AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 24 avg 2022, 13:24

Nesto ne vjerujem da ce se ove godine ikakav iskorak u LP napraviti sa ovim sastavom. Ne mozes sa ovim igracima na desnoj strani praviti iskorak nikako.
Nadam se da griješim

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 24 avg 2022, 14:49

Ne budi negativan, može. Uzeli smo scudetto, znači sad smo hadžije.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 24 avg 2022, 14:52

OldFashioned je napisao/la:
24 avg 2022, 14:49
Ne budi negativan, može. Uzeli smo scudetto, znači sad smo hadžije.
Hahahaha...ludilooo

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 avg 2022, 10:04

Zna li se hoce li biti jos kakvih transfera ili ce desna strana ostati kakva je ?! :/

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 25 avg 2022, 10:19

Ponovno u eliti,dobrodošli i ostali trajnije. Nisam vjerovao nimalo u Piolija,prevario sam se totalno,Inter vam pomogao,no zaslužena titula.

Večeras ždrijeb u 18h,u prvom ste potu. Može se izvući mega jaka skupina,a može i tzv. EL stile grupa kao npr. Sevilla,Sporting,Kopenhagen

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 avg 2022, 10:48

Zasto nam je Inter pomogao i kako? pomeli smo sve utakmice do kraja i zasluzeno uzeli titulu. Sto ne mogu ovoga boze dragi, cuj neko nam valjo :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 25 avg 2022, 10:54

milanist je napisao/la:
25 avg 2022, 10:48
Zasto nam je Inter pomogao i kako? pomeli smo sve utakmice do kraja i zasluzeno uzeli titulu. Sto ne mogu ovoga boze dragi, cuj neko nam valjo :D
Pa imali su realno kvalitetniji,iskusniji sastav i dobitnu poziciju pred zadnja kola,a nešto lakši raspored. Nebitan mi je taj dodatak,to je najmanje za što si se trebao uhvatiti iz mog posta

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 avg 2022, 10:58

Niko im nije pomogao.
Sve su zaradili i sami su od sebe zavisili.
Inter je sam sebi kriv za poraz u zaostaloj s Bolognom gdje su prosuli prednost i izgubili utakmicu.
Koševo Zapad

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 25 avg 2022, 11:03

Shategabri je napisao/la:
25 avg 2022, 10:58
Niko im nije pomogao.
Sve su zaradili i sami su od sebe zavisili.
Inter je sam sebi kriv za poraz u zaostaloj s Bolognom gdje su prosuli prednost i izgubili utakmicu.
Nebitno je to što sam napisao,nemojte raditi priču i dramu kamo je nema. Pa što sam ja rekao,Inter je tu sjebao,Milan zasluženo prvak i to s mladom momčadi,svaka čast. Baš da ovakvu momčad Pioli dovede do zviježđa mi je senzacionalno,prevarih se,podcijenio ga.

ACM se vratio u kremu fudbala i to je za pozdraviti. Paolo Maldini ne dobija dovoljno kredita svjetske javnosti,no ajde da Milan se vrati u top8 Europe pa će i to na svoje.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 avg 2022, 11:26

Felixians4 je napisao/la:
25 avg 2022, 10:54
milanist je napisao/la:
Pa imali su realno kvalitetniji,iskusniji sastav i dobitnu poziciju pred zadnja kola,a nešto lakši raspored. Nebitan mi je taj dodatak,to je najmanje za što si se trebao uhvatiti iz mog posta
Jesu, jesu i nisu. Da su imali kvalitetniji tim to stoji, iskusniji to stoji, dobitnu poziciju pred zadnja kola to ne stoji. Milan je bio prvi i sam je odlucivao o svojoj sudbini, zadnji 5 teski utakmica momci su pokidali i sve dobili iako su imali pravo na jedan remi :mrgreen: Tako da smo nacisto, ne trebamo se nikome zahvaljivati nego igracima Milana.
Ali nebitno, kako si rekao bitno je da smo se vratili u LP i da smo prvaci Italije, samim tim i moguci laksi raspored pred vecerasnje izvlacenje. Zivio :clap:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 25 avg 2022, 11:29

milanist je napisao/la:
25 avg 2022, 11:26
Felixians4 je napisao/la:
25 avg 2022, 10:54
milanist je napisao/la:
Jesu, jesu i nisu. Da su imali kvalitetniji tim to stoji, iskusniji to stoji, dobitnu poziciju pred zadnja kola to ne stoji. Milan je bio prvi i sam je odlucivao o svojoj sudbini, zadnji 5 teski utakmica momci su pokidali i sve dobili iako su imali pravo na jedan remi :mrgreen: Tako da smo nacisto, ne trebamo se nikome zahvaljivati nego igracima Milana.
Ali nebitno, kako si rekao bitno je da smo se vratili u LP i da smo prvaci Italije, samim tim i moguci laksi raspored pred vecerasnje izvlacenje. Zivio :clap:
Pa to Interovo posrtanje u Bologni je kiks koji je odlučio,jbg. No njihov problem,prvaci,iskusniji,choke,a vi bili metodični,skromni i efikasni.

Nije bitno samo zbog vas nego Milan i MUtd trebaju stalno biti tamo

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 25 avg 2022, 12:19

Koliko god da smo zasluzili titulu, ipak nam je Radu pomogo, jer ni Inter vise nigdje nije kikso poslije Bologne. To je cinjenica. Da nije Radu kikso, osto bi Inter prvi. Sta je pogresno covjek reko?

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 avg 2022, 12:29

Ruicosta je napisao/la:
25 avg 2022, 12:19
Koliko god da smo zasluzili titulu, ipak nam je Radu pomogo, jer ni Inter vise nigdje nije kikso poslije Bologne. To je cinjenica. Da nije Radu kikso, osto bi Inter prvi. Sta je pogresno covjek reko?
Isto da mi kazemo kolega da nismo izgubili od Spzije ( i to greskom sudije ) Inter se tu ne bi nista pitao. Sta bi bilo kad bi bilo, nema od toga nista, greske su sastavni dio fidbala i to je to

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 avg 2022, 12:36

meskalin je napisao/la:
25 avg 2022, 10:04
Zna li se hoce li biti jos kakvih transfera ili ce desna strana ostati kakva je ?! :/
Sa Maldinijem se nista ne zna, mediji mahom nagadjaju i na kapaljku dobijaju informacije o potencijalnim pojacanjima. Mislim da od desnog krila nema nista jer se na vrijeme nisi rijesili jednog od naseg dvojca. A dolaskom CdK i Adlija mislim da ne postoji ni promil koristenja Messiasa kao AMF.
Nazalost.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 25 avg 2022, 13:00

Desna strana bila jača kada je Cerci igrao nego sada sa ovim stručnjacima.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 avg 2022, 13:01

I dalje ne vjerujem da je Maldini otkupio Messiasa i da je sa tim potezom blokirao desnu stranu. No, hajde da budemo optimistični. Na ostalim pozicijama smo dobro popunjeni i roster je kvalitetniji nego lani. Origi, Adli i Pobega se žestoko potcjenjivaju.

U narednih 6 dana samo su dvije pozicije o kojima se piše, centralni vezni i stoper. Sa ta dva transfera mercato će biti završen.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 avg 2022, 13:10

Kada se zatvara mercato u Italiji, u utorak (31.8)?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 avg 2022, 13:15

Pa s obzirom na jadan budžet, valjda je pomislio da je bolje otkupiti Messijasa nego ne dovesti nikog.

Doduše, dalo bi se diskutovati o tome da li je bilo pametno potrošiti skoro sav budžet na jednog igrača i to na poziciji gdje si već imao Adlija/Diaza/Krunića što je skroz ok širina. Sa jedne strane podržavam potez što se iskoristila prilika za dovođenjem ekstra talentovanog igrača, ali ostaje činjenica da je možda bilo pametnije iskoristiti taj novac za desno krilo i veznjaka.

Sad imaš dva mlada talententovana igrača na #10 od kojih jedan mora biti na klupi (a to je nažalost Adli), a ovamo imaš ogromnu rupu i slabu tačku na desnoj strani. Kao i to da Kessie uopšte nije adekvatno zamjenjen.

I dalje se nadam da će se Pioli osvjestiti i naći načina kako uklopiti i Adlija i Ketelara na CAM/RW poziciji. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 avg 2022, 13:18

Pioli je već pričao o Kessieu i da to ne mora biti potpuno isti tip igrača, već može da bude i drugačiji tip igrača. Već imaš dva startera koji nisu ništa lošiji od Kessiea, već su čak i bolji vjerovatno. Ali sezona je duga zato je potreban još jedan igrač tu. Stvar je numeričke kvalitete.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 25 avg 2022, 13:21

milanist je napisao/la:
25 avg 2022, 12:29
Ruicosta je napisao/la:
25 avg 2022, 12:19
Isto da mi kazemo kolega da nismo izgubili od Spzije ( i to greskom sudije ) Inter se tu ne bi nista pitao. Sta bi bilo kad bi bilo, nema od toga nista, greske su sastavni dio fidbala i to je to
Doduse :salut:

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.