I ka'e navijaj za Zrinjski

Haveru, za treci rang takmicenja po jacini prejak raspored, pa ti skontajmosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:46Ma druze Tobol i Slovan nije bi malo lagan raspored
Moj otac je ponosno bio u Armiji BiH pa smo srčano navijali ispred TVa skupa, a pride smo iz hercegovine. Retarde maloumniSejoSexon je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:48Ja sam navijao protiv I sta?BosniaBoston je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:31Ko god je navijao protiv Zrinjskog večeras nije ništa drugačiji od srpskih i hrvatskih nacionalista. Toliko.
Idiote, za koga trebam navijat, igraju na mom stadionu ubijali me 3 godine, da ovo zabranjeno smeće obnove, i zatru tragove moga naroda, ti nadjes pljunut pod noge pa navijat za ovu nakazu.
Strasno ste je ispisali
Tako je , na otetom stadionu koristili ga kao sabirni centar . Heliodrom , Dretelj , Sovići ... Ko zaboravi prošlost , desi mu se u budućnosti . Nije vise naivni !SejoSexon je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:48Ja sam navijao protiv I sta?BosniaBoston je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:31Ko god je navijao protiv Zrinjskog večeras nije ništa drugačiji od srpskih i hrvatskih nacionalista. Toliko.
Idiote, za koga trebam navijat, igraju na mom stadionu ubijali me 3 godine, da ovo zabranjeno smeće obnove, i zatru tragove moga naroda, ti nadjes pljunut pod noge pa navijat za ovu nakazu.
**** i oca i tebe i Hrvatsku pepeljaru, majmune jedan crijeva bi ti povadili ko i nedavno zatrli nas silovali, ubijali tamo gdje igraju u logore nas stavljali, mali Mujo naivni. Idi ko enis, u dupe se uvlači ali za njih ćeš uvijek ostati mali MujaBosniaBoston je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:49Moj otac je ponosno bio u Armiji BiH pa smo srčano navijali ispred TVa skupa, a pride smo iz hercegovine. Retarde maloumniSejoSexon je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:48Ja sam navijao protiv I sta?BosniaBoston je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:31Ko god je navijao protiv Zrinjskog večeras nije ništa drugačiji od srpskih i hrvatskih nacionalista. Toliko.
100% si upravu brate, sa ovim se moram slozitShepard je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:42Drago mi je da nisu prošli dalje. Fašistički klub kojem nije skučajno toliko vrijeme bilo zabranjeno djelovanje, a koji je danas predstavnik jedne separatističke politike i čiji su navijači produžena ruka mrzitelja ove države kojima nije strano devastirati čak ni čitavo partizansko groblje.
Nikakve oni veze sa BiH nemaju što i potvrđuju zastave Herceg-Bosne među njihovim navijačima na utakmicama.
Što je najgore, sjediš, gledaš i tačno znaš da će se neko sran.je desiti, iako imaju rezultat
Da budem iskren na neki nacin mi je drago sto su ispali. Zamisli ti sada da jedan "Hrvatski Športski Klub" prestavi Bosnu i Hercegovinu u grupnu fazu. Mi ćemo se obrukati u cijelom Svijetu koji prate svako takmicenje u Evropi. Drazje bi volio vidjeti Sarajevo nego njih.Shepard je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:47Nek napadaju koliko hoće, govorim samo istinu.Aduka87 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:44Sad ce te napast FGR bagraShepard je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:42Drago mi je da nisu prošli dalje. Fašistički klub kojem nije skučajno toliko vrijeme bilo zabranjeno djelovanje, a koji je danas predstavnik jedne separatističke politike i čiji su navijači produžena ruka mrzitelja ove države kojima nije strano devastirati čak ni čitavo partizansko groblje.
Nikakve oni veze sa BiH nemaju što i potvrđuju zastave Herceg-Bosne među njihovim navijačima na utakmicama.
Za klubove koji su zaista pro BH orijentisani ću navijati dok sam živ ali za fašiste ne mogu i neću nikada i drago mi je da takav klub i takva maligna navijačka baza i skupina neće u europskim utakmicama predstavljati MOJU državu BiH.
U ovakvoj utakmici bi i za Fks navijao a kamoli za Borac.Benko123 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:45Ma qurca bi ti navijao za Borac u evropi. Ide svjetsko pa u dresu Dade Prše navijaj za komsije.bhsport je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:43Ne mozes ti to Bosnji u glavu utuviti.hujdur007 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:35Šteta za Zrisnjski, zaslužili su bili prolaz.
A ne mogu da vjerujem da se ovoliko ljudi raduje što je predstavnik njihove države ispao, a oni kao vole tu državu.
Zrinjski predstavlja BiH i svaki njihov uspjeh u evropi je uspjeh i za državu, ali džaba je to govoriti.
Trenutno je izgleda veća mržnja među narodima nego prije 10 godina, nismo ni zaslužili da imamo državu kakvi smo.
Slave sto je bolji klub ispao. U dvije utakmice Zrinjski zaslužio prolaz pa nek prica ko sta hoce. Jakir zezno sa Jakovljevićem.
Adio![]()
Onda niste normalni sekundeBosniaBoston je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:49Moj otac je ponosno bio u Armiji BiH pa smo srčano navijali ispred TVa skupa, a pride smo iz hercegovine. Retarde maloumniSejoSexon je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:48Ja sam navijao protiv I sta?BosniaBoston je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:31Ko god je navijao protiv Zrinjskog večeras nije ništa drugačiji od srpskih i hrvatskih nacionalista. Toliko.