Evo ga i 3 sb se javio, to je to. Jasno im je sveVjeverica777 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 13:40Ti bas opsjednut tom činjenicom, izjeda te to po čitave dane?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
lekum dinukum ve lije din. 

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Hajdeee je napisao/la: ↑24 avg 2022, 11:43Obzirom na broj stanovnistva Listice, i broj posjete na tim utakmicama na kojima ste na skandiranje Vedran Puljic, uzvracali redovno sa - Javi se. DaBogda pomrli svi, u kompletu. Jer je preko 90% prisutnih na stadiono skandirall to - Javi se.
I gdje god vas se sretne treba vas pljuvati, vrijedjati i udarati. Eto da rascistimo.
I mrs, vrati se ispod svog kamena iz te vukojebine iz koje si izmigoljio. Jos "ono" kao poredi Sarajevo i Listicu. E jb.majku, nestvarno
Tako malo im treba da pokazu svoje evropsko kulturno lice
O cemu pricate? Pa prije par godina poznanika su u sred Sarajeva, bijela dana, napali jedan vas sad vec bivsi igrac i njegova ekipa jer su mu culi naglasak. Neka zivi bili…Shategabri je napisao/la: ↑24 avg 2022, 11:48Ni to ne mora nužno biti.feniksptica je napisao/la: ↑24 avg 2022, 11:26Ma nek obidje Sarajevo u dresu voljenog kluba. Vjerovatno ce mu se i potvrdit sve sto misli o Sarajevu
Cuj celavi sudi derbi, pojest ce ga oba trenera
Hodaju po Sa ljudi u svakakvim dresovima i majicama.
Samo nek se ne zavlači po kvartovima tipa Ciglana ili negdje po Hrasnom![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Kukala mu majka, pa gdje baš oni da nalete na njega?!2sb1996 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 15:14O cemu pricate? Pa prije par godina poznanika su u sred Sarajeva, bijela dana, napali jedan vas sad vec bivsi igrac i njegova ekipa jer su mu culi naglasak. Neka zivi bili…Shategabri je napisao/la: ↑24 avg 2022, 11:48Ni to ne mora nužno biti.feniksptica je napisao/la: ↑24 avg 2022, 11:26Ma nek obidje Sarajevo u dresu voljenog kluba. Vjerovatno ce mu se i potvrdit sve sto misli o Sarajevu
E jest qrčeve sreće, a po Sarajevu nema kakvih jezika i naglasaka nema i niko nikog ne dira.
Hoće Dupovac, prgav...sram ga i stid bilo!
A kad smo kod napadanja, mene isto prije koju godinu jedan jalijaš tako napade na Sutjesci....nije zbog naglaska, neg eto žuta mu minuta...možda nije imao ni rizle. Izleti mi majmune, a on šta si reko, i za mnom sa ekipom, ja nekako do auta i po gasu

Ne znam kontaš li poentu, al u Sarajevu možeš fasovati i kao rođeni Sarajlija, a isto tako i da te niko ne dira svejedno odakle si.
Kao neko ko živi u Sarajevu, mogu ti reći da ovo što si napisao može biti istina jedino ako se taj poznanik znao sa tim igračem, pa se nešto zakačili.
Inače na čistu miru da ga napadne, jer ga je kao odao naglasak, to ti ne vjerujem. I bolje da to nisi ni pisao, zvučiš kao Ante iz zapadnog Mostara.
Koševo Zapad
na pos'o!
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
https://balkans.aljazeera.net/blogs/201 ... daju-bosnu2sb1996 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 15:14O cemu pricate? Pa prije par godina poznanika su u sred Sarajeva, bijela dana, napali jedan vas sad vec bivsi igrac i njegova ekipa jer su mu culi naglasak. Neka zivi bili…Shategabri je napisao/la: ↑24 avg 2022, 11:48Ni to ne mora nužno biti.feniksptica je napisao/la: ↑24 avg 2022, 11:26Ma nek obidje Sarajevo u dresu voljenog kluba. Vjerovatno ce mu se i potvrdit sve sto misli o Sarajevu
Ma dobro, mora da je ovaj Zvonimir Nikolić pristrasan...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To Čović prenio? a Luka Juričić časti raju u kafiću na Otoci jer navijaju za Hrvatsku pored te iste zastave2sb1996 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 15:14O cemu pricate? Pa prije par godina poznanika su u sred Sarajeva, bijela dana, napali jedan vas sad vec bivsi igrac i njegova ekipa jer su mu culi naglasak. Neka zivi bili…Shategabri je napisao/la: ↑24 avg 2022, 11:48Ni to ne mora nužno biti.feniksptica je napisao/la: ↑24 avg 2022, 11:26Ma nek obidje Sarajevo u dresu voljenog kluba. Vjerovatno ce mu se i potvrdit sve sto misli o Sarajevu

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 24 avg 2022, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
Džabe ti je to, njemu poznanik pričao da su ga napali, šta mi znamo što živimo u Sarajevu.nokee je napisao/la: ↑24 avg 2022, 15:21https://balkans.aljazeera.net/blogs/201 ... daju-bosnu2sb1996 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 15:14O cemu pricate? Pa prije par godina poznanika su u sred Sarajeva, bijela dana, napali jedan vas sad vec bivsi igrac i njegova ekipa jer su mu culi naglasak. Neka zivi bili…Shategabri je napisao/la: ↑24 avg 2022, 11:48
Ni to ne mora nužno biti.
Ma dobro, mora da je ovaj Zvonimir Nikolić pristrasan...
Da mi je slikati mu sarajevske lokale kad bude igrala Hrvatska...
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Pusti se glupih prica i prosipanja, samo pusti ovog lika Hajdeee pa ce on pokazati svoju kulturi i građanstvo, a to čuo, mog prijatelja, komšiju.... Ništa to2sb1996 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 15:14O cemu pricate? Pa prije par godina poznanika su u sred Sarajeva, bijela dana, napali jedan vas sad vec bivsi igrac i njegova ekipa jer su mu culi naglasak. Neka zivi bili…Shategabri je napisao/la: ↑24 avg 2022, 11:48Ni to ne mora nužno biti.feniksptica je napisao/la: ↑24 avg 2022, 11:26Ma nek obidje Sarajevo u dresu voljenog kluba. Vjerovatno ce mu se i potvrdit sve sto misli o Sarajevu
- feniksptica
- Kontakt:
Ne u dresu Cro nego u dresu Sirokog prosetat, pa ce vjerovatno vasa prica biti ona koja je istinita
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta im znaci derbi
GOLEM SI ZELJO
Jedini gori od skripara su ovi dooobri bosnjani iz Sarajeva koji se jadni slomiše da dokažu i "opravdaju" se nekom iz Lištice.
Bukvalno orijentalni smo kažeš? Jesmo, sta je problem.
Da li bi neko u dresu širokog bio napadnut? Da, i boli me krac.

Bukvalno orijentalni smo kažeš? Jesmo, sta je problem.
Da li bi neko u dresu širokog bio napadnut? Da, i boli me krac.

Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Genije bi da pjeva mrtvom navijaču Sarajeva da se javi, ali bi i da šeta u dresu kroz Sarajevo. Ovakve morone treba izučavati.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Mudro zboriš

Nek ste se vi uhvatili toga sto sam rekao da ste orijentalni, kakvi debili dan te yebo. Svako ima svoj ukus meni to ne lezi nekom mozda je. Promasujete bit rasprave i samo dokazujete ono sto mi tvrdimo. Od 10 forumasa koji su odgovorili na post samo jedan je bio stanju argumentirano i objektivno raspravit, ostali sve sto znaju je unga bunga. Ko da gledam 6 likova sa predizbornog skupa SDA koji se deru Bakireee, Sebijaaaa
Samo potvrdjujete zasto je 20 forumasa iz sb napustilo ovo cudo, sve go analiticki istok
Samo potvrdjujete zasto je 20 forumasa iz sb napustilo ovo cudo, sve go analiticki istok
SAMO ŠIROKI!
- Shategabri
- Kontakt:
Pokušaj civilizovane komunikacije ne znači da se nekom nužno pravdaš.
Bogavam, jel vi svi tako u stvarnom životu čim se s nekim oko nečeg ne slažete, odmah za vratove?
Složiš mu sve na kamaru, pa ako mu se ne sviđa, ko ga yebe?!
Dajte ba, mislim ok forum, anonimnost, neće ti niko pichku razbiti jer se.reš, al mojne sve nekog frajerisanja.
Nismo djeca...
Koševo Zapad
Prelistaj stranice pa ćeš vidjeti da vas branim kad vas svi napadaju "sto vam katolici igraju", ja kažem da je to po meni totalno okej i ako je to vaša "politika" sta to meni ili bilo kome treba smetat?
@Shategabri
Nije nikakvo "frajerisanje" nego ti druže živiš u nekom svom svijetu.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I