forgempp je napisao/la: ↑23 avg 2022, 15:10
holyman je napisao/la: ↑23 avg 2022, 14:55
ElCartel11 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 14:42
Ma Fedju ne treba dirati taman bili 10 na polusezoni. Pun mi qrac stalnog mjenjanja trenera, a nista nam to ne doprinosi na dugi rok.
Vec sam rekao da moju podrsku nema jer je prosjecan bh trener i s njim napretka nece biti.
Medjutim, istrpit cu ga jer je i meni pun khurac mijenjanja trenera svaka 2 mjeseca, sve je bolje od stalnih promjena.
mrzim svakog manijaka ja
**** mu klub za koji navija
Prosjecan bh trener???
Sa onakvom karinom od tima zvanog Velez je napravio cuda, sta je radio u europi, sta je radio u ligi, kakve je rezultate napravio...
Sa timom koji je preko 50% bio sacinjen od doskorasnjih federalaca...
Ljudi izvinite, al nemojte srat.
Treba vremena, trebaju bar 2 prelazna roka da prodju i da onda sudimo i treneru i igracima.
Kako ne mozete da shvatite da je potrebno vrijeme, gledaj Arsenala kako igra, sta bi bilo.da su tjerali Artetu nakon losih rezultata u prvim njegovim mjesecima na klupi?
Ili nama blizi primjer - Jakirovic?
Fedja je mlad i konstantno napreduje i vidi se da ima za cilj da postane europski trener.
Ili mozda hocete ponovo nekog novog strucnjaka tipa Husref?
Ne znam fkt. Pustite ljude da rade.
Iako imamo krizu rezultata ovo konacno lici na nesto, za razliku od Sablica, Vasoskog, pa i Marinovica iako on ima opravdane razloge sto je igra bila ****, ali ovdje sve vide neke ideje, neki pomaci.
Naravno da nije prosjecan trener,nego daleko ispodprosjecan. Totalna trenerska neznalica.
Koja cuda s Velezom ? Jednom cetvrti jedva u zadnjem kolu,jer se zrinjski raspadao. Jednom sesti,s tim da su vecinu sezone bili u zoni borbe za opstanak.
U Evropi pobijedili sjevernoirske amatere,uhvatili nespremne Grke,koje su uz puno srece i sudijske pomoci prosli na penale,da bi ih onda drugorazredni svedski klub raskovao u Tuzla City stilu.
U finalu kupa ga je Dzeno Uscuplic takticki pojeo i sasvim nezasluzeno su dosli do penala.
Debeli je dobio pare,ne moze jos dobiti i vrijeme. Vremena nema !!
U sest kola ima dva poraza i nerijeseno,s porazom od zeljeznicara,bi bio treci poraz u sedam kola. S tim rezultatima se ne ide u Evropu ,nego bori za opstanak.
A da drugu godinu zaredom ne idemo u Evropu,bila bi rezultatska i finansijska katastrofa,to se nije desilo odkad je nezavisne nam drzave. Evropa nam treba,ne samo zbog para od UEFE,nego sto omogucava dalje ulaganje i rast. Bez odlaska u Evropu ogromna Mirviceva ulaganja su obesmisljena.
Mirvic ne treba nasu podrsku,Mirvic treba pare !!
Debelog nije ni trebalo dovoditi,nije on nivo za Sarajeva. A ako se vec doveo,trebalo ga se otjerati poslije Tuzle,Igmana,Slobode. Prezivio je tri mec lopte,cetvrtu nece.
A sto se tice mjenjanja trenera,ako ga treba mjenjati svaki dan-mjenjaj ,sve dok ne ubodes dobrog trenera.koji pravi dobre rezultate. Bolje i to nego da nas debela neznalica s najskupljim timom i najvecim budzetom lige ,dovede u borbu za opstanak.