Premijer liga BiH - aktuelno
- LegendKiller
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Široki jeste jedinstven primjer u fudbalu, samo kod njih nije religijska već nacionalna diskriminacija.
Bošnjak i Srbin ne mogu igrati za taj tim, svi ostali mogu.
- Shategabri
- Kontakt:
Yebo to
Za dva dana se igra pravi derbi premijer lige koji će zasjeniti Utd - Liverpool

Za dva dana se igra pravi derbi premijer lige koji će zasjeniti Utd - Liverpool

Koševo Zapad
Šta će te nam?LegendKiller je napisao/la: ↑24 avg 2022, 08:28Široki jeste jedinstven primjer u fudbalu, samo kod njih nije religijska već nacionalna diskriminacija.
- Shategabri
- Kontakt:
Ono što radi vaša škola fudbala poštujem.2sb1996 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 08:43Šta će te nam?LegendKiller je napisao/la: ↑24 avg 2022, 08:28Široki jeste jedinstven primjer u fudbalu, samo kod njih nije religijska već nacionalna diskriminacija.
Ali da se nikad nije desilo da vam za oko zapne neki fudbaler bilo koje druge ekipe u BiH, a da je druge nacionalnosti...dođete kao konzervativna sredina.
Koševo Zapad
Zamisljam Salah se javno nudi Sirokom da igra besplatno za njih, a oni pa eto godi nam ponuda, ali znate… ovajjjj-onajjj… 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ma ne trebate ni vi nama, al nije to poenta price.2sb1996 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 08:43Šta će te nam?LegendKiller je napisao/la: ↑24 avg 2022, 08:28Široki jeste jedinstven primjer u fudbalu, samo kod njih nije religijska već nacionalna diskriminacija.
Takva vrsta diskriminacije, zatucanosti i konzervativne sredine je jedinstvena. Biti po tome jedinstven nije za pohvalu, svakome ko je normalan.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mog'o bi Pogba, nije mu ime ofirno za lištice

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Usrali se i jedni i drugi, niko i ne spominje derbiShategabri je napisao/la: ↑24 avg 2022, 08:35Yebo to![]()
Za dva dana se igra pravi derbi premijer lige koji će zasjeniti Utd - Liverpool![]()

Pa za Bilbao mogu igrati samo ljudi koji su rođeni u Baskiji ili imaju neke korijene iz tog predjela. To je možda najsličnije lišticiLegendKiller je napisao/la: ↑24 avg 2022, 08:28Široki jeste jedinstven primjer u fudbalu, samo kod njih nije religijska već nacionalna diskriminacija.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ma yebat ih.Selendra zatucana.Shategabri je napisao/la: ↑24 avg 2022, 08:48Ono što radi vaša škola fudbala poštujem.2sb1996 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 08:43Šta će te nam?LegendKiller je napisao/la: ↑24 avg 2022, 08:28Široki jeste jedinstven primjer u fudbalu, samo kod njih nije religijska već nacionalna diskriminacija.
Ali da se nikad nije desilo da vam za oko zapne neki fudbaler bilo koje druge ekipe u BiH, a da je druge nacionalnosti...dođete kao konzervativna sredina.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- napoleon72
- Kontakt:
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ni sličnomnon46 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 09:45Pa za Bilbao mogu igrati samo ljudi koji su rođeni u Baskiji ili imaju neke korijene iz tog predjela. To je možda najsličnije lišticiLegendKiller je napisao/la: ↑24 avg 2022, 08:28Široki jeste jedinstven primjer u fudbalu, samo kod njih nije religijska već nacionalna diskriminacija.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
Rođeni u Baskiji.mnon46 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 09:45Pa za Bilbao mogu igrati samo ljudi koji su rođeni u Baskiji ili imaju neke korijene iz tog predjela. To je možda najsličnije lišticiLegendKiller je napisao/la: ↑24 avg 2022, 08:28Široki jeste jedinstven primjer u fudbalu, samo kod njih nije religijska već nacionalna diskriminacija.
Al se ne ograničava prema vjerskoj ili nacionalnoj pripadnosti.
Koševo Zapad
- westsideSB96
- Kontakt:
Negdje piše da je to zabranjeno?

NKŠB ponos HRHB
Meni je diskriminacija jedino vase prebrojavanje krvnih zrnca nasih igraca.
Sta vas boli racku ko igra u Sirokom?
Jel tolke komplekse imate?
Kad Bilbao dopusta samo Baskima da igraju to je super, a mi smo zatucani i katolibani...
Kad Sarajlije postanu mjerilo normalnog, znas da je svijet u krc otiso
Kad Bilbao dopusta samo Baskima da igraju to je super, a mi smo zatucani i katolibani...
SAMO ŠIROKI!
- Shategabri
- Kontakt:
A ono kao nismo? Što, šta nam fali?since1948 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 10:30Meni je diskriminacija jedino vase prebrojavanje krvnih zrnca nasih igraca.
Koševo Zapad
cim se ovako upale skutori znaj da si ubo u srz
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Prije svega ste najveci licemjeri na kugli zemaljskojShategabri je napisao/la: ↑24 avg 2022, 11:02A ono kao nismo? Što, šta nam fali?since1948 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 10:30Meni je diskriminacija jedino vase prebrojavanje krvnih zrnca nasih igraca.
SAMO ŠIROKI!
Najveća utakmica u državi i oni dodijele ovakve sudije za ovu utakmicu. Mogli su komotno staviti nekog iz prve federalne.
- Shategabri
- Kontakt:
Aha, i onda smo mi kompleksaši, a ti nisi?since1948 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 11:10Prije svega ste najveci licemjeri na kugli zemaljskojShategabri je napisao/la: ↑24 avg 2022, 11:02A ono kao nismo? Što, šta nam fali?since1948 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 10:30Meni je diskriminacija jedino vase prebrojavanje krvnih zrnca nasih igraca.
Reci mi, jesi li bio kad u Sarajevu? Ako nisi, na osnovu čega si formirao mišljenje?
Medija, štampe? Priče na forumu?
Ja nisam nikad bio u Širokom. Fakat ne znam kakve su prilike, koliko su ljudi gostoljubljivi ili ne.
Svakako jednom obiđem, pošto sam sebi dao zadatak da obiđem svaki kutak BiH. Neke krajeve sam obišao, dođe nekad na red i Široki.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Bejker, boki86, club21, Combattente87, itatabisine, PapakIzSa, Paromlinac, riki46, ristagrad, ronaldo99, ultrazonfa, VolimBiH96 i 65 gostiju.