NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Fudo uplatio pred izbore sto duguje klubu hahaha
Fuad Kasumovic 12.ti igrac?
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Re: NK Čelik Zenica
Hajde kad će objava, ne mogu cekati vise 

Bit ce iza dzume

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Meni je drazi od njegaRubikovaKocka je napisao/la: ↑24 avg 2022, 09:08A jel bar pribliznog kalibra ?![]()
Licno bih vise volio da su vraceni neki dugovi ali ako je igrac koji ce jos vise podici atmosferu i odmah vratiti na stadion par stotina ljudi onda ok![]()

Jel igrac ili je golman

Daj inicijalelinethreader je napisao/la: ↑24 avg 2022, 11:51Meni je drazi od njegaRubikovaKocka je napisao/la: ↑24 avg 2022, 09:08A jel bar pribliznog kalibra ?![]()
Licno bih vise volio da su vraceni neki dugovi ali ako je igrac koji ce jos vise podici atmosferu i odmah vratiti na stadion par stotina ljudi onda ok![]()
zapravo jedan od drazih koji su nosili nas dres
![]()

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Haris Dilaver 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Iskren da budem i mene bi vise obradovalo smanjenje duznickog tereta od igraca, ali dovodjenje kvalitetnog igraca je ono sto simpatizeri i publika vide kao napredak, i to ce privuci veci broj gledalaca od deset novih 12-ih igraca.
Ko god da je, dobrodosao.
Ko god da je, dobrodosao.
Samo jednog crnca dovesti da zna driblati, eto 20% vise publike.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Libe?
- sagitarius
- Kontakt:
Kajkut ljudi
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
- Kontakt:
Pa iskreno, smanjuje se i duznicki teret uporedo sa povecanjem kvaliteta ekipe. Nemojte sad zaje*avat, kad se bilo malo vise posveceno vracanju dugova, svi smo odreda govorili ALI treba gledati i na ekipu, rezultate, itd ..
Pokrivas se koliko si dug, a momci su uspjeli prekrojiti deku da se uspijevamo pokriti od glave do pete bez problema.
Vec se sad pocinje sklapati ekipa koja ce biti konkurentna za vrh 1.Federalne, jer ovo nije jedini igrač s kojim se ima dogovoreno vec. (Sad ce i klub objaviti tako da nema smisla da kvarim to, ali svima poznato i drago ime. I on kao i taj sljedeci s kojim se ima dogovor.)
Kad god sam se zapitao da li imaju plan za sljedeci korak, sta i kako se misli, cak i malo skeptican kad sam bio, svaki put su mi dokazali da gledaju 3 koraka unaprijed. Mislim da smo zapravo mi navijaci malo podbacili u podrsci prema klubu i igracima!
Pokrivas se koliko si dug, a momci su uspjeli prekrojiti deku da se uspijevamo pokriti od glave do pete bez problema.
Vec se sad pocinje sklapati ekipa koja ce biti konkurentna za vrh 1.Federalne, jer ovo nije jedini igrač s kojim se ima dogovoreno vec. (Sad ce i klub objaviti tako da nema smisla da kvarim to, ali svima poznato i drago ime. I on kao i taj sljedeci s kojim se ima dogovor.)
Kad god sam se zapitao da li imaju plan za sljedeci korak, sta i kako se misli, cak i malo skeptican kad sam bio, svaki put su mi dokazali da gledaju 3 koraka unaprijed. Mislim da smo zapravo mi navijaci malo podbacili u podrsci prema klubu i igracima!
Kad ce objavit jbt esnaf ne mogu raditlinethreader je napisao/la: ↑24 avg 2022, 12:10Pa iskreno, smanjuje se i duznicki teret uporedo sa povecanjem kvaliteta ekipe. Nemojte sad zaje*avat, kad se bilo malo vise posveceno vracanju dugova, svi smo odreda govorili ALI treba gledati i na ekipu, rezultate, itd ..

Hahahahah cekam od jutros evo, hajdeeeeTruhlo je napisao/la: ↑24 avg 2022, 12:13Kad ce objavit jbt esnaf ne mogu raditlinethreader je napisao/la: ↑24 avg 2022, 12:10Pa iskreno, smanjuje se i duznicki teret uporedo sa povecanjem kvaliteta ekipe. Nemojte sad zaje*avat, kad se bilo malo vise posveceno vracanju dugova, svi smo odreda govorili ALI treba gledati i na ekipu, rezultate, itd ..
Kad god sam se zapitao da li imaju plan za sljedeci korak, sta i kako se misli, cak i malo skeptican kad sam bio, svaki put su mi dokazali da gledaju 3 koraka unaprijed. Mislim da smo zapravo mi navijaci malo podbacili u podrsci prema klubu i igracima!![]()
Da nije Kemin klaudijokirat410 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 12:16Hahahahah cekam od jutros evo, hajdeeeeTruhlo je napisao/la: ↑24 avg 2022, 12:13Kad ce objavit jbt esnaf ne mogu raditlinethreader je napisao/la: ↑24 avg 2022, 12:10Pa iskreno, smanjuje se i duznicki teret uporedo sa povecanjem kvaliteta ekipe. Nemojte sad zaje*avat, kad se bilo malo vise posveceno vracanju dugova, svi smo odreda govorili ALI treba gledati i na ekipu, rezultate, itd ..
Kad god sam se zapitao da li imaju plan za sljedeci korak, sta i kako se misli, cak i malo skeptican kad sam bio, svaki put su mi dokazali da gledaju 3 koraka unaprijed. Mislim da smo zapravo mi navijaci malo podbacili u podrsci prema klubu i igracima!![]()
Kariiiiić tako jeee
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 1 gost.