FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dionica nije isto sto i vip karta.. Dionicama se ulazi u vlasnistvo.. Vrijednost dionica moze rasti.. Njima se moze trgovati..
Samo ja nemam pojma o kakvim on dionicama prica kada ovdje zakon o sportu to ne prepoznaje kao model po kojem sportski kolektivi mogu funkcionisati.. Ako misli na nesto slicni kao kod pitara onda je to obicno muljanje..
Samo ja nemam pojma o kakvim on dionicama prica kada ovdje zakon o sportu to ne prepoznaje kao model po kojem sportski kolektivi mogu funkcionisati.. Ako misli na nesto slicni kao kod pitara onda je to obicno muljanje..
Pročepit će negdje.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Čuj dionica 200 maraka, cijena dionice Man U je 13 dolara. Mnogo se zaletio Miske ako misli tako vratiti klub na noge
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Naveo sam samo kao primjer koliko smo zaintersovani doći na utakmicu, a ne uložiti i biti vlasnici, u nešto što zakonski nije regulisano. Hajduk je probao na taj način, pa nisam siguran koliko je uspješan taj koncept bio.MojaMalenkost je napisao/la: ↑24 avg 2022, 22:31Dionica nije isto sto i vip karta.. Dionicama se ulazi u vlasnistvo.. Vrijednost dionica moze rasti.. Njima se moze trgovati..
Al mi skoro pred gasenjem, a ovaj prica kako Zeljo financijski dobro stoji
Nemoj da ispadnem da ja njega sad nesto kao branim hu ha, mozemo valjda pricat. Zanima me zasto ugradjivanje, kako si to zaključio.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑24 avg 2022, 21:45Meni ovo ne lici na pomoc nego na ugradjivanje.
A ne zna se sta se desava sa investitorima pa je prije svega citava ova prica toliko precudna.
Ono sto je najbitnije, obraca se covjek i ponovi nekoliko puta kako niko nije iznad kluba, a on daje intervju bez da je ista klub zvanicno rekao. Smijesni smo opet ispali, nasamarili su nas sa pustim ulagacima. Sramota!
Nek sad izadju i nek kazu zasto je propalo sa Diglisicem, koje su to druge solucije i ulagaci koji su se spominjali?
Apsolutno nije moguce da je neko toliko nesposoban da nadje ulagaca, sto dovodi do toga da nam je uprava ili toliko losa ili neko radi protiv tih investitora iz neke svoje koristi (a ko zna mozda i mutnih radnji od prije)
Dosta je vise tajni bilo, KLUB TREBA DA SE OBRATI NAVIJACIMA U VEZI OVOG. Ali nakon derbija da se ne sere u atmosferu sad.
I taman kad pomislih da dolazi neki novac i novi ljudu, eto ti opet nekog iz stare garde. I nakon ovog ce opet Osim, pa Miske, pa Osim, ma mrs vise svi koji mislitr da ste vi klub.
Jedino sto je Miske dobro rekao to je da su navijaci toliko jaki da mogu lrevrnuti klub naopacke, sto se i desilo kad je poceo slati vojsku policije na Manijake.
Cuj jel volite Zelju, e ako volite ulozite pare, kako lik igra emocijama nevjerovatno. Sramota!
Daje intervju jer ga je neko zvao, dao bi i ja da me zove nova bh. Zeljeznicar je uvijek interesantan plus poveznica sa Adisom. Ne vjerujem da iznosi stavovi kluba, prije bi rekao da se nudi.
I ja bi volio da se kaze direktno sta je sa tim Amerikancem. Sta je nudjeno i zasto je stalo, oteklo se ili propalo.
Cisto ja sumnjam da ce doc iko i izvalit 15 Mil i Cao djaci.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
DObro, eto dionice...koliko mislite da će biti tih dioničara, i koja bi bila vrijednost dionice? I šta vrati se dio dugova od prodatih dionica, kako dalje? Sa kojim novcem opet? A da dioničri ne poklope onda imovinu, ali za siću ovaj put?
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 25 avg 2022, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
Teško ovo Misketovo može proći u našem sportu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Grande MISKE!!!
Ako ikome vjerujem to je on!
Ova je priča bila i za istočnu tribinu, a ona je nikla, pa isto tako i za krov da neće leći pa je legao!
Ja ću prvi kupiti 2-3 dionice! I ima raje hvala Bogu koja isto razmišlja kao ja!
Volim te Željo!
SVI NA JUG!!!

Ako ikome vjerujem to je on!
Ova je priča bila i za istočnu tribinu, a ona je nikla, pa isto tako i za krov da neće leći pa je legao!
Ja ću prvi kupiti 2-3 dionice! I ima raje hvala Bogu koja isto razmišlja kao ja!
Volim te Željo!
SVI NA JUG!!!

FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ne kontam Misimovica cemu prica o dionicama , a klub u pregovorima sa Amerikancom. Ono sto sam ja shvatio veceras da od amera nema nista ili Misimovic lupa u prazno , trece opcije nema.
Uprava mora izaci u javnost da objasni cemu ovi istupi Misimovica ako su pregovori u toku ili da kazu od kamiondzije nema nista , sve je propalo i trazimo novu soluciju.
Uprava mora izaci u javnost da objasni cemu ovi istupi Misimovica ako su pregovori u toku ili da kazu od kamiondzije nema nista , sve je propalo i trazimo novu soluciju.
Šta kaze dok ljudi u upravi rade hahaha. Kakvi ublehasi..
A čekaj, postoji li opcija da Misimović ovo priča nevezano za Eldina? Je li Miske opšte u klubu pa da zna nešto više o pregovorima sa Diglisićem? Jer pišu ovdje kao da se vrti u klubu, a znam da nigdje službeno nisam pročitao ništa o tome.TMmanija2012 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 23:27Ne kontam Misimovica cemu prica o dionicama , a klub u pregovorima sa Amerikancom. Ono sto sam ja shvatio veceras da od amera nema nista ili Misimovic lupa u prazno , trece opcije nema.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ono što mi se sviđalo dok je bio predsjednik i što mi se svidjelo u ovom intervjuu jeste njegova odlučnost i sigurnost. Realno, u prvom mandatu je on puno toga dobrog napravio i možemo reći da je falilo malo sportske sreće da osvoji jednu od one dvije titule koje su nam pobjegle, pa da priča bude drugačija. Otjerali su ga rezultati na tek izgrađenoj podlozi za koju ekipa nije bila spremna fizički da istrpi tranziciju protivnika, pa su nam redom oz kontri zabijali gošk, zvijezda 09 i slični.
Ni najmanje ga ne krivim za trenutno lošu situacija, kao što ne krivim Amara, nego je osnovni krivac situacija sa koronom koja nam je izbila iz džepa pare za plate igračima, što je kasnije prouzrokovalo nezadovoljstvo igrača zbog dugovanja, koja i sad vučemo, neigranje u europi i nedovoljno novca da se ima dovoljno jak igrački kadar. Uz igrače, omladinska škola također bila brz primanja tj. treneri.
U svakom slučaju ja sam iz ovog zaključio da od Eldina nema ništa, volio bih vidjeti implementaciju ovoga jer mislim da nemamo šta izgubit, a za pobjednički mentalitet i želju je 100% u pravu i ja vjerujem sve dok postoji šansa da željo može biti prvak. Ne želim razmišljati drugačije, a ako se desi drugačije nema ljutnje, nego se uzimaju u obzir realni faktori.
Biće željo opet šampion ako Bog da!
Ni najmanje ga ne krivim za trenutno lošu situacija, kao što ne krivim Amara, nego je osnovni krivac situacija sa koronom koja nam je izbila iz džepa pare za plate igračima, što je kasnije prouzrokovalo nezadovoljstvo igrača zbog dugovanja, koja i sad vučemo, neigranje u europi i nedovoljno novca da se ima dovoljno jak igrački kadar. Uz igrače, omladinska škola također bila brz primanja tj. treneri.
U svakom slučaju ja sam iz ovog zaključio da od Eldina nema ništa, volio bih vidjeti implementaciju ovoga jer mislim da nemamo šta izgubit, a za pobjednički mentalitet i želju je 100% u pravu i ja vjerujem sve dok postoji šansa da željo može biti prvak. Ne želim razmišljati drugačije, a ako se desi drugačije nema ljutnje, nego se uzimaju u obzir realni faktori.
Biće željo opet šampion ako Bog da!
Reko sam vam davno šta je bio plan. Čekati prodaju Amira i ako bude to pokrasti tih par miliona i to je to..
Svake godine iste priče a para nigdje.
Nas je korona poremetila više od svih. Uvijek smo mi nešto vrtili. Ali da su se u jednom mandatu skrsilo 5 miliona gdje su svi hajrovali od kluba to je više nego istina.
Svake godine iste priče a para nigdje.
Nas je korona poremetila više od svih. Uvijek smo mi nešto vrtili. Ali da su se u jednom mandatu skrsilo 5 miliona gdje su svi hajrovali od kluba to je više nego istina.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 25 avg 2022, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ja sam i ranije spominjao, ako zapne, ako propadne investitor, mi cemo skupit i pokrit dug, u to sam siguran. Mozemo sve sto zamislimo, takvi smo. Sto se tice ovog modela, nije mi malo jasno ko i na koji nacin bi kupovao dionice i kako bi sistem upravljanja funkcionisao. Da li 51% vlasnistva dionica znaci i upravljanje klubom, jer to moze biti mac sa dvije ostrice, jer sigurno ce se naci neko ko ce biti voljan kupiti 51% dionica i automatski upravljati i raspolagati svime? Moraju postojati neki mehanizmi zastite kluba tj. nekih bitnih stvari kao sto su imovina, grb, boje kluba itd.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Jel stvarno vjerujes da je Misimovic dosao kod Adisa u emisiju da bacaju šuplju o dionicamaRaonffa je napisao/la: ↑24 avg 2022, 23:45A čekaj, postoji li opcija da Misimović ovo priča nevezano za Eldina? Je li Miske opšte u klubu pa da zna nešto više o pregovorima sa Diglisićem? Jer pišu ovdje kao da se vrti u klubu, a znam da nigdje službeno nisam pročitao ništa o tome.TMmanija2012 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 23:27Ne kontam Misimovica cemu prica o dionicama , a klub u pregovorima sa Amerikancom. Ono sto sam ja shvatio veceras da od amera nema nista ili Misimovic lupa u prazno , trece opcije nema.

Nama je jedini spas da nafatamo nekog sa lovom i da ima viziju da zna sta želi, šuplja prica ljubav prema klubu bla bla i trositi svoj novac ne ide skupa.
Pravo da ti kazem u klubu ne bih volio vidjeti ni Amara ni Misimovica ,barem neko vrijeme.
-
- Kontakt:
nećete nam ovaj put unijeti podjele,niko od vas!
Gdje ste bili Misimoviću i Amare i svi vi "jaki" da pogurate i date pare kada je porezna visila u klubu i kada je licenca bila misaona imenica? NIGDJE!
Nego se raja skupila i rodila 400 milja.
Od... u skokovima svi!
Gdje ste bili Misimoviću i Amare i svi vi "jaki" da pogurate i date pare kada je porezna visila u klubu i kada je licenca bila misaona imenica? NIGDJE!
Nego se raja skupila i rodila 400 milja.
Od... u skokovima svi!
Moje mišljenje da ovo što Misimović priča nije moguće. Moguće je, ali malo teže kod nas. Druga stvar, najviše mi liči da je namirisao pomoćni teren, odnosno kule na njemu. Ne znam šta se čekalo ovoliko sa Eldinom, ako imamo našeg čovjeka ili se ipak čekalo zadnjih par mjeseci do nove godine da nas neko spasi?
P.S volio bih da je tu, treba nam sposobnih ljudi u klubu.
P.S volio bih da je tu, treba nam sposobnih ljudi u klubu.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ma nemam pojma, zato i pitam. Već par sedmica znam da se ponovo njegovo ime vrti u kontekstu povratka u klubu, ali nigdje ništa zvanično nisam vidio.TMmanija2012 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 23:53Jel stvarno vjerujes da je Misimovic dosao kod Adisa u emisiju da bacaju šuplju o dionicamaJoš treba Amar da se pojavi da baci koju šuplju o footballu , pa da nastavimo sa cirkusom.
Nama je jedini spas da nafatamo nekog sa lovom i da ima viziju da zna sta želi, šuplja prica ljubav prema klubu bla bla i trositi svoj novac ne ide skupa.
Pravo da ti kazem u klubu ne bih volio vidjeti ni Amara ni Misimovica ,barem neko vrijeme.
Slažem se za Amara i za njega.
GROBARI NAŠEGA ŽELJE SU SE UPALILI !!!
GRANDE MISKE,GOSPODIN SENAD MISIMOVIĆ !!!
GRANDE MISKE,GOSPODIN SENAD MISIMOVIĆ !!!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.