Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
Tom Huddlestone
Postao/la Tom Huddlestone » 08 feb 2011, 17:21
melanholicar je napisao/la:Dokle će Luka odsustvovati?
Može li mi neko od ljudi koji stvarno prate ovaj klub,malo bolje objasniti,novinske natpise u kojima se navodi da je Totenham najveći gubitnik ovog prelaznog roka?
Ja sam hipotetički pokušao zaključiti zbog čega takav naslov i došao sam do odredjenih zaključaka,što ne znači da sam pogodio.
1. Ljudi imaju dovoljno kvalitetan sastav a sir Harry nije želio bacat pare i milione,već će sačekati ljeto.
2. Jednostavno u ovom trenutku nije bilo kvalitetnih a nešto jeftinijih zvijezda koje bi imale startno mjesto u prvom timu.
3. Jednostavno Suareza im oteše oni iz Liverpoola,što ih Karamele nikako ne mogu,a Harry nije palo na pamet da dovodi neke manje kvalitetne.
Modric ce se vratiti brzo imao je opercaiju slijepog crijeva u prosli cetvrtak ili petak, a Tottenham je "gubitnik" ovog prijelaznog roka zbog omjera poslanih ponuda za igrace i broju dovedenih igraca

-
Spurs
-
Kontakt:
Tom Huddlestone je napisao/la:melanholicar je napisao/la:Dokle će Luka odsustvovati?
Može li mi neko od ljudi koji stvarno prate ovaj klub,malo bolje objasniti,novinske natpise u kojima se navodi da je Totenham najveći gubitnik ovog prelaznog roka?
Ja sam hipotetički pokušao zaključiti zbog čega takav naslov i došao sam do odredjenih zaključaka,što ne znači da sam pogodio.
1. Ljudi imaju dovoljno kvalitetan sastav a sir Harry nije želio bacat pare i milione,već će sačekati ljeto.
2. Jednostavno u ovom trenutku nije bilo kvalitetnih a nešto jeftinijih zvijezda koje bi imale startno mjesto u prvom timu.
3. Jednostavno Suareza im oteše oni iz Liverpoola,što ih Karamele nikako ne mogu,a Harry nije palo na pamet da dovodi neke manje kvalitetne.
Modric ce se vratiti brzo imao je opercaiju slijepog crijeva u prosli cetvrtak ili petak,
a Tottenham je "gubitnik" ovog prijelaznog roka zbog omjera poslanih ponuda za igrace i broju dovedenih igraca 
nismo mi poslali ni jednu ponudu, sve su to bile spekulacije
-
jacky09
-
Kontakt:
Tottenham nema kvalitetan napad. Defoe je igrač koji će u jednoj utakmici zabiti 5, pa onda pola godine niti jedan. Pavljučenko nije klasa za Tottenham, a Crouch služi jedino za spuštanje lopte.. on u napadu ne može sam igrati. Čak je i on u dosta slabijoj formi nego prošle godine. Treba im jedan robusni napadač koji će trpati asistencije sa krila ili sredine. Smatram da je Tottenham u prvom dijelu prvenstva imao kvalitetnijeg napadača sada bi imao barem 6 bodova više.
...što je više lome to je volim jače...
-
Tom Huddlestone
Postao/la Tom Huddlestone » 09 feb 2011, 14:25
jacky09 je napisao/la:Tottenham nema kvalitetan napad. Defoe je igrač koji će u jednoj utakmici zabiti 5, pa onda pola godine niti jedan. Pavljučenko nije klasa za Tottenham, a Crouch služi jedino za spuštanje lopte.. on u napadu ne može sam igrati. Čak je i on u dosta slabijoj formi nego prošle godine. Treba im jedan robusni napadač koji će trpati asistencije sa krila ili sredine. Smatram da je Tottenham u prvom dijelu prvenstva imao kvalitetnijeg napadača sada bi imao barem 6 bodova više.
Apsolutno se slazem, da su bili pametniji vlasnici i Harry, doveli bismo jedan dva kvalitetna napaca, a ovako nista posebno, trebali su dovesti nekog kao sto je Chealse-u Drogba, sada Liv'pool-u Carrol, mislim da bi bilo najpametnije dovesti nekog razaraca, ne mora davati golove, ali da odvlaci paznju na sebe i tako ostalim otvara prostor za sut, a to nijedan napadac tottenham-a ne radi
-
M. Scofield
-
Kontakt:
Postao/la M. Scofield » 09 feb 2011, 15:36
Tom Huddlestone je napisao/la:jacky09 je napisao/la:Tottenham nema kvalitetan napad. Defoe je igrač koji će u jednoj utakmici zabiti 5, pa onda pola godine niti jedan. Pavljučenko nije klasa za Tottenham, a Crouch služi jedino za spuštanje lopte.. on u napadu ne može sam igrati. Čak je i on u dosta slabijoj formi nego prošle godine. Treba im jedan robusni napadač koji će trpati asistencije sa krila ili sredine. Smatram da je Tottenham u prvom dijelu prvenstva imao kvalitetnijeg napadača sada bi imao barem 6 bodova više.
Apsolutno se slazem, da su bili pametniji vlasnici i Harry, doveli bismo jedan dva kvalitetna napaca, a ovako nista posebno, trebali su dovesti nekog kao sto je Chealse-u Drogba, sada Liv'pool-u Carrol, mislim da bi bilo najpametnije dovesti nekog razaraca, ne mora davati golove, ali da odvlaci paznju na sebe i tako ostalim otvara prostor za sut, a to nijedan napadac tottenham-a ne radi
je.b ga sad, imamo koga imamo, treba se ugurat među prva četiri na kraju sezone, a nikako mi ne bi bilo drago da smo platili Carolla onoliko koliko ga je platio Liverpool, moj favorit za napad je Hulk nadam se da će ga probat dovest na ljeto.
Audere est Facere
-
M. Scofield
-
Kontakt:
Postao/la M. Scofield » 10 feb 2011, 14:01
izgleda da ćemo prvu utakmicu protiv Milana igrati bez trojice najboljih igrača, naime Bale se još nije opravio od ozljede leđa, Modrić još mora mirovati nakon operacije, a van pogona je VdV, veliki peh za tako važnu utakmicu
Audere est Facere
-
Rooney88
-
Kontakt:
M. Scofield je napisao/la:izgleda da ćemo prvu utakmicu protiv Milana igrati bez trojice najboljih igrača, naime Bale se još nije opravio od ozljede leđa, Modrić još mora mirovati nakon operacije, a van pogona je VdV, veliki peh za tako važnu utakmicu
Ako je tako volio bih da se sansa pruzi Niki Kranjcaru napokon, ali prava sansa. Pokazao je u zadnjoj tekmi da je zasluzuje. Volio bih ja njega recimo vidjeti u Unitedu ukoliko se zaista obistine spekulacije o njegovom odlasku iz Londona. On je klasa igrac zaista.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
zeljocity
-
Kontakt:
Utrka oko Olimpijskog stadiona izmedzu vas i West Hama je za vas izgubljena kako sad stvari stoje..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
dr.van nostrand
-
Kontakt:
Postao/la dr.van nostrand » 10 feb 2011, 14:36
zeljocity je napisao/la:Utrka oko Olimpijskog stadiona izmedzu vas i West Hama je za vas izgubljena kako sad stvari stoje..
nece Tottenham nikako stadion sa atleteskom stazom , ali izgleda da hoce West Ham

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
zeljocity
-
Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:zeljocity je napisao/la:Utrka oko Olimpijskog stadiona izmedzu vas i West Hama je za vas izgubljena kako sad stvari stoje..
nece Tottenham nikako stadion sa atleteskom stazom , ali izgleda da hoce West Ham

Jarane stadion ce se prilagodit fuci nakon Olimpijade

, znaci veliki gubitak za vas vjeruj mi.. Sa ovim ste se mogli jos vise priblizit "velikoj 5-ici" ali eto hajde mozda se snadzete na neki drugi nacin..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
jacky09
-
Kontakt:
Ćorluka potpisao novi ugovor.
Danas gostovanje kod Sunderlanda. Bez Balea, Modrića, Van der Vaarta, Kaboula, od ranije Huddlestonea i Kinga, a upitni su Crouch i Palacios.
Sreća pa je i Sunderland u problemima. Nema Cattermolea, Meylera, Welbecka, od ranije Turnera i Campbella, upitni su Gordon i Henderson.
-
melanholicar
-
Kontakt:
Postao/la melanholicar » 12 feb 2011, 12:19
jacky09 je napisao/la:Ćorluka potpisao novi ugovor.
Danas gostovanje kod Sunderlanda. Bez Balea, Modrića, Van der Vaarta, Kaboula, od ranije Huddlestonea i Kinga, a upitni su Crouch i Palacios.
Sreća pa je i Sunderland u problemima. Nema Cattermolea, Meylera, Welbecka, od ranije Turnera i Campbella, upitni su Gordon i Henderson.
Susret dva maler tima kada su u pitanju povrede u Premier Ligi ,ipak ovako na oko daleko će teže Harry sastaviti tim.Bez obzira na dosta kvalitetniji sastav koji posjeduje od crnih mačaka. Mislim da je Sunderland bliži pobjedi od pjevaca ali isto tako mislim da za kladioničare danas bi ovo trebalo biti od 0-2.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
-
Tom Huddlestone
Postao/la Tom Huddlestone » 12 feb 2011, 16:40
Dobit cemo ove "crne" mačiće, to ce biti tesko bez kljucnih igraca ali mislim da cemo izvuci 3 boda
-
M. Scofield
-
Kontakt:
Postao/la M. Scofield » 12 feb 2011, 17:50
Ako ovu utakmicu Harry zaobiđe Niku onda stvarno nije normalan.
Očekujem danas
.......................Gomes ....................
Ćorluka... Gallas....Dawson....Assou-Ekotto,
Lennon...... Palacios...... Jenas....Kranjčar
............Crouch...... Defoe.............
i pobjedu naravno
Audere est Facere
-
jacky09
-
Kontakt:
Prekucava ligu.

Zadnja dva kola svojim efektnim golovima donosi bodove Tottenhamu. Rekao bih da nastavlja gdje je stao prošle godine kada je svojim odlučujućim golovima donio Tottenhamu Ligu Prvaka.
Harry je pokazao koliko je limitiran trener kada ga je držao na klupi cijelo vrijeme.
-
melanholicar
-
Kontakt:
Postao/la melanholicar » 12 feb 2011, 22:05
Pjevci me danas pravo iznenadili,na kladži ih nisam smio igrat. Očekivao sam i manje golova,čak mi je prije početka Sunderland bio bliži pobjedi,ali eto Harry pokazuje trenersko iskustvo i da je stari vuk,eto i Niko je dao veoma važan gol i na neki način vjerovatno potvrdio da ipak zaslužuje veću šansu,al jbg veza je najjače oružje pjevaca i veliko je pitanje da li će Kranjčar ostat na ostrvu naredne godine.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
-
Han!$;Lfc
-
Kontakt:
Jaoo jeste sretni sta bi ste vi bez Kranjcara

YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
M. Scofield
-
Kontakt:
Postao/la M. Scofield » 13 feb 2011, 09:37
Han!$;Lfc je napisao/la:Jaoo jeste sretni sta bi ste vi bez Kranjcara

pa i Kranjčar je naš igrač samo što ga trener nije baš puno koristio ove sezone, inače utakmica ništa posebno al najvažnija su tri boda
Audere est Facere
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.