Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Ode CJ, dođe Simons.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 08 feb 2022, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ode i Lary fino za Jusufa, ako i on ne bude tradean.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Uvalise Tony Snella
. Dobar trade

Juka jedini visoki u rosteru
,da su barem dobili Hayensa koji je odlican mladi backup centar.
Tko uopste planira cetvorku igrati.....

Tko uopste planira cetvorku igrati.....
ne bih trcao pred rudu, sacekacu da prodje trade deadline, jer me nista ne moze iznenaditi :mrgreen:
navijaci NO pisu da je Hart odlican defanzivac i veliki borac.
odlican razvoj dogadjaja za Juku. i glede buduceg ugovora (imaju prostora za masniju ponudu) i glede uloge na terenu .
ako i njega ne posalju dalje

odlican razvoj dogadjaja za Juku. i glede buduceg ugovora (imaju prostora za masniju ponudu) i glede uloge na terenu .
ako i njega ne posalju dalje

ma nema sanse da ode Juka
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Odlazak Juke znaci tankovanje
Samo neka su CJ i Powell otisli (pod uslovom da je ovaj trejd sa NO zavrsen), da ih vise nikad u zivotu ne gledam. Simons dosta sutira, ali ce on opet 100x prije Juki dodati/spustiti dole u reket, nego CJ. U odbrani jeste los, ali opet je valjda mali upgrade u odnosu na CJ-a.
Meni ovo znaci samo jedno: Juka bi mogao ostati i dobiti dobar ugovor, a vjerujem da najveca 'zasluga' za to ide na racun Billupsa. Ocigledno ga vidi kao nekoga ko ce jos dodatno napredovati i moze timu donijeti dosta toga.
Meni ovo znaci samo jedno: Juka bi mogao ostati i dobiti dobar ugovor, a vjerujem da najveca 'zasluga' za to ide na racun Billupsa. Ocigledno ga vidi kao nekoga ko ce jos dodatno napredovati i moze timu donijeti dosta toga.
cisto nek se nadje
Idealno za Jusufa, plus još da igra u normalnim terminima.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- BosniaBoston
- Kontakt:
Osim Roziera koji voli šutnut više nego hljeba jest(mada manje nego CJ i Powell) ovo je idealna ekipa za njeg. Još ako se sprijatelji sa Lamelom ima all-star prijatelja do kraja karijere da ga “gura”
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
ako je dame bio okej da portland trejduje njegovog dobrog prijatelja, cj mccolluma, nurkiceva buducnost u portlandu je neizvjesna
I vise nego neizvjesna. Blizi je trenutno exitu nego velikom ugovoru sa POR.
@igrajlopte 🐦
Za solidnu ponudu ode Juka ko halva.
Ko im garantuje da će potpisati na ljeto, a sve su prilike da ga nemaju namjeru nešto spektakularno platiti.
Ma ne bi garantovao ni da je dame siguran ako stigne opasna ponuda(dovoljno visokih pikovi), a ne Juka.
Sve u svemu stvari idu u pravom smjeru ako ostane bit će mnogo veća uloga, a ako ode u Charlotte možda i bolja situacija. (Pogotovo termini kako neko reče).
Ko im garantuje da će potpisati na ljeto, a sve su prilike da ga nemaju namjeru nešto spektakularno platiti.
Ma ne bi garantovao ni da je dame siguran ako stigne opasna ponuda(dovoljno visokih pikovi), a ne Juka.
Sve u svemu stvari idu u pravom smjeru ako ostane bit će mnogo veća uloga, a ako ode u Charlotte možda i bolja situacija. (Pogotovo termini kako neko reče).

Meni se ne čini kao da bi Juka mogao ići, pogotovo ako idu i Nance i Snell sad, pa nemaju nikog od visoki igrača osim njega.
sad i ja kontam da ide, nije se javio da pozeli srecu na rastanku svom burazu CJu. vjeovatno ima dojavu od rich paula da se ne oglasava jer je i on na putu odlaska.
Pala je i oprostajna na FB, jel to sad znači da nece biti trejdan?
Covjece, pa imaju li sad ikog od 205+ cm da moze odigrati bar 20 kvalitetnih minuta na visokim pozicijama (naravno, ne racunajuci Juku)?
Nabacali su nekakvih bekova i niskih krila, a od visokih igraca haman nikog ne dovedose. Meni je Hart idealna opcija za dvojku (nije veliki potrosac lopti i odlican je defanzivac), ali se bojim da ce Dame i Simons ciniti udarni bekovski par i da ce to sve za Juku biti u 5 deka kao i kad je CJ bio tu. Satoransky je uvijek bio dobar razigravac, mada sumnjam da ce uopste dobijati minute kad su svi zdravi, pogotovo sto imaju i Bledsoea koji mi je bio najodvratniji lik iz perioda kad je igrao s Mirzom. Ako nista, CJ i Powell su otisli i to bi u startu morala biti dobra stvar.