Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 12 feb 2011, 01:12

LBJ MVP je napisao/la:Veloso i JAvi odlični igrači bolji i potrebniji od Cesca
Ma nije ni Javi potreban ali dok je jos ovako mlad i jeftin jer moze ici samo prema gore nebi bilo lose pojacanje...
Ne znam za Marcela,daj da sacekam kraj godine pa da vidim od cega je napravljen...a stoper? povreda je dosta unazadila Garaya,nadam se da ce opet moci pokazati sada kad se bude lomilo da se na njega moze najozbiljnije racunati...
melanholicar je napisao/la:Lijevi bek koji bi Realu sasvim sigurno puno toga donio je Gareth Bale.
Tesko to i na Pessu danas prolazi :)
sto je Bale igrao na lijevom beku igrao je...bilo bi grehota davati mu vise defanzivnih zadataka nego ofazivnih,a dodaj 25 miliona koja smo da li za istog igraca(Di Maria) sumnjam u taj transfer...
a Gamberini...pa ako ti tako kazes :)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 12 feb 2011, 09:18

Drugovi pustite se tih prica.
Marcelo(22) je mlad, u R.Madrid dosao sa 17g, neka samo Mourinha u Madridu on ce sa 25,6godina biti najbolji l.bek na svijetu 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 12 feb 2011, 09:52

C. Ronaldo: Ne postoji veći klub na svijetu od Real Madrida

- Ne postoji veći klub od Reala na svijetu. Impresivan je u svakom pogledu, a ja uživam biti dio svega toga - rekao je Ronaldo u razgovoru za radio-postaju Cadena Ser i nastavio

- Često se susrećem s kritikama na svoj račun da previše soliram u igri. Ja na takav način nikako ne bi komentirao svoj nogomet. Na travnjak baš svaki put izlazim da napravim sve što je u mojoj mogućnosti da klubu bude bolje. Nekada sam završavam akcije, nekada ne i to je cijela filozofija.

Ronaldo je nastavio:

- Kad bih vam pokazao svoje noge vidjeli bi koliko trpim udaraca od suparnika. Kažu da prečesto prigovaram sucu, ali to je isključivo zbog vlastite zaštite. Uvjeravam vas, imam razloga se buniti, jer ionako nikada nisam bio nogometaš koji vraća na terenu. Neću tražiti osvetu prekršajem.

Ronaldo zagrijan: Sad ću biti još bolji

Cristiano Ronaldo u prvih godinu i pol dana u dresu madridskog Reala porušio je mnoge klupske rekorde slavnog kluba, a najavljuje da će u završnoj fazi sezone tek pokazati sve što ima.

'Osjećam se fenomenalno i želim da se to vidi i na terenu. Vjerujem da ću u završnoj fazi sezone koja je pred nama biti bolji nego na početku, danas sam u boljoj formi nego prije mjesec ili dva', rekao je u intervjuu za radio Cadena Ser gotovo nezaustavljivi Portugalac.

Iako ne voli pričati o tome, komentirao je i situaciju sa svojim djetetom.

'Rođenje sina jedan mi je od najljepših događaja u životu. Na početku je bilo malo čudno, ali brzo se čovjek navikne. Vrlo sam sretan. Neće mu biti lako jer je dijete poznate osobe, ali to je dio života', kaže Ronaldo.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 12 feb 2011, 22:13

Harrison je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Mourinho zna sta radi i ovaj poraz nije slucajno dosao. Mislim da je cilj da se farsa namjerno pusti na 7 razlike da se opuste i da kiksaju, a kad kiksaju onda je piva u usima i tu im je kraj... A na kraju kad Mou osvoji sva 3 trofeja nek im je.be svima mamicu u Upravi posebno onom Valdanu...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...samo mozes sanjati o ta tri trofeja...ali i to je nesto... :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 feb 2011, 22:16

enobarca je napisao/la:
Harrison je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Mourinho zna sta radi i ovaj poraz nije slucajno dosao. Mislim da je cilj da se farsa namjerno pusti na 7 razlike da se opuste i da kiksaju, a kad kiksaju onda je piva u usima i tu im je kraj... A na kraju kad Mou osvoji sva 3 trofeja nek im je.be svima mamicu u Upravi posebno onom Valdanu...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...samo mozes sanjati o ta tri trofeja...ali i to je nesto... :D
sta ti je vec smo osvojili dva trofeja...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 12 feb 2011, 22:34

C. Ronaldo: Ne postoji veći klub na svijetu od Real Madrida
Druga izjava koja je izašla iz njegovih usta a s kojom se potpuno slažem,prva je bila ona vezana da on voli kurve! ;)
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 12 feb 2011, 23:05

Ronaldo: Mesi je najbolji!
I dok u svetu fudbala vlada velika polemika ko je bolji fudbaler Leo Mesi ili Kristijano Ronaldo, portugalski fudbaler je u izjavi španskom radiju priznao da je da je Argentinac bolji.

- Nije slučajno dve godine zaredom osvajač Zlatne lopte. On neprestano dokazuje da je klasa iznad ostalih. Lepo je takmičiti se sa takvom veličinom - rekao je Ronaldo.

Dvojica fudbalera su nedavno podelila megdan i u dresovima reprezentacija, a Mesijev gol u 90. minutu je odlučio pobednika. Kristijano je takođe uspeo na tom meču da se upiše u listu strelaca.

Da i to vise razjasnimo...nemojte vise spominjat ronalda i messija zna se ko je Najbolji! 8-) 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pozz!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 12 feb 2011, 23:14

A zamisli da kaze da je on najbolji , pa bi onda bilo... samohvalisavac , igra za sebe i bla bla , uostalom one price gdje su svi protiv ronalda ...

"Ovo nije bilo individualno takmičenje, Mesi protiv Ronalda, ni utakmica Barselona - Real. Ne igramo da bi se videlo ko je bolji fudbaler, već zbog uspeha svojih timova", rekao je Mesi. :roll:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 feb 2011, 23:18

Ad0 je napisao/la:Ronaldo: Mesi je najbolji!
I dok u svetu fudbala vlada velika polemika ko je bolji fudbaler Leo Mesi ili Kristijano Ronaldo, portugalski fudbaler je u izjavi španskom radiju priznao da je da je Argentinac bolji.

- Nije slučajno dve godine zaredom osvajač Zlatne lopte. On neprestano dokazuje da je klasa iznad ostalih. Lepo je takmičiti se sa takvom veličinom - rekao je Ronaldo.

Dvojica fudbalera su nedavno podelila megdan i u dresovima reprezentacija, a Mesijev gol u 90. minutu je odlučio pobednika. Kristijano je takođe uspeo na tom meču da se upiše u listu strelaca.

Da i to vise razjasnimo...nemojte vise spominjat ronalda i messija zna se ko je Najbolji! 8-) 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pozz!
I sta je on trebao reci da je on najbolji jel :lol:

Raúl Baena: "Cristiano Ronaldo e Iniesta son más completos que Messi"
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 12 feb 2011, 23:27

Ako su neki likovi onako ljuti sto je Barcelona remizirala sa Sportingom, kako ce tek biti kad izgube na Santiagu :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:
BHF Bosanska Krajina!

Blanco
Kontakt:

Post Postao/la Blanco » 12 feb 2011, 23:52

slika

Ownagge !! :D
xD

Vidi vidi ko je u FLOP HAHAHAHAHHA **** i patuljcic , al ponovo ih .hr novinari simpatisu pa je Barca ˝zakinuta˝

Hala Madrid !

:mrgreen: :mrgreen:
Hala Madrid !

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 12 feb 2011, 23:55

Blanco je napisao/la:slika

Ownagge !! :D
xD

Vidi vidi ko je u FLOP HAHAHAHAHHA **** i patuljcic , al ponovo ih .hr novinari simpatisu pa je Barca ˝zakinuta˝

Hala Madrid !

:mrgreen: :mrgreen:
Nebi htio nego citirati da se vidi jos jednom.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
BHF Bosanska Krajina!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 feb 2011, 23:57

apocalyps je napisao/la:Ako su neki likovi onako ljuti sto je Barcelona remizirala sa Sportingom, kako ce tek biti kad izgube na Santiagu :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:
ako zaista savladas tehniku lucidnog sanjanja, zasigurno cu bit ljubomoran a ne ljut ;)

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 13 feb 2011, 00:05

Znam da ces biti ljubomoran poslije finala kupa kralja i el clasica. Reci ces: "onaj momak nije sanjao nego pricao istinu, samo mu niko nije vjerovao". :) :) :) :)
BHF Bosanska Krajina!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 feb 2011, 00:09

apocalyps je napisao/la:Znam da ces biti ljubomoran poslije finala kupa kralja i el clasica. Reci ces: "onaj momak nije sanjao nego pricao istinu, samo mu niko nije vjerovao". :) :) :) :)
mogu jedino reci "real je bio sretan sto je izgubio samo 3:0 jer su trebali ponovno primit pet komada", to vrijedi za finale kupa naravno. za finale LP se nema sta pricat sa obzirom da ce realov put zavrsit vec u osmini finala, ponovo. te ce naravno sljedece godine osvojit 8-)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 13 feb 2011, 00:24

[youtube][/youtube]
Kako ovog covjeka volim, al stvarno. Genije, onakav gol (sto je dao Manchi) moze samo genije poput njega. Jedan od najboljih igraca sto je ikada igrao ovu igru, za neke izdajica, ali madridiste ga nikada nece zaboraviti. I dalje se sjecam onih ovacija kada bi uradio neki jak potez "Fiiigoooo, Fiiigooooo", imao sam dva njegova dresa, i nazalost oba sam dao neakakvoj djecurliji prije par godina.
[youtube][/youtube]

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 feb 2011, 00:35

jeli ovaj Barral Realov igrač bio ,
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 13 feb 2011, 00:44

Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kako ovog covjeka volim, al stvarno. Genije, onakav gol (sto je dao Manchi) moze samo genije poput njega. Jedan od najboljih igraca sto je ikada igrao ovu igru, za neke izdajica, ali madridiste ga nikada nece zaboraviti. I dalje se sjecam onih ovacija kada bi uradio neki jak potez "Fiiigoooo, Fiiigooooo", imao sam dva njegova dresa, i nazalost oba sam dao neakakvoj djecurliji prije par godina.
[youtube][/youtube]

figo moj najdrazi fudbaler,legenda 8-)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 13 feb 2011, 00:48

legenda reala je napisao/la:jeli ovaj Barral Realov igrač bio ,
Jest. Igro u onoj slavnoj generaciji sa Matom, Negredom, Juanfranom, Javijem, Luisom Garciom, Soldadom, Juradom i ostalima.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 feb 2011, 00:54

Portillo je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:jeli ovaj Barral Realov igrač bio ,
Jest. Igro u onoj slavnoj generaciji sa Matom, Negredom, Juanfranom, Javijem, Luisom Garciom, Soldadom, Juradom i ostalima.

Quinteriosom ,Arbeloom ,Valero sjećam se imao sam ih na nekoj igrici
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.