Ja stvarno ne mogu da vjerujem, gledam tekmu i čekam šta će se sjebat da ne prođu. Ovo je nevjerovantno u domenu da trebaju stručni ljudi istraživati ovaj fenomen.
Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Farska Ostrva, Island, Andora, San Marino, Malta, Bosna i Hercegovina, Vels i Crna Gora - PREJAKO DRUŠTVO
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Drago mi je da nisu prošli dalje. Fašistički klub kojem nije skučajno toliko vrijeme bilo zabranjeno djelovanje, a koji je danas predstavnik jedne separatističke politike i čiji su navijači produžena ruka mrzitelja ove države kojima nije strano devastirati čak ni čitavo partizansko groblje.
Nikakve oni veze sa BiH nemaju što i potvrđuju zastave Herceg-Bosne među njihovim navijačima na utakmicama.
Nikakve oni veze sa BiH nemaju što i potvrđuju zastave Herceg-Bosne među njihovim navijačima na utakmicama.
Javite Vici da se ne računa gol u gostima 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I Sjeverna Irska.Linfield ispao na penale od RFS-ababoedindzeko09 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:42Farska Ostrva, Island, Andora, San Marino, Malta, Bosna i Hercegovina, Vels i Crna Gora - PREJAKO DRUŠTVO
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne mozes ti to Bosnji u glavu utuviti.hujdur007 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:35Šteta za Zrisnjski, zaslužili su bili prolaz.
A ne mogu da vjerujem da se ovoliko ljudi raduje što je predstavnik njihove države ispao, a oni kao vole tu državu.
Zrinjski predstavlja BiH i svaki njihov uspjeh u evropi je uspjeh i za državu, ali džaba je to govoriti.
Trenutno je izgleda veća mržnja među narodima nego prije 10 godina, nismo ni zaslužili da imamo državu kakvi smo.
Slave sto je bolji klub ispao. U dvije utakmice Zrinjski zaslužio prolaz pa nek prica ko sta hoce. Jakir zezno sa Jakovljevićem.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ma zaboravne balije. Ko god ima bar malo veze sa Hercegovinom, ima dobar razlog da je protiv njih. Kad se medju njihovim navijacima, zastava ove drzave zaviori bez pjesama kojim psuju po istoj imat ce i moju podrsku.SarajevoForza je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:39Ne, ne i ne. Onog trenutka kada uklone zastavu zločinačke "hrhb" sa tribina i zamijene je sa državnom zastavom (makar ovom nametnutom) svaki normalan građanin BiH će ih bodriti. Do tada im želim sve najgore u fudbalskom smislu kao i svim klubovima sa sličnom ideologijom.RaZuti je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:32DaBosniaBoston je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:31Ko god je navijao protiv Zrinjskog večeras nije ništa drugačiji od srpskih i hrvatskih nacionalista. Toliko.
Bravo Slovan. Bravo Slovaci što niste dopustili mrziteljima BiH da je predstavljaju.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Sad ce te napast FGR bagraShepard je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:42Drago mi je da nisu prošli dalje. Fašistički klub kojem nije skučajno toliko vrijeme bilo zabranjeno djelovanje, a koji je danas predstavnik jedne separatističke politike i čiji su navijači produžena ruka mrzitelja ove države kojima nije strano devastirati čak ni čitavo partizansko groblje.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Veceras navijaci predstavnika BiH okacili 10 zastava nase drage domovine na tribinu

Simi je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:43Ma zaboravne balije. Ko god ima bar malo veze sa Hercegovinom, ima dobar razlog da je protiv njih. Kad se medju njihovim navijacima, zastava ove drzave zaviori bez pjesama kojim psuju po istoj imat ce i moju podrsku.SarajevoForza je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:39Ne, ne i ne. Onog trenutka kada uklone zastavu zločinačke "hrhb" sa tribina i zamijene je sa državnom zastavom (makar ovom nametnutom) svaki normalan građanin BiH će ih bodriti. Do tada im želim sve najgore u fudbalskom smislu kao i svim klubovima sa sličnom ideologijom.
Bravo Slovan. Bravo Slovaci što niste dopustili mrziteljima BiH da je predstavljaju.

- BosniaBoston
- Kontakt:
Neće tvoje Sarajevo zaradjivat od Ljiljanke na tribini (koju volim do neba) nego od prodaje igrača čija bi cijena porasla ovim prolazom. Kao i vrijednost čitave lige. A to da su zatucani mogu ignorisati dok pobjedama cine dobro zemlji, u prvenstvu svakako zelim da ispadnuAduka87 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:44Sad ce te napast FGR bagraShepard je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:42Drago mi je da nisu prošli dalje. Fašistički klub kojem nije skučajno toliko vrijeme bilo zabranjeno djelovanje, a koji je danas predstavnik jedne separatističke politike i čiji su navijači produžena ruka mrzitelja ove države kojima nije strano devastirati čak ni čitavo partizansko groblje.
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 25 avg 2022, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma qurca bi ti navijao za Borac u evropi. Ide svjetsko pa u dresu Dade Prše navijaj za komsije.bhsport je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:43Ne mozes ti to Bosnji u glavu utuviti.hujdur007 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:35Šteta za Zrisnjski, zaslužili su bili prolaz.
A ne mogu da vjerujem da se ovoliko ljudi raduje što je predstavnik njihove države ispao, a oni kao vole tu državu.
Zrinjski predstavlja BiH i svaki njihov uspjeh u evropi je uspjeh i za državu, ali džaba je to govoriti.
Trenutno je izgleda veća mržnja među narodima nego prije 10 godina, nismo ni zaslužili da imamo državu kakvi smo.
Slave sto je bolji klub ispao. U dvije utakmice Zrinjski zaslužio prolaz pa nek prica ko sta hoce. Jakir zezno sa Jakovljevićem.
Adio

Busi,busi !!

Busi,busi !!

-
- Kontakt:
- ArtVandelay
- Kontakt:
Slovan zasluženo prošao. Čestitke bratu Bošnjaku Mustafiću!
Ovako je slađe, baš su se bili uzqurčili!
Ovako je slađe, baš su se bili uzqurčili!
Zadnja izmjena: ArtVandelay, dana/u 26 avg 2022, 00:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nit cu navijat u Evropi za Zrinjski, ni za Velez, ni za kone ni za bilo koga da udje u grupe. Zaboli me i za koeficijent kad ce taj tim uzet par miliona plus vjerovatno jaci izlazni transferi plus sponzori i onda gazit ligom narednih godina.hujdur007 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:35Šteta za Zrisnjski, zaslužili su bili prolaz.
Nema nikakve veze sa predznakom.
Alen Mustafić, opalio penal ko da u zivotu na Kosevo nije krocio.

Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 25 avg 2022, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nek napadaju koliko hoće, govorim samo istinu.Aduka87 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:44Sad ce te napast FGR bagraShepard je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:42Drago mi je da nisu prošli dalje. Fašistički klub kojem nije skučajno toliko vrijeme bilo zabranjeno djelovanje, a koji je danas predstavnik jedne separatističke politike i čiji su navijači produžena ruka mrzitelja ove države kojima nije strano devastirati čak ni čitavo partizansko groblje.
Za klubove koji su zaista pro BH orijentisani ću navijati dok sam živ ali za fašiste ne mogu i neću nikada i drago mi je da takav klub i takva maligna navijačka baza i skupina neće u europskim utakmicama predstavljati MOJU državu BiH.
Ja sam navijao protiv I sta?BosniaBoston je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:31Ko god je navijao protiv Zrinjskog večeras nije ništa drugačiji od srpskih i hrvatskih nacionalista. Toliko.
Idiote, za koga trebam navijat, igraju na mom stadionu ubijali me 3 godine, da ovo zabranjeno smeće obnove, i zatru tragove moga naroda, ti nadjes pljunut pod noge pa navijat za ovu nakazu.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 19 gostiju.