FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Niko Amara ovdje ne spominje, nego kada se kritikuje Misimović, onda branitelji njegovog dijela odmah uključuju Amara, i prave uporedbe, trošenja, koštanja, strovaljivanja. Nema nama napretka ni sa jednim ni sa drugim. Samo skroz novi ljudi!!!
-
- Kontakt:
Trosilo se koliko se imalo i nije se islo preko toga.. Vracali se dugovi, na vrijeme servisirale plate, gradila infrastruktura.. Reci da je to neko strovaljivanje je u rangu izjave da su Amarove titule namjestene..
Koliko god da je bilo fula i losih stvari, to je bio jedini period kada smo licili na stabilan klub.. Za ono sto smo imali posle tad smo bili stabilni ko bajern.. To su fakti koje nikakvi spinovi nece promijeniti..
I da, bio sam zesci kriticar Misimovica i njegovog guranja nosa tamo gdje mu nije mjesto, ali o stanju kakvo je bilo u tom periodu sada mozemo samo sanjati.. Poslovalo se svake godine u plusu, dok se posle pravio milion duga godisnje..
Koliko god da je bilo fula i losih stvari, to je bio jedini period kada smo licili na stabilan klub.. Za ono sto smo imali posle tad smo bili stabilni ko bajern.. To su fakti koje nikakvi spinovi nece promijeniti..
I da, bio sam zesci kriticar Misimovica i njegovog guranja nosa tamo gdje mu nije mjesto, ali o stanju kakvo je bilo u tom periodu sada mozemo samo sanjati.. Poslovalo se svake godine u plusu, dok se posle pravio milion duga godisnje..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Haj sve to oky al kao da sutra i neku tekmu igramo, mogli bi malo o tome
Tema malo zagusena a meni bgm euforija polako. Bas mi krivo sto cu propustit, zazelio sam se Grbavice.
Sretno plava braco. Odigramo dobro, hrabro i sigurno. Samo da ne bude greski i poklona. Levati se mogu dobit, oni nemaju odbrane nikako.
Pobjedimo, nek se guse u ****.
Sretno plava braco. Odigramo dobro, hrabro i sigurno. Samo da ne bude greski i poklona. Levati se mogu dobit, oni nemaju odbrane nikako.
Pobjedimo, nek se guse u ****.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Kad su ovo Manijaci uletili na Koševo i oteli im transove itd ? Internom kruzi snimak. Govori jedan naš nemojte ih dirat ako ih je malo, zapalili im transove sa bakljama i otisli hahahaha
- svrakino1921
- Kontakt:
Rasprodan stadion
Samo jos pobjeda sutra
I bombona

Samo jos pobjeda sutra
I bombona

Odakle ti da je rasprodan?
Je li ostalo šta karata za Jug. Zna li se???
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta mislite, hoceli Amoah od prve sutra?
Zanima me isto dal neko zna jel Hodzic trenirao zadnjih par dana?
Zanima me isto dal neko zna jel Hodzic trenirao zadnjih par dana?
-
- Kontakt:
19:21
VOLIM TE ZELJO
VOLIM TE ZELJO
Dugovi su tu bili i prije osima, on je uzeo trofeje otisao i ostavio dugove...u vremenu prije osimovog povratka znaci od 2003. do 2009. mi smo bili u goroj situaciji nego sad...
Miske je dosao na punu kasu, plus raja je punila kasu zivotom, od karti preko akcija...te pare su bacene na poluigrace. Jedva uzet jedan kup, a evo ne znam tacno a smijem se kladit da smo vise para skrsili u tih par godina nego u 20 godina zajedno prije toga..
Znaci potorsio pare pokupio se i otiso...ne sekiraj se nije on tu osto ostecen ni feninga. Sve je to on namirio zato je i odugovlacio odlazak iz kluba
Dugovi su tu oduvijek, tih godina 2006 pa do 2010 ljudi su otvoreno pricali o sudbini kakvu sad celik prozivljava.
A evo tebi jos jedno pitanje...kakve je to dodatne dugove Osim napravio u periodu 09/13 kad je Miske dosao na punu kasu i uredne finansije...i sta je uradio sa tim parama? Kao sto sam rekao potrosio ih i digo sidro...da ne bude zabune ne kazem da je ukro..al pare su bacene u vjetar
Kako god daleko im kuca obojici
Necu da pisem jesil poceo pratit 2002. il nisi, al ti si onda ocigledno prespavo period od Newcastla do Standarda
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeznuto je odlucit za Amoaha, on Gasal i Santos su nam najbolja opcija naprijed. E sad da li je bolje njega od pocetka pa gas, jer znamo da pite cesto primaju prvi gol ili ga sacekat do drugog pol, kad ce oni morat jace krenut jer ce im se glave skidat u slucaju neuspjeha. U tom slucaju bi imali puno prostora naprijed, plus njihova grozna odbrana.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- lijevapolutka
- Kontakt:
jesi li mozda zaboravio da je u njegovom mandatu istocna tribina izgradjena i renoviran teren?Victor je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:26Dugovi su tu bili i prije osima, on je uzeo trofeje otisao i ostavio dugove...u vremenu prije osimovog povratka znaci od 2003. do 2009. mi smo bili u goroj situaciji nego sad...
Miske je dosao na punu kasu, plus raja je punila kasu zivotom, od karti preko akcija...te pare su bacene na poluigrace. Jedva uzet jedan kup, a evo ne znam tacno a smijem se kladit da smo vise para skrsili u tih par godina nego u 20 godina zajedno prije toga..
Znaci potorsio pare pokupio se i otiso...ne sekiraj se nije on tu osto ostecen ni feninga. Sve je to on namirio zato je i odugovlacio odlazak iz kluba
Dugovi su tu oduvijek, tih godina 2006 pa do 2010 ljudi su otvoreno pricali o sudbini kakvu sad celik prozivljava.
A evo tebi jos jedno pitanje...kakve je to dodatne dugove Osim napravio u periodu 09/13 kad je Miske dosao na punu kasu i uredne finansije...i sta je uradio sa tim parama? Kao sto sam rekao potrosio ih i digo sidro...da ne bude zabune ne kazem da je ukro..al pare su bacene u vjetar
Kako god daleko im kuca obojici
Necu da pisem jesil poceo pratit 2002. il nisi, al ti si onda ocigledno prespavo period od Newcastla do Standarda
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Mi smo sa Hodzicem jaci 20%. Hajdarevic-Mekic je prelosa sredina. Mekic van forme totalno Hajdarevic sa fudbalom na vi.
To je bilo prošle godine
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Gdje se može to vidjeti?
Hodzic drzi veznu liniju, Coca zadnju. Sutra će ih Hodza pojest u sredini - a da nam je glavni vezni igrac pokazuje i utakmica protiv Borca gdje nismo mogli ništa bez njega. Sutra se aBd slavi pobjeda, čitam kod kona da smo se previše nahajcovali i da će nam se to obit o glavu... Ako se mi hajcamo, sta rade onda oni, glupancici se protiv Posusja proglasili sampionima... Sutra samo jako i u kost!zeljovac21 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:45Mi smo sa Hodzicem jaci 20%. Hajdarevic-Mekic je prelosa sredina. Mekic van forme totalno Hajdarevic sa fudbalom na vi.
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
-
- Kontakt: