BoldanoCiroDiMarcio je napisao/la: ↑25 avg 2022, 11:17Bukvalno ovaj marketing i sljedbenici lika i djela misimovica uopste ne misle na klub nego ce na svakakve prljave nacine pokusati da se domognu pozicije u klubu ili da je ne predaju bekome drugom, ili cak mozda da se ne saznaju nezakonite radnje ako ih je bilo.
Ja sam ovo oko osima spominjao jer sljedbenici misimovica ko god nesto kaze ds nije po njihovom ispada u taboru ovog drugog glavnog lika.
Ali ne mogu da vjerujem kakvi ce se spinovi sad sve desavati samo da bi se opravdalo ovo. Ja sam prvi koji zeli jakog Zelju, ali jak misimovic ne znaci jak.Zeljo, a nemi brkaju to izgleda.
I ovaj momak gore sto pise kako je misimovic obecao da ce on svojim parama doplatiti jug hahahahah ja ne mogu da vjerujem u sta nas narod generalno vjeruje u politici a ovo je nesto naiblize politickim floskulama. Pa ljudi dragi jel vama.jasno da taj misimovic nije ulozio nikakve velike pare ni u proslom.mandatu nego je sve oravojeno od para koje su dosle u klub od transfera od prije plus dzekina prodaja, od para od uefe preko saveza i lokalne zajednice sa svima.nama koji smo ucestvovali u akcijama.
Pa jel vi vidite da taj covjek ni dan danas kada moze imati cak i korist od toga da ubaci novac u klub (kupovinom dijela upravljackih prava) to ne zeli da uradi nego hoce da opet mi finansiramo njegove zamisli, a on ce postaviti svoje ljude. Pa ne funkcionise to tako misa mu hebem.

Iskreno poruka i za misketa i amara i nase legende i petog desetog...ili dodji pomozi il se goni u tri lijepe, yebe mi se i jednog i drugog i treceg.
Palmaude sa strane "pa trebalo bi ovo trebalo bi ono"..cuj 200KM dionica pa ja nez stvarno kako se niko nije sjetio toga do sad.
Miske ima pare pa kad si toliki vizionar dodji i ulozi al ovaj put SVOJE PARE, a ne da se bahatis sa klupskim i glumis nesto
Kao sto rekoh nedavno, oko Misimovica se opasan mit stvorio da je maltene svoje pare ulago..
Buraz ideja ima na pretek, al nema para, daj mi par miliona za moj privatni biznis pa ces vidjet ideja...
Cuj molim te skupite pare pa cu ja doc da i trosim