NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

romeo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la romeo » 24 avg 2022, 17:47

linethreader je napisao/la:
24 avg 2022, 17:26
100 ljudi 100 cudi .. Ko imalo poznaje Mahira zna kakva je to osoba, njegove ljudske kvalitete su i vece nego fudbalske, i on ce sigurno tu biti podrska i mentor mladjim saigracima, a ne neko ko "mora" igrati.

Na stranu sve to, hajde football manageri nadjite igraca koji ce doci u 3. rang BH fudbala, igrati za neku sitnu platu a unaprijediti ovu ekipu i biti pojačanje, plus po nekom vašem stajalištu, da je zasticeno godiste, a da gine i grize na terenu k'o da je rodjeni navijac ovog kluba. Pa de makar trun realnosti.

Ali ne znam sto se nerviram, odavno je ovo zatrovana sredina.
Koliko je Mahir naplatio tuzbom od Celika i da li mu zena jos radi u bolnici gore, jer mu je uslov prije par godina za ugovor bio, zaposlite mi zenu!?
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

denisov

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la denisov » 24 avg 2022, 17:48

limvolikce1945 je napisao/la:
24 avg 2022, 15:12
Znate šta je meni jedino malo problematično kod ovih starijih povratnika, jbg, svi stariji od trenera + bili bolji igrači. Nadajmo se da će se ego kontrolisati, da ne bude onih gluposti ko s Mahmutov, kme, kme, ne da mi igrati.
Znam da je Karić ljudina, to od njega ne očekujem, ali treba sve to fino izbalansirati.
Tako da se glda Murinjo i Nagelsman nebi nikad bili treneri.
Druga stvar Duvnjak je bio igrac koji je dobro znao igrat lopte ali nije bio veliki trkac

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 24 avg 2022, 18:01

sagitarius je napisao/la:
24 avg 2022, 15:35
Ganjao je njega ovaj debilni Steel City klub.Svaka mu cast i dobrodosao Mahire
Steel City je pouzdano znam jednog fudbalera platio 10 hiljada da im odigra sezonu, to su jako ozbiljne pare za kanton.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 24 avg 2022, 18:11

Mora neko i ovoj djeci pokazati kako se igra. Igraci tipa Mahira, Vrsajevica, Burica... moraju imati uvijek mjesta i dobrodoslice u klubu. Jasno je u federalnoj da ne mozemo sa djecom i da treba tu iskustva, a momci ce se sigurno razviti bolje uz njih. Samo kada vracamo ove stare igrace dobro gledati kome pruziti sansu, jer mnogi su guzicom vrata zatvorili.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 24 avg 2022, 18:12

Marsal je napisao/la:
24 avg 2022, 18:01
Steel City je pouzdano znam jednog fudbalera platio 10 hiljada da im odigra sezonu, to su jako ozbiljne pare za kanton.
Pa to je izgleda opet Fudin peojekat? Ko stoji iza Steel City-a?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 24 avg 2022, 18:24

0:1 za Čelik u Žepču
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

jedandevetcetripet
Kontakt:

Post Postao/la jedandevetcetripet » 24 avg 2022, 18:38

Ko nas mrzi treba znati da ovo nase ludilo nikad nece stati! 1988-1945

LavAzza
Kontakt:

Post Postao/la LavAzza » 24 avg 2022, 18:44

prisonbreak je napisao/la:
24 avg 2022, 18:12
Marsal je napisao/la:
Nesto mi je 10.000 velika cifra, s obzirom da je njihovo najzvucnije ime babala. :eh:
Ako su njemu dali 10 milja...
Nije bio on niti bombaš
Nije bio on niti sportista
Sve što je imao od oružja
To su srce, ruke i lopata!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 24 avg 2022, 18:45

NK Čelik je osvajač Omladinskog Kupa ZDK :bih:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 24 avg 2022, 19:17

denisov je napisao/la:
24 avg 2022, 17:48
limvolikce1945 je napisao/la:
24 avg 2022, 15:12
Znate šta je meni jedino malo problematično kod ovih starijih povratnika, jbg, svi stariji od trenera + bili bolji igrači. Nadajmo se da će se ego kontrolisati, da ne bude onih gluposti ko s Mahmutov, kme, kme, ne da mi igrati.
Znam da je Karić ljudina, to od njega ne očekujem, ali treba sve to fino izbalansirati.
Tako da se glda Murinjo i Nagelsman nebi nikad bili treneri.
Druga stvar Duvnjak je bio igrac koji je dobro znao igrat lopte ali nije bio veliki trkac
Porediš trenere evropskih liga sa trenerom u trećem rangu uBiH?
Duvnjak je bio katastrofa igrač (Kemo jednom izjavi na BHT sportskom pregledu: "Dok se Duvnjak okrene, ja tri cigare ispušim") ali kao trener ima veliki potencijal i želim da nas uspješno vodi i u PL. I znam da je lud za Čelikom.

Ja govorim da treba biti oprezan sa ovim staronjama (Karić je odličan izbor, da se razumijemo i ne mislim na njega - nadam se da me neće razuvjeriti) koji mogu ubiti moral ovim mlađim, vidjeli ste Mahmuta, usra sebi oproštaj zbog ega, a saburli Fenu pratimo još uvijek kako se iživljava.
Vjerujem i upravi, oni su se jednom ogradili i dali punu podršku treneru da radi posao bez ikakvog pritiska i da je odluka za postavu isključivo njegova.
Uostalom, rezultati su tu i to je mjerilo rada jednog trenera. U dva kola 9 golova, igramo efikasno i atraktivno, to će, nadam se, u budućnosti privući nešto više publike.
Protiv Bosne za početak prebaciti dvije milje :)

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 24 avg 2022, 19:23

romeo je napisao/la:
24 avg 2022, 17:47
linethreader je napisao/la:
24 avg 2022, 17:26
100 ljudi 100 cudi .. Ko imalo poznaje Mahira zna kakva je to osoba, njegove ljudske kvalitete su i vece nego fudbalske, i on ce sigurno tu biti podrska i mentor mladjim saigracima, a ne neko ko "mora" igrati.

Na stranu sve to, hajde football manageri nadjite igraca koji ce doci u 3. rang BH fudbala, igrati za neku sitnu platu a unaprijediti ovu ekipu i biti pojačanje, plus po nekom vašem stajalištu, da je zasticeno godiste, a da gine i grize na terenu k'o da je rodjeni navijac ovog kluba. Pa de makar trun realnosti.

Ali ne znam sto se nerviram, odavno je ovo zatrovana sredina.
Koliko je Mahir naplatio tuzbom od Celika i da li mu zena jos radi u bolnici gore, jer mu je uslov prije par godina za ugovor bio, zaposlite mi zenu!?
To je 2017 godibe nakon sto smo izborili opstanak Karic,Jusic, Dilaver su ponudili da igraju za sicu, ali da im se zene zaposle Fudo taman dosao za gradonacelnika, naravno obecao i slagao
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 24 avg 2022, 19:26

LavAzza je napisao/la:
24 avg 2022, 18:44
prisonbreak je napisao/la:
24 avg 2022, 18:12
Marsal je napisao/la:

Nesto mi je 10.000 velika cifra, s obzirom da je njihovo najzvucnije ime babala. :eh:
Ako su njemu dali 10 milja...
To je dezinformacija pojedini igraci poput Babale imaju 200 utakmici ostali po 100

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 24 avg 2022, 20:04

Nije se rodio ko je našem narodu ugodio. Ne valja vam Karić, a želite Jusića... Ove sezone nam je cilj prvo mjesto, a za to moraš imati široku ekipu čak i u ovoj ligi. Njegovo iskustvo će dobro doći mlađim i čisto sumnjam da će uzeti mjesto nekom u prvoj postavi, tipa Međuseljcu. Sezona je duga, bit će i povreda i kartona, igrači imaju poslove od kojih žive, nekad će neko biti odsutan i ko će ga zamijeniti?

Evo Isaković prvi, i ja sam sam bio skeptičan kad se vratio, ali realno bez njega ne bi bilo ovoliko pobjeda. Mislite da bi Šabić i Muslić mogli sami odbranu igrati. Koliko samo znači kad se Aladin zagradi ili padne na iskustvo, a tek njegova visina i koliko je golova kao štoper dao prošle sezone..

Ljudi u klubu su već odavno pokazali da znaju šta rade i da im se može vjerovati, Karić nije doveden tek onako "hajd nek igra". Mislim da će nam dobro doći, a tek sad slijede slatke muke, Šijerkić, Karalić, Ali, Durmiš, Kolić, Karić ko će više golova dati

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 24 avg 2022, 20:21

Ima da gostima u srijedu gori pod nogama. Neće vam više ni sudije pomoći, ima da vam se vrati onaj gol prije prekida i jos tri sa zelenog stola. Nema mi mrže ekipe od ove Bosne.

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 24 avg 2022, 21:42

kirat410 je napisao/la:
24 avg 2022, 20:21
Ima da gostima u srijedu gori pod nogama. Neće vam više ni sudije pomoći, ima da vam se vrati onaj gol prije prekida i jos tri sa zelenog stola. Nema mi mrže ekipe od ove Bosne.
Bit će gusto bit će 0:2 za Visoko
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 24 avg 2022, 21:56

RZ88Adnan je napisao/la:
24 avg 2022, 21:42
kirat410 je napisao/la:
24 avg 2022, 20:21
Bit će gusto bit će 0:2 za Visoko

Almo07
Kontakt:

Post Postao/la Almo07 » 24 avg 2022, 22:24

Vršajević je trenutno bez kluba, izgleda nije potpisao za Tosk do sad. Zasto i on nebi u Čelik možda u toku ove sezone nekad da pomogne ekipi kad treba i da budu uigrani vec za sljedeću sezonu.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 24 avg 2022, 23:54

Almo07 je napisao/la:
24 avg 2022, 22:24
Vršajević je trenutno bez kluba, izgleda nije potpisao za Tosk do sad. Zasto i on nebi u Čelik možda u toku ove sezone nekad da pomogne ekipi kad treba i da budu uigrani vec za sljedeću sezonu.
Ako ce djaba igrat bujrum

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 25 avg 2022, 05:48

Mahir Karic je za ovaj rang takmicenja strasno pojacanje. Mada i bez njega, mi smo apsulytni favoriti u drugoj ligi centar za 1.mjesto, to sve zavusi od nas. A sa Mahetom smo jos jaci. Pa na forumu mladost dk kazu da je Mahe bio ne samo njihov najbolji igrac vec najbolji igrac 1.federalne lige. Znaci ako se bude ponasao kao Isakovic a ne kao Salcinovic bice fenomenalno pojacanje. Isakovic sa svojih cca 40 godina se ponasa kao da je i raja sa skoro duplo mladjim momcims i usput odlicno igra. Feni svaka cast, dao je on doprinos, ali vec je opao u kvalitetu i plus nw igra gistujuce tako da nije to to, nije kao Isakovic, mada ako savjetima utice na mladje super je to.
E sad malo o bajkama, ova ekipa pojacana sa Libetom, Grahovcemm, Vrsajevicem, Vrhovcem, Horicom i Jusicem bi vec sada u PL B i H bila stabilna oko sredine tabele, znaci ne bi bilo zime oko opstanka....E sad cu sutiti jer cini mi se previse mastam :D :D :D :D S druge strane niebi bilo posteno prema ovim mladim momcima, koji su ipak iznijeli glavni teret, odbivsi sada u ljetnom prelaznom roku mnoge ponude....
Da se vratimo u stvarnost, , nisam vam pricao, imao sam kontakt sa jednim momkom vjerovatno pristalica Mosevca, po njemu pobjeda Čelika pritiv xMiševca je kao previsoka, her kao Čelik u 2 poluvremenu nista nije pokazao...Zbog toga ne treba nikog potcjenjivati, ali ne treba biti milistiv niti prema kome u ovoj ligi. Bisna Vusoko kao i svi ostali iz ivig ranga se puno pusu i dizu. Zbig toga ih treba spusati tamo i gdje i jesu. Bas kao kao Fortunu u Kup-u.
Raspolozenje u gradu prema Čeliku je mnogo bolje, ovi sto su sordali sa Čelikom i sto su me iz zaj..ebancije kako Čelik, , sad su se usutilil i sve su tisi. Zbig tiga, pritiv Bisne Visoko nasam se lijepom vremenu, znaci samo da ne bude kise, gledalaca bar 3.000 i pobjeda bar 3:0
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 25 avg 2022, 13:46

Karic u ovom momentu za ovaj rang takmicenja odlicno pojacanje i valja ce nam itekako kao sto nam valja Isakovic a vec Feno moze igrat 15 minuta zadnjih i to je to. Sad sto neko priziva Libeta Jusica Vrsajevica Dedica Horica Grahovca i slicne nema potreba sad gomilat neke igrace starije i davit mladje ,jer moras ti uz iskusnog imat mladjeg.Ne treba nama 2 stopera iskusna ,nama treba Isakovic i mladji.tako i u napadu jer ti su igraci da nam pomognu do PL a u PL ne mozes ti sa njima gradit ekipu .Hvala njima svima koji su pomogli .dosta je 3 igraca iskusnija a ovo mora bit mladje i to je to.Treba jos samo vidjet za golmana hocel Durmo napredovat a ovako tesko da on moze dalje ,protiv Mosevca 2 suta 2 gola a njihov golman prima 5 i prani 5 cistih golova.On zna odbranit nemoguce sute al brate nesiguran na istrcavanju na centarsutevima nekako nema koncentracije uvijek strepis.
Sto se tice Bosne ocekujem 2000 nakmanje to sam reko i rekord novi u nizim ligama i naravno pobjedu i da ce mo drugom pobjec na kraju najmanje 15 bodova.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.