FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 231

GangEvil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GangEvil » 23 avg 2022, 18:32

Lucas je napisao/la:
23 avg 2022, 16:42
@napoleon72 Svakako da ima i dosta pozitivnih primjera, ali ja pamtim i mnogo negativnih.Logično da ce Dudić kod nas biti pod lupom i sumnjom, nakon tri uzastopne katastrofe i sramote, nešto slično ne pamtim za preko 30 godina koliko pratim i navijam za Sarajevo.Strah me i pomisliti šta ce biti, ako zijanimo derbi.
1. Koje tri?
2. Ako zijanimo derbi, zijanićemo i simpatizere poput tebe.

Zaključak. Bolje da ga zijanimo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 avg 2022, 18:36

Hajmo raja malo stisnuti muda pa da se strpimo bar ovu polusezonu da vidimo na sta ce sve ovo izaci. Dakle da se suzdrzimo od pretjerane kritike,psovanja,vrijedanja igraca itd. Naravno ovo je apel za sve nas posebno kad smo na stadionu.
Ako ni zbog koga onda zbog Ismira da covjek osjeti da ima podrsku i da cujenimo to sto nas je spasio sudbine Celika,jer ako on ima strpljenja i ulaze u ovaj klub i ekipu ko smo mi da tersamo radi 20 maraka koje smo dali za clansku i da ocekujemo da gazimo sve redom.
Covjek je uz klub,ulaze,trudi se pa i njemu je stalo da cim prije budemo pravi,vise vec nama,ali ne ide nista preko noci.
Zato se mozemo strpiti bar polusezonu.
Dakle manje da seremo, a vise da smo na tribinama kao istinska podrska!

bodribordo
Kontakt:

Post Postao/la bodribordo » 23 avg 2022, 18:36

slika

SVI NA SJEVER!
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 avg 2022, 18:41

zagorski je napisao/la:
23 avg 2022, 18:36
Hajmo raja malo stisnuti muda pa da se strpimo bar ovu polusezonu da vidimo na sta ce sve ovo izaci. Dakle da se suzdrzimo od pretjerane kritike,psovanja,vrijedanja igraca itd. Naravno ovo je apel za sve nas posebno kad smo na stadionu.
Ako ni zbog koga onda zbog Ismira da covjek osjeti da ima podrsku i da cujenimo to sto nas je spasio sudbine Celika,jer ako on ima strpljenja i ulaze u ovaj klub i ekipu ko smo mi da tersamo radi 20 maraka koje smo dali za clansku i da ocekujemo da gazimo sve redom.
Covjek je uz klub,ulaze,trudi se pa i njemu je stalo da cim prije budemo pravi,vise vec nama,ali ne ide nista preko noci.
Zato se mozemo strpiti bar polusezonu.
Dakle manje da seremo, a vise da smo na tribinama kao istinska podrska!
:salut:
Sarajevo ljubavi moja!

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 23 avg 2022, 18:44

Kakve 3 vezane blamaže, jeste li vi normalni? Po cemu su to Igman i Sloboda blamaže? Poraz od 2 razlike protiv nezgodne ekipe koja pravi ili će praviti probleme svim ekipama ove lige, a o igri i rezultatu vs Slobode je suvišno i pisati. Poraz od Željezničara(ako ga ne daj Bože bude) također ne bi bio blamaža, osim ako to ne bude bas ponižavanje 3+ razlike.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 23 avg 2022, 18:50

slika

Smoriste sa Kapicem. Bilo proslo idemo dalje. Koga nema bez njega se mora. U petak nek dobiju kone i od mene im je sve oprosteno! :bih:

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 23 avg 2022, 18:52

Ma samo titula, kakav izlazak u evropu.

sanco2200
Kontakt:

Post Postao/la sanco2200 » 23 avg 2022, 18:55

Podrška klubu Mirviću i Dudi kakav god rez da bude idemo dalje aBd.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 23 avg 2022, 19:00

Nirton je napisao/la:
23 avg 2022, 18:44
Kakve 3 vezane blamaže, jeste li vi normalni? Po cemu su to Igman i Sloboda blamaže? Poraz od 2 razlike protiv nezgodne ekipe koja pravi ili će praviti probleme svim ekipama ove lige, a o igri i rezultatu vs Slobode je suvišno i pisati. Poraz od Željezničara(ako ga ne daj Bože bude) također ne bi bio blamaža, osim ako to ne bude bas ponižavanje 3+ razlike.
Brate kontam da si iz tog kraja, ali poraz od dva razlike protiv Igmana koji je imao igraca manje 45 minuta je teska blamaza kad ulozis milione u ekipu, dovodis neka planirana pojacanja sve najbolje igrace lige i dobre iz regiona, i onda te izofira tim koji se pojacao s tvoja tri otpatka. Pritom ne osutas na gol, ne napravis sansu. Pa to je mozda i veca blamaza od ove petice od Tuzle, jer tamo je barem Fedja zglajzo s naivno ofanzivnom taktikom, i realno je bio previsok rezultat. Poraz protiv Igmana je doslovno neobjasnjiv.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 23 avg 2022, 19:01

bodribordo je napisao/la:
23 avg 2022, 18:36
slika

SVI NA SJEVER!
Zbijte redove. Poravnaj safove
Idemo svi! :salut: :thumbup:
- FKS -

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 23 avg 2022, 19:18

forgempp je napisao/la:
23 avg 2022, 15:10
holyman je napisao/la:
23 avg 2022, 14:55
ElCartel11 je napisao/la:
23 avg 2022, 14:42
Ma Fedju ne treba dirati taman bili 10 na polusezoni. Pun mi qrac stalnog mjenjanja trenera, a nista nam to ne doprinosi na dugi rok.
Vec sam rekao da moju podrsku nema jer je prosjecan bh trener i s njim napretka nece biti.
Medjutim, istrpit cu ga jer je i meni pun khurac mijenjanja trenera svaka 2 mjeseca, sve je bolje od stalnih promjena.

mrzim svakog manijaka ja
**** mu klub za koji navija
Prosjecan bh trener???
Sa onakvom karinom od tima zvanog Velez je napravio cuda, sta je radio u europi, sta je radio u ligi, kakve je rezultate napravio...
Sa timom koji je preko 50% bio sacinjen od doskorasnjih federalaca...
Ljudi izvinite, al nemojte srat.
Treba vremena, trebaju bar 2 prelazna roka da prodju i da onda sudimo i treneru i igracima.
Kako ne mozete da shvatite da je potrebno vrijeme, gledaj Arsenala kako igra, sta bi bilo.da su tjerali Artetu nakon losih rezultata u prvim njegovim mjesecima na klupi?
Ili nama blizi primjer - Jakirovic?

Fedja je mlad i konstantno napreduje i vidi se da ima za cilj da postane europski trener.
Ili mozda hocete ponovo nekog novog strucnjaka tipa Husref?
Ne znam fkt. Pustite ljude da rade.

Iako imamo krizu rezultata ovo konacno lici na nesto, za razliku od Sablica, Vasoskog, pa i Marinovica iako on ima opravdane razloge sto je igra bila ****, ali ovdje sve vide neke ideje, neki pomaci.
Naravno da nije prosjecan trener,nego daleko ispodprosjecan. Totalna trenerska neznalica.
Koja cuda s Velezom ? Jednom cetvrti jedva u zadnjem kolu,jer se zrinjski raspadao. Jednom sesti,s tim da su vecinu sezone bili u zoni borbe za opstanak.
U Evropi pobijedili sjevernoirske amatere,uhvatili nespremne Grke,koje su uz puno srece i sudijske pomoci prosli na penale,da bi ih onda drugorazredni svedski klub raskovao u Tuzla City stilu.
U finalu kupa ga je Dzeno Uscuplic takticki pojeo i sasvim nezasluzeno su dosli do penala.
Debeli je dobio pare,ne moze jos dobiti i vrijeme. Vremena nema !!
U sest kola ima dva poraza i nerijeseno,s porazom od zeljeznicara,bi bio treci poraz u sedam kola. S tim rezultatima se ne ide u Evropu ,nego bori za opstanak.
A da drugu godinu zaredom ne idemo u Evropu,bila bi rezultatska i finansijska katastrofa,to se nije desilo odkad je nezavisne nam drzave. Evropa nam treba,ne samo zbog para od UEFE,nego sto omogucava dalje ulaganje i rast. Bez odlaska u Evropu ogromna Mirviceva ulaganja su obesmisljena.
Mirvic ne treba nasu podrsku,Mirvic treba pare !!
Debelog nije ni trebalo dovoditi,nije on nivo za Sarajeva. A ako se vec doveo,trebalo ga se otjerati poslije Tuzle,Igmana,Slobode. Prezivio je tri mec lopte,cetvrtu nece.
A sto se tice mjenjanja trenera,ako ga treba mjenjati svaki dan-mjenjaj ,sve dok ne ubodes dobrog trenera.koji pravi dobre rezultate. Bolje i to nego da nas debela neznalica s najskupljim timom i najvecim budzetom lige ,dovede u borbu za opstanak.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 23 avg 2022, 19:21

Ne daj Bože da zijanimo, progutat knedlu, dva dana izbjegavat javnost i idemo dalje... Po meni je greška skretat sa kursa i procesa u koji smo krenuli prije dva mjeseca, a opet svako zna svoje.
Samo naprijed Saraj'vo!

sanco2200
Kontakt:

Post Postao/la sanco2200 » 23 avg 2022, 19:24

Antikloc je napisao/la:
23 avg 2022, 19:18
forgempp je napisao/la:
holyman je napisao/la:
23 avg 2022, 14:55

Vec sam rekao da moju podrsku nema jer je prosjecan bh trener i s njim napretka nece biti.
Medjutim, istrpit cu ga jer je i meni pun khurac mijenjanja trenera svaka 2 mjeseca, sve je bolje od stalnih promjena.

mrzim svakog manijaka ja
**** mu klub za koji navija
Prosjecan bh trener???
Sa onakvom karinom od tima zvanog Velez je napravio cuda, sta je radio u europi, sta je radio u ligi, kakve je rezultate napravio...
Treba vremena, trebaju bar 2 prelazna roka da prodju i da onda sudimo i treneru i igracima.
Kako ne mozete da shvatite da je potrebno vrijeme, gledaj Arsenala kako igra, sta bi bilo.da su tjerali Artetu nakon losih rezultata u prvim njegovim mjesecima na klupi?

Fedja je mlad i konstantno napreduje i vidi se da ima za cilj da postane europski trener.

Iako imamo krizu rezultata ovo konacno lici na nesto, za razliku od Sablica, Vasoskog, pa i Marinovica iako on ima opravdane razloge sto je igra bila ****, ali ovdje sve vide neke ideje, neki pomaci.
Naravno da nije prosjecan trener,nego daleko ispodprosjecan. Totalna trenerska neznalica.
Koja cuda s Velezom ? Jednom cetvrti jedva u zadnjem kolu,jer se zrinjski raspadao. Jednom sesti,s tim da su vecinu sezone bili u zoni borbe za opstanak.
U Evropi pobijedili sjevernoirske amatere,uhvatili nespremne Grke,koje su uz puno srece i sudijske pomoci prosli na penale,da bi ih onda drugorazredni svedski klub raskovao u Tuzla City stilu.
U finalu kupa ga je Dzeno Uscuplic takticki pojeo i sasvim nezasluzeno su dosli do penala.
U sest kola ima dva poraza i nerijeseno,s porazom od zeljeznicara,bi bio treci poraz u sedam kola. S tim rezultatima se ne ide u Evropu ,nego bori za opstanak.
A da drugu godinu zaredom ne idemo u Evropu,bila bi rezultatska i finansijska katastrofa,to se nije desilo odkad je nezavisne nam drzave. Evropa nam treba,ne samo zbog para od UEFE,nego sto omogucava dalje ulaganje i rast. Bez odlaska u Evropu ogromna Mirviceva ulaganja su obesmisljena.
Debelog nije ni trebalo dovoditi,nije on nivo za Sarajeva. A ako se vec doveo,trebalo ga se otjerati poslije Tuzle,Igmana,Slobode. Prezivio je tri mec lopte,cetvrtu nece.
A sto se tice mjenjanja trenera,ako ga treba mjenjati svaki dan-mjenjaj ,sve dok ne ubodes dobrog trenera.koji pravi dobre rezultate. Bolje i to nego da nas debela neznalica s najskupljim timom i najvecim budzetom lige ,dovede u borbu za opstanak.
E jesi kloc

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 23 avg 2022, 19:27

sanco2200 je napisao/la:
23 avg 2022, 19:24
Antikloc je napisao/la:
forgempp je napisao/la:

Prosjecan bh trener???

E jesi kloc
Argumente,kolega,argumente.
Mogu i ja reci @sanco Vidi ti glave !
Ali to nije to.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 23 avg 2022, 19:31

Podrska svima koji se bore ! Mirvic se bori i stalo mu je. Dudic se bori i stalo mu je. Djokan se bori i stalo mu je... I da ne nabrajam dalje.
97,5 % podrzava ove ljude i ne tjera ih ni u ludilu. Ostalih 2,5% ce uvijek tjerati.
Kapic se nije borio, Handzic ae nije borio, zayebavali se, cugali, bili indolentni...i raja ih uzela na zub i tjerala. S razlogom.
Manite se price o toksicnoj sredini, losim navijacima itd. Ko je bio u Zenici protiv TC sve je vidio. Dere te Sisojina prcija 5:0 , a podrska ne prestaje ! Bas toksicno...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 23 avg 2022, 19:44

GangEvil je napisao/la:
23 avg 2022, 18:32
Lucas je napisao/la:
23 avg 2022, 16:42
@napoleon72 Svakako da ima i dosta pozitivnih primjera, ali ja pamtim i mnogo negativnih.Logično da ce Dudić kod nas biti pod lupom i sumnjom, nakon tri uzastopne katastrofe i sramote, nešto slično ne pamtim za preko 30 godina koliko pratim i navijam za Sarajevo.Strah me i pomisliti šta ce biti, ako zijanimo derbi.
1. Koje tri?
2. Ako zijanimo derbi, zijanićemo i simpatizere poput tebe.

Zaključak. Bolje da ga zijanimo.
Klubovi velike četvorke u Jugoslaviji nas nikad nisu, kad smo bili domacini uzeli 4 razlike, rijetko su nas zgazili i kad smo im išli u goste.U nezavisnoj BiH toliko nikad nismo izgubili kao domacini (u prvenstvu i kupu) do Tuzle, iako smo bruku puta bili u raznim krizama, na viršlama, brojne ublehe i treneri u pokušaju se učili na nama.
Igman na neutralnom terenu, tek ušli u ligu i u dva kola prije nas nisu ni postigli gol, ni osvojili bod, mi im nismo na gol pogledali 45 minuta, koliko smo imali igrača više.......Ako 2:0 poraz od njih nije blamaža, ja ne znam šta je onda.
Sloboda, skup mladih poluamaterskih igrača iz Tuzlanskog kantona uz tek par iskusnih (Jusić - 36 godina, Komazec - 35 godina..), koji ni sami ne znaju kad su platu vidjeli, i takve ih ne pobjediš, naravno da je blamaža nad blamažama, gotovo identična ko Igman.

sanco2200
Kontakt:

Post Postao/la sanco2200 » 23 avg 2022, 19:49

Antikloc je napisao/la:
23 avg 2022, 19:27
sanco2200 je napisao/la:
Antikloc je napisao/la:

E jesi kloc
Ali to nije to.
Pa bolan sa igračima iz federalne lige napravi največi uspjeh sa veležom. Napravi historijski uspjeh u evropi i osvoji kup sa prosjecnim igračima.
Nakon prva tri kola govorili su Alex Ferguson, pa sad do tog da nije ni prosjecan. Da je Mančester otjerao Ten Haga nebi sinoc Liverpula dobili.
Treba jednom dati sansu treneru duzi vremenski period pa onda cijeniti njegov rezultat.
Jekirovic prve sezone sa zrinjskim ni evropa, a naredni pisanje po ligi pa sad do najveceg uspjeha u evropi.
Malo sabura i podrske i kad ne ide sve bi islo, nego samo se kod nas glave skidaju nakon jednog poraza.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 23 avg 2022, 19:50

Tele33 je napisao/la:
23 avg 2022, 19:21
Ne daj Bože da zijanimo, progutat knedlu, dva dana izbjegavat javnost i idemo dalje... Po meni je greška skretat sa kursa i procesa u koji smo krenuli prije dva mjeseca, a opet svako zna svoje.
Tako treba razmisljati. Na kraju ce nas ta abd strpljivost i istrajnost nagraditi

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 23 avg 2022, 19:59

Majko moja na sta ce ovo liciti ako nedo Bog izgubimo.Bolje ne ulaziti na forum

JA TE YEBEM ZELJEZNICARE!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 23 avg 2022, 20:09

sanco2200 je napisao/la:
23 avg 2022, 19:49
Antikloc je napisao/la:
23 avg 2022, 19:27
sanco2200 je napisao/la:

E jesi kloc
Ali to nije to.
Jakirovic prve sezone sa zrinjskim ni evropa, a naredni pisanje po ligi pa sad do najveceg uspjeha u evropi.
Jakirovic je krivac što tada nisu izborili Evropu, koliko i ja. Čovjek preuzeo Zrinjski, kad su vec imali ozbiljan zaostatak + sudija ih zaklao u Banja Luci, oteo im bod priznavši gol Vranješa iz čistog ofsajda. Logično je i bilo da ga ostave.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”