Armenski Pyunik na penale izgubio za ulazak u Evropa Ligu idu i oni u Konf. Ligu.
Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Kakav Bilbija pa onaj kloc je imao jedan na jedan da zavrsi sve.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ali kakva izmjena
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- LegendKiller
- Kontakt:
Šteta za gol, nije ovaj Slovan ništa bolji.
Ovo je važna lekcija za sve igrače u našoj ligi, izležavanje u Evropi ne prolazi. Igraj brate, kada dođeš na ove naše ledine onda lezi.
Ovo je važna lekcija za sve igrače u našoj ligi, izležavanje u Evropi ne prolazi. Igraj brate, kada dođeš na ove naše ledine onda lezi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kako može jedan igrač okrenuti tok utakmice.Čudi me da Ramirez nije počeo najkonkretniji je inače u Slovanu.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Mogao je golman bolje reagovati, ali evo sad izvadi dobru šansu.
Nema šta idemo dalje, Bože moj, dešava se. Zrinjski mora izdržati pa se na produžetke smiriti.
Nema šta idemo dalje, Bože moj, dešava se. Zrinjski mora izdržati pa se na produžetke smiriti.
Fali nasim kluboima po jedan ili dva igraca, koji prave razliku u kvaliteti i tako se rjesavaju utakmice.
Nista ovdje nije gotovo, ima jos do kraja pa i produzetic, samo ce umor ucini svoje.
Nista ovdje nije gotovo, ima jos do kraja pa i produzetic, samo ce umor ucini svoje.
Mjau !
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
lopta isla direkt u golmana, reakcija kod gola amaterskaLeonProfessional je napisao/la: ↑25 avg 2022, 22:04Mogao je golman bolje reagovati, ali evo sad izvadi dobru šansu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
To je to. I sudije su isto krive, sve se svira. Ovdje toga nema.LegendKiller je napisao/la: ↑25 avg 2022, 22:04
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ovi igrači Slovana što ulaze sa klupe oni vikendom igraju u Slovačkoj ligi i zbog toga su spremni za igru. Ovi igrači Zrinjskog što ulaze sa klupe ne igraju nigdje vikendom zato su ovako loši kada uđu sa klupe. Umjesto da su ove rezerve igrale ligu i da nisu odgađali oni su odmarali svoje rezerve.
-
- Kontakt:
Tako je to kad ne zabijes 5 mrtvaca
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja mislim da će Slovan još jedan dat i to ce kraj biti za Zrinjski i još jedna neuspiješna sezona za naši predstavnike. Sramota da ima Litvanija, Kosovo i Lihtenstajn jednog predstavnika a mi nemamo.
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 25 avg 2022, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
- LegendKiller
- Kontakt:
ma kod nas se djeca u pionirima uče lezi da vrijeme prođe. Drugo poluvrijeme većine ligaških utakmica prođe u valjanju. Treneri valjanje koriste kao taktiku.Beli98 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 22:07To je to. I sudije su isto krive, sve se svira. Ovdje toga nema.LegendKiller je napisao/la: ↑25 avg 2022, 22:04
-
- Kontakt: