The historicar curseGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2022, 21:58Gotovo je, nazalost Zrinjski ispada. Dok je historičar najavio neciju pobjedu, taj klub ga je vazda popusio![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
The historicar curseGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2022, 21:58Gotovo je, nazalost Zrinjski ispada. Dok je historičar najavio neciju pobjedu, taj klub ga je vazda popusio![]()
To je smijesan novac za "obesmisljavanje".napoleon72 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 22:02Ma iskreno, ne bi mi bilo drago da udju. Svakako su najjaci, s ova 3 mil eura bi obesmislili ligu narednih 5-6 godina.
A zasto ‘na zalost’?! Ja ne mogu navijati da hdz-ovska prcija prode u grupe nema sanse, da oni koji negiraju i vrijedaju ovu drzavu slave nema te sanse pa da je ne znam ti koliko to i nama u prilog.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2022, 21:58Gotovo je, nazalost Zrinjski ispada. Dok je historičar najavio neciju pobjedu, taj klub ga je vazda popusio![]()
Obesmisljavaju je i bez tog novca, a ulaskom i i otvorili trziste za svoje igrace i jos zaradili.BordoSaga2 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 22:07To je smijesan novac za "obesmisljavanje".napoleon72 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 22:02Ma iskreno, ne bi mi bilo drago da udju. Svakako su najjaci, s ova 3 mil eura bi obesmislili ligu narednih 5-6 godina.
Zato sto ljudi dosta pametnije rade nego minapoleon72 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 22:22Obesmisljavaju je i bez tog novca, a ulaskom i i otvorili trziste za svoje igrace i jos zaradili.BordoSaga2 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 22:07To je smijesan novac za "obesmisljavanje".napoleon72 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 22:02Ma iskreno, ne bi mi bilo drago da udju. Svakako su najjaci, s ova 3 mil eura bi obesmislili ligu narednih 5-6 godina.
Ja ba gadjaju se sa onom kartom Evrope, koje su države jos ostale bez nastupa u nekoj grupnoj fazi euro takmicenja.
Jos kad Lana donese medalju s Olimpijade, sta onda