NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Re: NK Čelik Zenica
Dobar! 

Svi na Bilino 31.8 u 20:00

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Dobar dobar Karic iskreno mislio sam da je Dilaver taj novi igrac ali Karic jos bolji
-
- Kontakt:
Meni nije jasno sta je sa Zunom jer je već na početku priprema trenirao zajedno sa ekipom.
Evo nama Karica Mahira Karic Mahira Katic Mahira !!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Mislim da ce biti u konkurenciji za sedmicu-dvije.kinder_jaje je napisao/la: ↑24 avg 2022, 12:45Meni nije jasno sta je sa Zunom jer je već na početku priprema trenirao zajedno sa ekipom.
Dobro pojacanje, nema govora. Ovoj omladini treba neko sa iskustvom, da uce jos vise.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Srijeda 31.08. u 20:00 sati!!!! Tetka, nana, daidza, sestra, brat, imigrant, svi zivi na utakmicu.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Bolje da se vrati 100% spreman i jak, nego da na prvoj utakmici obnovi povredu, sto je vrlo moguće u ovoj ligi, što zbog terena, sto zbog načina igrekinder_jaje je napisao/la: ↑24 avg 2022, 12:45Meni nije jasno sta je sa Zunom jer je već na početku priprema trenirao zajedno sa ekipom.
Re: NK Čelik Zenica
Ma prebacujemo 2 milje u srijedu lagano.
Mahir u pravo vrijeme da nahajnca jos 200 ljudi
Svi na Bilino !!!
Mahir u pravo vrijeme da nahajnca jos 200 ljudi

Svi na Bilino !!!
Karic ce bas rasteretiti Sijerkica, jer su bas isti profil igraca. Uz njih jos Kolic za dodatnu sirinu u napadu. Za prvu federalnu mislim da ce nam jos trebati dobar stoper i golman. Kako god bice ovo top ekipa 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Jedino što ima pofino godina, mislim da je stariji i od Fene. Nadam se sa je zadržao nešto kondicije...
-
- Kontakt:
Pa sta mislis na koga se cilja/dogovara

6 mjeseci je stariji od Fene samo, a neuporedivo veci profesionalac i timski igrac.limvolikce1945 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 13:11Jedino što ima pofino godina, mislim da je stariji i od Fene. Nadam se sa je zadržao nešto kondicije...
Re: NK Čelik Zenica
Ma Libe dolazi

-
- Kontakt:
Karic je prije tri godine bio najbolji asistent Premijer lige dok je igrao za Radnik, moze igrati centralnog napafaca, desno i lijevo krilo, uvijek voli vise asistirst nego postici gol, strasno pojacanje za nasu ekipu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Jasmin Buric, a stoper Emir Jusiclinethreader je napisao/la: ↑24 avg 2022, 13:11Pa sta mislis na koga se cilja/dogovara
6 mjeseci je stariji od Fene samo, a neuporedivo veci profesionalac i timski igrac.limvolikce1945 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 13:11Jedino što ima pofino godina, mislim da je stariji i od Fene. Nadam se sa je zadržao nešto kondicije...

-
- Kontakt:
Truhlo je napisao/la: ↑24 avg 2022, 13:14Jasmin Buric, a stoper Emir Jusiclinethreader je napisao/la: ↑24 avg 2022, 13:11Pa sta mislis na koga se cilja/dogovara
6 mjeseci je stariji od Fene samo, a neuporedivo veci profesionalac i timski igrac.limvolikce1945 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 13:11Jedino što ima pofino godina, mislim da je stariji i od Fene. Nadam se sa je zadržao nešto kondicije...![]()