Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma jasta
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Samo da podsjetim ove sto nesto spominju cetnike... sjetite me se sutra kad budete pjevali daj mi majko sibicu....
Znamo svi ko nam je palio nasu svetinju, nikad necemo ni zaboraviti! A znamo ko bi sad da je pali...
Znamo svi ko nam je palio nasu svetinju, nikad necemo ni zaboraviti! A znamo ko bi sad da je pali...
- svrakino1921
- Kontakt:
Puko zapad
Nema vise ulaznica za zapad po 20 maraka
Rasprodano
GOLEM SI ZELJO
Nema vise ulaznica za zapad po 20 maraka
Rasprodano
GOLEM SI ZELJO
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ako ne bude kiše puno će biti.FKSDoGroba je napisao/la: ↑25 avg 2022, 15:44Biće ku.rac punIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑25 avg 2022, 15:40Opet parole za jug. Pa ako pun ne bude je najveca provala u historiji navijacke scene BiHJavierBosnia je napisao/la: ↑25 avg 2022, 14:10
Jao sta im znaci derbi
GOLEMO SI SARAJVO
@svrakino<3
![]()
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑25 avg 2022, 15:45Dodao bih jos da ta pjesma o Sanji koja plovi Dunavom u orginalu pjeva o ubijenoj beogradskoj kurvi![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sky9 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 17:09HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑25 avg 2022, 15:45Dodao bih jos da ta pjesma o Sanji koja plovi Dunavom u orginalu pjeva o ubijenoj beogradskoj kurvi![]()

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Zato su navijaci ove plave sarajevske prostitutke i napravili svoju verziju.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑25 avg 2022, 15:45Dodao bih jos da ta pjesma o Sanji koja plovi Dunavom u orginalu pjeva o ubijenoj beogradskoj kurvi![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 18:06Zato su navijaci ove plave sarajevske prostitutke i napravili svoju verziju.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑25 avg 2022, 15:45Dodao bih jos da ta pjesma o Sanji koja plovi Dunavom u orginalu pjeva o ubijenoj beogradskoj kurvi![]()
![]()
joker zajebant na forumu a kad ode na tekmu na sjever postane hanka br2 sa pjevanjem njezinih stihova

Sreca niste psihicki bolesnog momka koji je gore na lijecenju bio premlatili i u bolnicu poslali djeco cvjeca..MortemHz je napisao/la: ↑24 avg 2022, 15:23To Čović prenio? a Luka Juričić časti raju u kafiću na Otoci jer navijaju za Hrvatsku pored te iste zastave2sb1996 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 15:14O cemu pricate? Pa prije par godina poznanika su u sred Sarajeva, bijela dana, napali jedan vas sad vec bivsi igrac i njegova ekipa jer su mu culi naglasak. Neka zivi bili…Shategabri je napisao/la: ↑24 avg 2022, 11:48
Ni to ne mora nužno biti.
Hodaju po Sa ljudi u svakakvim dresovima i majicama.
Samo nek se ne zavlači po kvartovima tipa Ciglana ili negdje po Hrasnom![]()
Mi čujemo taj naglasak više puta dnevno nego što si ti osoba vidio za svog života. Što te ''poznanik'' navuče
to k'o onaj mali što su mu se roditelji žalili iz Širokog jer je bio napadnut na fakultetu a lik ucrtavao svastiku, eto šta je takvim tipovima normalno i onda se čude nešto
![]()
Vracas se opet na ta vremena, tako ste se branili da ste izboli covjeka od 70 i kusur godina dok je bašču okopavao, pa vam nakon toga i samostan od časnih sestara jako zaprijetio pa ga razrusili. Dobro ste prosli.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 21:08Kakve debilcine ovi iz SB. Sta ocekujete lale i ciklame nakon rafala po ljudima u SB i ubistva momka? Bas me zanima iz bilo kojeg grada van BIH da ste ubili navijaca pistoljem,a jos njih ranili kako bi vas docekali,samo vratiti istom mjerom pa majkama svojim pricajte kakvi smo i sta smo,kako vas uopste nakon ubistva nije stid uopste pricat o bilo kome,uglavnom vidimo redovno kako ste fini i kulturni. U 21 vijeku kaze lik sta mene boli k ko u Sarajevu igra haha lazes sam sebe,da igraju kod nas sve bosnjaci ovdje bi pisao da smo Avganistan jer si licemjer
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala Pitari
Rasprodan je stadion
Rasprodan je stadion
koliko im derbi znači

joj dedo kakav si ti debil
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- svrakino1921
- Kontakt:
gledaj radosti kod jetima za nepunih dvajes milja od karti 

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
- svrakino1921
- Kontakt:
Ako mislis na moju radost
To je radost jer kupujete istok
Hvala Vam jos jednom
To je radost jer kupujete istok
Hvala Vam jos jednom
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 19 gostiju.