Imamo insajdere u dvoraniŠalataBoy je napisao/la:Gdje pratite?

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Imamo insajdere u dvoraniŠalataBoy je napisao/la:Gdje pratite?
Daj sjeti se nas ostalih forumaša mali češćeneno#4 je napisao/la:Imamo insajdere u dvoraniŠalataBoy je napisao/la:Gdje pratite?![]()
![]()
Jesu li i večeras ručnici bili zeleni?Vjerujem da nisu.Dobra stara vremena kada je merkur osiguranje bio jedan od sponzora.Inače ako nisi znao zeleno-bijela boja je boja merkur osiguranja čije je sjedište u Austriji, a predstavništvo naravno u Sarajevu.Možda i ti tamo imaš polisu osiguranja.Ili ne, zaboravio sam,tvoje osiguranje je vjerovatno Croatia osiguranje.ŠB-Pecara je napisao/la:Tražiti paralelu Džeke i Modrića svakako ne, ali na primjer "našeg" Ikonića i Stanka Baraća svakako da.
Ovaj portal ne mogu usporediti s portalom Široki ili bilo koji drugi lokalni portal nema smisla jer ovaj portal smatram puno većom dimenzijom. Ne pričam šta pišu Sarajevski lokalni portali, a ako i ovaj ima takvih ambicija - žao mi je.
I na kraju vjerovao ili ne ručnici su svaki put u ŠB od KK Bosne bili zeleni!!!
Covjece o cemu ti govoris, ne mogu da vjerujem kakve nebuloze spominjes. Ja bih rekao da je to kompleks nize vrijednosti, izvini, ali drugacije se to ne moze objasniti. Tvoje analize boja peskira ili rucnika, su u najmanju ruku smijesne, ne mogu da vjerujem i zaista mi nije jasno da neko moze obracati paznju na to, barem ja nisam, niti me to zanima. Nadam se da je ovo sve sto si rekao samo neslana sala, u suprotnom ovo je zaista zabrinjavajuce. Jos mi je smjesnije ovo sto si spomenuo za imena ulica, koje su odredjene po historijskim licnostima (pjesnicima, knjizevnicima, naucnicima itd) raznih vjeroispovjesti, ali eto i to ti smeta. Meni iskreno ne smetaju vase sahovnice, niti obracam paznju na to, svako nek se izrazava na svoj nacin, ali ipak je potrebno postivati onu drzavu u kojoj se zivi, bez obzira volio je ili ne. Ovo je bilo malo off topic, izvinjavam se, ali morao sam prokomentarisati.ŠB-Pecara je napisao/la:Problem je uvijek doći do razultata, jer se košarka u ovoj državi igra u ilegali. Pogotovo od kada Bosna ne igra NLB ligu. Čak je sada i txt od NLB lige zbijen s ženskom košarkom. Liga BiH, zadnje kolo, rezultat KK Bosne je odmah upisan dok sam sve ostale rezultate dobio tek 3 dana poslje.
Na ovim stranicama sve prestavlja problem kada nešto ima predznak HR, pa šta da radim nisam Gruzijac. Koliko komentara na nove dresove KK Široki. Zašto, zašto se to uopće primjetilo, zašto ne primjetite zelene stolice na Koševu, nogostup u SA, nazive ulica, kućni brojeva, pa čak i ručnike (ili ti ga peškire) koje je KK Bosna imala .(možda i sada ima)
Mislim, možemo se ložiti koliko hoćemo ali nema potrebe. Neka se u SA sve oboji u zeleno što se mene tiče samo nemojte odmah ovako reagirati kada i mi primjetimo da se prati samo FK Sarajevo, Željo, Sloboda, Bosna, Džeko...
Pozdrav
Sutra sa pocetkom u 17. 00 sati uz direktan prijenos na BHT 1...Elmar je napisao/la:kad je finalni mec
Vidi ovogTed Mosby je napisao/la:Oće li iko od vas na finalni meč da ga ugostim u Širokom Brijegu?
Za kog si igro?ŠalataBoy je napisao/la:Vidi ovogTed Mosby je napisao/la:Oće li iko od vas na finalni meč da ga ugostim u Širokom Brijegu?Gdje si bio da mene ugostiš kad smo igrali završnice prvenstva na Pecari, jeste da smo u finalu izgubili 4:0, zabio nam Pinjuh mislim sva 4 gola
Želju. Ma bio sam par puta dole, bio sam i u dvorani na treningu košarkaša. Sekunda je falila da pokupimo transparente koji stoje u onoj prostoriji u dvoraniTed Mosby je napisao/la:Za kog si igro?ŠalataBoy je napisao/la:Vidi ovogTed Mosby je napisao/la:Oće li iko od vas na finalni meč da ga ugostim u Širokom Brijegu?Gdje si bio da mene ugostiš kad smo igrali završnice prvenstva na Pecari, jeste da smo u finalu izgubili 4:0, zabio nam Pinjuh mislim sva 4 gola
Evo gledam sad slike sa utakmice, 23.06.2006.Ted Mosby je napisao/la:Jel to se to finale igralu oko 11 ili 12 sati. Bio sam na toj utakmici.
Bacio bih likeTed Mosby je napisao/la:I kako ti se sviđa gradić?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.