednog njihovog igraca da odskace od ostalih u ligi

Sto se tice nas , ja nikad nisam napisao ove sezone mi napadamo titulu ili Evropu , nasa realnost je oko petog mjesta . Nije velika razlika između treceplasiranog i petoplasiranog u nasoj ligi , otprilike koje ima love za sudije taj je zavrsio na trecem mjestu.
Na kraju kada ekipa zijani 5-1 ,pa kiksa protiv Igmana sa igracem vise , pa nemoze da dobije Slobodu koja se branila u šesnestercu 90 minuta i igraci padaju na svaki kontakt cekaju da sudija svira penal ili se bacaju u prazno da bi iznudili penal , o kakvom mi kvalitetu pricamo.
Ja sad mogu pricati da je Željo bolji Bayerna i imam pravo to da mislim