Bh. klubovi u Europi - 2022/23
-
- Kontakt:
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Kakvi kompleksasi i bolesnici ovdje obitavaju strašno.
Zrinjski je moc
Zrinjski je moc
-
- Kontakt:
Molim odgodu par utakmica konama , sad su teško psihički pogodjeni . Suze , bol ,jecaj , depresija , nelagoda .... amire djeluj sad ili nikad
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Nisam gledao uakmicu ali vidim da je bas dramaticno bilo. Zrinjavski makar dovodi mladje igrace, dok sarajevski parmaci idalje uvoze skart iz susjedstva, narkomane i invalide.... Tako da nema zime za covicevu prciju, uzimace titule sve dok je poglavnik covic ziv ili na slobodi.
Zadnja izmjena: RoninX, dana/u 26 avg 2022, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
halobing94 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 00:19Kakvi kompleksasi i bolesnici ovdje obitavaju strašno.
Zrinjski je moc
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Drago mi je da su patriote u ekstazi, zato sutra opet ide kuknjava “ajoj samo mi i san marino nismo igrali grupe”
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- SarajevoForza
- Kontakt:
Što je najtužnije, ovaj koeficijent ništa i ne znači. Eto strašna razlika hoćemo li biti 34, 35 ili 36 u Evropi. Baš ogroman bonus što bi osvajač kupa krenuo kvalifikacije od 2. pretkola umjesto 1. kad bi u playoffu svakako naišao na nekog iz najboljih evropskih liga. Bukvalno nikakve koristi bh sport ne bi imao od prolaska zrinjskog u grupe, već samo klub sa 3 miliona eura + ulaznice + tv prava za grupnu fazu + igrače u izlogu. I onda kaže navijaj za njih

Pa da je bilo koji klub u pitanju osim Sarajeva ne bih navijao, a kamoli klub sa zločinačkom 'povijesti'. Ali neka spina da je to samo zato što su Hrvati ili samo zato što su katolici. To je taj 'bošnjački nacionalizam'. Svi smo isti eeeej

"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
hebo im praljak najmilije 

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
-
- Kontakt:
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ovo je sport, i politici nije mjesto u sportu.
Koji god klub iz nase lige da igra, ja navijam da prodje, jer to je liga koju pratimo, to je nasa bosanska liga. I kakvi god bili oni predstavljaju ligu Bosne i Hercegovine.
Forumaši koji mjesaju politiku i sport, su i dalje na nekom primitivnom levelu.
Zivimo u državi tri konstitutivna naroda. To treba prihvatiti i otici korak naprijed, ili zivjeti u neprihvatanju i tapkati u mjestu, dok se opet nesto ne desi...
Ako oni mrze, mi ne trebamo biti ko oni, bez obzira kakve posljedice to može da donese. Budimo na strani dobra pa makar to i ne bilo dobro po nas.
Koji god klub iz nase lige da igra, ja navijam da prodje, jer to je liga koju pratimo, to je nasa bosanska liga. I kakvi god bili oni predstavljaju ligu Bosne i Hercegovine.
Zivimo u državi tri konstitutivna naroda. To treba prihvatiti i otici korak naprijed, ili zivjeti u neprihvatanju i tapkati u mjestu, dok se opet nesto ne desi...
Ako oni mrze, mi ne trebamo biti ko oni, bez obzira kakve posljedice to može da donese. Budimo na strani dobra pa makar to i ne bilo dobro po nas.
-
- Kontakt:
Palestinski fundamentalisti uživaju, a crkni gubo 

Vjeverica777 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 00:22Ovaj lik s Hrvatskom bio u finalu svjetskog prvenstva, a ti navijaš za BiH i kao izruguje se? E i jeste za ismijavanja![]()
La Pa Pa

Neee afganistansko talibanski fundamentalisti
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- BosniaBoston
- Kontakt:
Buraz mi smo 2010. bili 22. u evropi, sada bi s tim rankingom imali maltene 2 ekipe jednom nogom u grupnoj fazi EL ili EK. Takvim smo se razmišljanjem i doveli na 36. pa ćemo se dovest na 50. za 10 godina. Ja navijam i za Sarajevo i za sve ostale da doguraju sto dalje, jedina razlika je sto od ispadanja Želje duže bolujem. Poštujem ako ne navijaš za nikog, i ja sam navijao da Sarajevo se bruka ali to je djetinjastoSarajevoForza je napisao/la: ↑26 avg 2022, 00:21Što je najtužnije, ovaj koeficijent ništa i ne znači. Eto strašna razlika hoćemo li biti 34, 35 ili 36 u Evropi. Baš ogroman bonus što bi osvajač kupa krenuo kvalifikacije od 2. pretkola umjesto 1. kad bi u playoffu svakako naišao na nekog iz najboljih evropskih liga. Bukvalno nikakve koristi bh sport ne bi imao od prolaska zrinjskog u grupe, već samo klub sa 3 miliona eura + ulaznice + tv prava za grupnu fazu + igrače u izlogu. I onda kaže navijaj za njih![]()
![]()
![]()
Pa da je bilo koji klub u pitanju osim Sarajeva ne bih navijao, a kamoli klub sa zločinačkom 'povijesti'. Ali neka spina da je to samo zato što su Hrvati ili samo zato što su katolici. To je taj 'bošnjački nacionalizam'. Svi smo isti eeeej![]()
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 26 avg 2022, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
Dragane, is that you???
ps: šala mala, ali čim se spomene ta riječ meni Dragišina faca dođe pred oči.
Zadnja izmjena: Beli98, dana/u 26 avg 2022, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Samo postojanje jednog kluba kao zrinski je mjesanje politike u sportOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑26 avg 2022, 00:22Ovo je sport, i politici nije mjesto u sportu.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 16 gostiju.