...kad pogledate sliku vidite einsteina,ali se udaljite desetak koraka od monitora i vidjecete marilyn monroe...prejako...
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
http://www.nemosvjerovat.com/upload/alb ... monroe.jpg
...kad pogledate sliku vidite einsteina,ali se udaljite desetak koraka od monitora i vidjecete marilyn monroe...prejako...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
prejako,nema staenobarca je napisao/la:http://www.nemosvjerovat.com/upload/alb ... monroe.jpg
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Laku noc svima,necu jos spavat al et..Pozz

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
...pozzz,laku noc...DAVID VILLA je napisao/la:Laku noc svima,necu jos spavat al et..Pozz![]()
-
melanholicar
- Kontakt:
Htio si reći kako ćeš drk..i pa te stid. Na kraju krajeva to je normalno za taj uzrast.DAVID VILLA je napisao/la:Laku noc svima,necu jos spavat al et..Pozz![]()
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Sutra mi utakmica u 8:30 
- spielführer_21
- Kontakt:
Da ponovim
tako da sad imam podatke i za Goražde..
Očekujem od ostalih pomoć.. Hvala unaprijed
Samo je @legenda reala ispunio svoju građansku dužnostspielführer_21 je napisao/la: Naime, tražio sam na netu spisak svih osnovnih škola u BiH i izbacim mi stranicu na kojoj se taj popis valjda nalazio:
http://www.skola.ba ali je ta stranica promjenjena i odmah preusmjerava na http://portal.skola.ba/start/ gdje ima popis škola Sa-kantona..
Ako zna neko gdje bih mogao pronaći taj popis, a ako ga nema nigdje onda ću morati "ručno" prikupljati te podatke tako da mi pošaljete nazive osnovnih škola iz vaših gradova na pp, ako nije problem..![]()
Za Sarajevski k. već imam...
Očekujem od ostalih pomoć.. Hvala unaprijed
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- alfarouqaminu
- Kontakt:
brze u krvet...protiv koga igrate? Sutra da sam te video da napises na forumu dobili smo 30 razlike ja imao doubl double 30 poena i 20 skokovaSamo F.K.S !! je napisao/la:Sutra mi utakmica u 8:30
-
melanholicar
- Kontakt:
Spielfuhrer glasno i jasno znam da se zove u Bileći "Golub Kureš" u Zvorniku "Petar Kočić" u Kalinoviku "Partizan" u Šamcu "Nikola Tesla".Od mene dosta!
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Sparsi ja mislim zaboravio sam .alfarouqaminu je napisao/la:brze u krvet...protiv koga igrate? Sutra da sam te video da napises na forumu dobili smo 30 razlike ja imao doubl double 30 poena i 20 skokovaSamo F.K.S !! je napisao/la:Sutra mi utakmica u 8:30
Tesko da cu imat 30 poena ne zabijam puno do nekih 3-4 kosa opredjelio sam se za odbranu kosa
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Neko za haxball ?
ss.ba
ss.ba
ss.ba
ss.ba
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa dobro onda jedno 8 rampi ocekujemSamo F.K.S !! je napisao/la:Sparsi ja mislim zaboravio sam .alfarouqaminu je napisao/la:brze u krvet...protiv koga igrate? Sutra da sam te video da napises na forumu dobili smo 30 razlike ja imao doubl double 30 poena i 20 skokovaSamo F.K.S !! je napisao/la:Sutra mi utakmica u 8:30
Tesko da cu imat 30 poena ne zabijam puno do nekih 3-4 kosa opredjelio sam se za odbranu kosa
Cuo sam da alfa pocinje pisati kolumnu, veoma ozbiljnu temu ce obradjivati 
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Bacanje u ritmu Raining BloodaVELA je napisao/la:Cuo sam da alfa pocinje pisati kolumnu, veoma ozbiljnu temu ce obradjivati
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kolumna će imati 350 redova od toga 349 smajlija.VELA je napisao/la:Cuo sam da alfa pocinje pisati kolumnu, veoma ozbiljnu temu ce obradjivati
Šalim se, nemojte alfu lava dirati !
- alfarouqaminu
- Kontakt:
de si YNWA,sta ima novo u policiji?OTNYS_YNWA je napisao/la:Kolumna će imati 350 redova od toga 349 smajlija.VELA je napisao/la:Cuo sam da alfa pocinje pisati kolumnu, veoma ozbiljnu temu ce obradjivati![]()
Šalim se, nemojte alfu lava dirati !
Sta bi danas sa Liverpoolom?
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati... cccc...

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- legenda reala
- Kontakt:
alfarouqaminu je napisao/la:de si YNWA,sta ima novo u policiji?OTNYS_YNWA je napisao/la:Kolumna će imati 350 redova od toga 349 smajlija.VELA je napisao/la:Cuo sam da alfa pocinje pisati kolumnu, veoma ozbiljnu temu ce obradjivati![]()
Šalim se, nemojte alfu lava dirati !![]()
Sta bi danas sa Liverpoolom?samo bod protiv liverpoola
hhahahahhah
e moja alfaaaaaaaaaaaaaaaa,nije ni tebi lahko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
SMB u čemu je zonfa ne kontam
Alfa kralju samo bod protiv Liverpoola
Alfa kralju samo bod protiv Liverpoola
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
neko za haxball ?
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 5 gostiju.