Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Dabogda nas Francuska dobila 80 razlike !!!
Jesi siguran?StevieFranchise je napisao/la: ↑24 avg 2022, 20:30John Roberson jedan veliki gospodin pokazuje Bosnian Beastui ACB MVPu
kako se bori za državni dres

Koliko se covjek pljuvao pred ovu utakmicuStevieFranchise je napisao/la: ↑24 avg 2022, 20:30John Roberson jedan veliki gospodin pokazuje Bosnian Beastui ACB MVPu

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nurkic bojkotuje?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nurkić neće da igra a Musa pod dojmom udarca i tu je gotovo, ostali ne znaju a tu uključujem i selektora. Lik nema pojma kako da izvuće iz ove ekipe najbolje, kako da ih motiviše. Nije sramota izgubiti ali jest sramota da te ponizi ekipa koja nije ni blizu neke ekstra kvalitete. Ali ljudi znaju šta rade.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
hahaha...gdje je izvuce....sta mislis jel ga barem malo stid:-)Ghuraba je napisao/la: ↑24 avg 2022, 20:32Jesi siguran?StevieFranchise je napisao/la: ↑24 avg 2022, 20:30John Roberson jedan veliki gospodin pokazuje Bosnian Beastui ACB MVPu
![]()
ja vjerujem da on jedva ceka da uzme telefon u ruke:-)
igral musa grkljan?
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ljudi moji Edin Atic je profesionalni kosarkas
Atic je koli klinac od igraca, olupina, cak mi je gori i od vrapca veceras
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Kakve su uopce reference ovog Beciragica, sjecam se da je nosio peskire Markovicu i Firicu svojevremeno, ali kao trener nikad čuo da je nešto radio vrijedno pomena?!Unofficialpage je napisao/la: ↑24 avg 2022, 20:33Nurkić neće da igra a Musa pod dojmom udarca i tu je gotovo, ostali ne znaju a tu uključujem i selektora. Lik nema pojma kako da izvuće iz ove ekipe najbolje, kako da ih motiviše. Nije sramota izgubiti ali jest sramota da te ponizi ekipa koja nije ni blizu neke ekstra kvalitete. Ali ljudi znaju šta rade.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
gledaj ti muse kako gordo trci nakon ovog zakucavanja haha
Bravo za Robersona, jedini danas
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Osvojio prvenstvo KosovaPogba je napisao/la: ↑24 avg 2022, 20:35Kakve su uopce reference ovog Beciragica, sjecam se da je nosio peskire Markovicu i Firicu svojevremeno, ali kao trener nikad čuo da je nešto radio vrijedno pomena?!Unofficialpage je napisao/la: ↑24 avg 2022, 20:33Nurkić neće da igra a Musa pod dojmom udarca i tu je gotovo, ostali ne znaju a tu uključujem i selektora. Lik nema pojma kako da izvuće iz ove ekipe najbolje, kako da ih motiviše. Nije sramota izgubiti ali jest sramota da te ponizi ekipa koja nije ni blizu neke ekstra kvalitete. Ali ljudi znaju šta rade.

Ako se to moze racunat ko uspjeh hahahaha

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JohnCleese
- Kontakt:
Kako bi mogli otjerati Aziza do idućeg meca?!
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Izgubio loptu protiv italijePogba je napisao/la: ↑24 avg 2022, 20:35Kakve su uopce reference ovog Beciragica, sjecam se da je nosio peskire Markovicu i Firicu svojevremeno, ali kao trener nikad čuo da je nešto radio vrijedno pomena?!Unofficialpage je napisao/la: ↑24 avg 2022, 20:33Nurkić neće da igra a Musa pod dojmom udarca i tu je gotovo, ostali ne znaju a tu uključujem i selektora. Lik nema pojma kako da izvuće iz ove ekipe najbolje, kako da ih motiviše. Nije sramota izgubiti ali jest sramota da te ponizi ekipa koja nije ni blizu neke ekstra kvalitete. Ali ljudi znaju šta rade.

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Sad je Musino vrijeme, on puni Statistiku kad je tekma odlucena
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ma ja razumijem Nurkica totalno. Igras godinama sa vrhunskim saigracima i onda ovdje dobijes Vrabca, Gegica i Atica. Ko bi imao motiv i zelju kad ti se ovi redovno useru. Plus na to dodas Musu i Halilovica koji su danas profufali 10 zicera i to je to.
Zadnja izmjena: Gifron, dana/u 24 avg 2022, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad, jedna ljubav!
Kazu crnogorci, Bosna uzima zalet ponovo su na -16 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
- Kontakt:
Recite komentatoru Kemi Ahmetovicu, da je za 8 minuta do kraja samo LA Lakers s rahmetli Kobijem mogao vratit 20 razlike...serem vam se u usta
Nurkic ima vise statusa o Izetu Nanicu nego utakmica za reprezentaciju. I evo kad je tu, imas obicnog neprofesionalca. Cuj nece da igra, ma idi u tri pm. Klasisni patriota na baterije.
A Musa u reprezentaciji je posebna prica. Korisniji bi bio da ne igra. Covjek u Spaniji euroligaskim ekipama puca 50 valorizaciju, a ovdje generalno, ne samo danas, protiv amatera ne pravi nikakvu razliku. Sramota.
A Musa u reprezentaciji je posebna prica. Korisniji bi bio da ne igra. Covjek u Spaniji euroligaskim ekipama puca 50 valorizaciju, a ovdje generalno, ne samo danas, protiv amatera ne pravi nikakvu razliku. Sramota.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.