Sa koliko godina je rahimic debitirao za BiH?
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Na proslom spisku ti bili Mateo Susic, Hrvoje Milicevic, Hrvoje Barisic...
Mislis da su oni zasluzili poziv jer su kvalitetni?

@igrajlopte 🐦
Treba zvati Zolotica jos ako Krunic nije tu. neka ga na klupi
Ne mislim da su kvalitetniji, ali mislim da ako je savez truo i dovlači menedžerske igrače barem mi navijači ne bi trebali prizivati iste. Možda je dečko i dobar igrač nisam gledao, ali opet prvi put na spisku sa 30 godina...
-
- Kontakt:
Sta ce nam ovaj vlah koji je orgijao u banjaluci kada su uzeli titulu u20 niti je neka klasa.. neka ceka jos sansu u Srbiji.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ma ja daj nam što više ovih koji će igrati preko qurca za repku.
- BiHSportman
- Kontakt:
Danijel Lončar dobio državljanstvo BiH te sada ima pravo nastupa za BiH reprezentaciju. 25-godišnji štoper, igra standardno za Osijek, prema instagram profilu bosnian_sportman.
Usput zapratite profil, moj je.
Usput zapratite profil, moj je.
1921!
Hasic ce izgleda u Giresunspor tako pisu na twiteru, hajde ne bi li poceo igrati. On i Muharemovic imaju istog najgoreg agenta
Zar je došlo vrijeme da se kao relevantne prenose ReXove objave?

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- bavariapivo
- Kontakt:
Naši mediji su napravili igrača od njega. Ništa nije uradio u karijeri, a iskakao je iz "paštete" svako malo na portalima.bavariapivo je napisao/la: ↑24 avg 2022, 16:07Isti propalitet kao A. Halilovic!
Imam neki osjećaj, da nikad ništa od njega neće biti...
Prirodni Srbin branio veceras protiv Slavija Prague i izgubili 2-0 u produzenje i opet neće uc u grupu fazu. Prija toga nije branio neznam da li je povreda u pitanje ili neki transfer ali cisto sumljam da ode u Benficu.
Malo je cudno kako je Benfika zagrizla za njeg nakon jedne dobre sezone u Rakowu.Za Glasgow Rangerse ok ali ipak da Benfika daje oko 7mil€ je bas cudno ili vide u njemu talenat i kvalitet koji mi ne mozemo sad vidjeti ili ima dobrog menadzera al preko reprezentacije se nije prodo
Znas li sto je Rahimic tako kasno debitovao ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Znam, ali ako se on pokazao i dokazao zasto mislis da nece i ovaj
Mislim da ipak treba ulagati u budućnost reprezentacije i podmladjivati je, za godinu, dvije opet će ti to mjesto biti deficitno jer lik je na kraju karijere...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nije ovo fudbalski klub, dovodi igrače koji znaju igrat lopte i koji će trčati bez obzira na godište ili iz koje lige dolazi.
Nema smisla podmlađivati bilo šta ako nema kvalitete. Podmladio si ga Gojakom i Čivićem pa su opcije sa klupe.
Nema smisla podmlađivati bilo šta ako nema kvalitete. Podmladio si ga Gojakom i Čivićem pa su opcije sa klupe.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pa mislim da nije sad neki extra kvalitet da mu u 30toj daješ da debituje, možeš naći mladje igrače slične kvalitete koji će u budućnosti biti kvalitetniji baš zbog pružanja šanse i guranja mladih igrača, ali izgleda da je samo kod nas kontra...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 avg 2022, 00:52Nije ovo fudbalski klub, dovodi igrače koji znaju igrat lopte i koji će trčati bez obzira na godište ili iz koje lige dolazi.
Rahimić je igrao u CSKA.