AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Raduje relativno slabija grupa, najvise radi samopouzdanja samih igraca i tog iskustva na Euro sceni ukoliko prodjemo grupu, a sve osim toga bi bio neuspjeh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nikoga ne treba podcjenjivati, ali ovo je grupa koja se u teoriji može i mora proći. I ovo je dobar test poslije prošlog neuspjeha, kako za ekipu koja je starija i iskusnija, tako i za Piolija koji se mora pokazati i na ovom polju.
Doduše, stvar će se zakomplikovati ako ih povrede opet pokose kao prošle godine, ali svejedno je bilo teško naći opravdanje za onakve inferiorne predstave protiv Porta ili trećeg sastava Liverpula, što je prvenstveno bio Piolijev propust. Koliko toga se naučilo i promjenilo od tog iskustva, ostaje da vidimo.
Doduše, stvar će se zakomplikovati ako ih povrede opet pokose kao prošle godine, ali svejedno je bilo teško naći opravdanje za onakve inferiorne predstave protiv Porta ili trećeg sastava Liverpula, što je prvenstveno bio Piolijev propust. Koliko toga se naučilo i promjenilo od tog iskustva, ostaje da vidimo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Da li će Chelsea uspjeti da se dogovori za Leaoa?
Mislim da mu je glava trenutno van San Sira. Prodati ili čekati scenarij Dollarboy, Depresoglu, Kessi?
Mislim da mu je glava trenutno van San Sira. Prodati ili čekati scenarij Dollarboy, Depresoglu, Kessi?
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Dinamo je kanta za nabijanje, jedva su se provukli protiv BodoGlimta, u 117.min, puni plijen se uzima sa sarenim sastavom... Kako god da je UEFA okrenula, nismo mogli dobiti grupu smrti, jer smo nosioci, za razliku od kona luzera
Salzburg je sasvim okej ekipa koja bi i nama i englezima mogla podapet.
Malo sam razocaran sto opet gostujemo u Londonu, nakon Arsenalovog Emiratesa i penzionerske atmosfere domacih, te Welbecka foldzije, zgadio mi je se cijeli London. Ma da je forcanje bilo zestoko, prejako gostovanje uz korteo, pratnju helikoptera, "zandarmerije" na konjima, oklopno vozilo ovo-ono
Malo sam razocaran sto opet gostujemo u Londonu, nakon Arsenalovog Emiratesa i penzionerske atmosfere domacih, te Welbecka foldzije, zgadio mi je se cijeli London. Ma da je forcanje bilo zestoko, prejako gostovanje uz korteo, pratnju helikoptera, "zandarmerije" na konjima, oklopno vozilo ovo-ono
Nema potrebe za prodajom Leaoa, sve i da dobijemo 100m+ za njega, pola od toga ce drito u dzep novim vlasnicima, koji ce, po svemu sudeci, tretirati klub kao tzv. cash cow
Za 50M mozes nac nekog ubertalenta, ali to je opet lutrija uz fazu adaptacije, dok ovo, dok ono; racunaj najmanje dvije godine lutanja, kao sa Leaom. Kad uzmemo u obzir kako je Paqueta prosao, ja sam definitivno protiv prodaje MVP-a, sve da mu je glava na Marsu, a ne na Stamford Bridgeu. Bude li kao Kessie lani (citaj ocajan) mozes ga "uvijek" prodati i u januaru, za iste pare kao i sada, jer ima jos 2 god ugovor.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nema prodaje Leao-a , niti igrač želi van Milana niti klub želi da prodaje 5 dana prije kraja mercata. Čak ni klauzula više ne važi.
Veće je pitanje koga će još Maldini dovesti do srijede.
Veće je pitanje koga će još Maldini dovesti do srijede.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sutra je pobjeda pod moranjem.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Fantasista
- Kontakt:
Rebića bi ja gurnuo lagano na desno krilo pa nek igra kako god.
-
celikmilan
- Kontakt:
Dobar je raspored ali baš je zgusnuto.
- Romagnoli13
- Kontakt:
6 bodova u prva dva meča LP su pod moranjem. Kao što smo svi znali, raspored je težak i zgusnut. Zato je roster trebalo ojačati i popuniti maksimalno. Nama fale još 3 igrača da imamo na svakoj poziciji dovoljno dobrih igrača, no, ako i dva uspije Maldini je završiti, elhamdulillah.
Recimo samo ovaj podatak u 7 dana će Milan igrati dvaput sa Chelseaom i derbi sa Juventusom.Tako da bez dovoljno rotacija nema ni uspjeha.
Ali ovo čeka sve ekipe koje igraju evropu. 22-23 meča u 3 mjeseca + reprezentacije u septembru
Recimo samo ovaj podatak u 7 dana će Milan igrati dvaput sa Chelseaom i derbi sa Juventusom.Tako da bez dovoljno rotacija nema ni uspjeha.
Ali ovo čeka sve ekipe koje igraju evropu. 22-23 meča u 3 mjeseca + reprezentacije u septembru
- muha milanez
- Kontakt:
Ludnica blago rečeno. Al šta čeka Milan, čeka i druge ekipe, tako da nema kuknjave. Neka popune što mogu popuniti i idemo.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- OldFashioned
- Kontakt:
Isto. Pun mi je više **** one dvojice.Fantasista je napisao/la: ↑27 avg 2022, 11:01Rebića bi ja gurnuo lagano na desno krilo pa nek igra kako god.
Zalaganjem nećeš ništa izgubiti jer je Rebić jednako ako ne i više požrtvovan igrač od Salame, a opet je prijetnja naprijed za razliku od muhe bez glave.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako se ne varam Ante je igrao desno krilo za reprezentaciju na Mundijalu 2018 i to je odradio odlično. I ja bi ga volio vidjeti na toj poziciji umjesto ove dvojice, ali Pioli iz nekog razloga ne razmišlja tako.
Je, on desno Perišić lijevo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
A ne znam ne mozes biti pametan, kazu ne treba mijenjati pobjednicki tim niti formaciju, licno bi volio da Pioli u par utakmica proba takozvano bozicno drvce ( znam znam, Ancelotti era
) s tim recimo u napadu da budu Giroud i Leao, iza njih na mjestu 10 Kaka ( CDK ) i onda ispod trojac Tonali-Adli-Bennacer.
---------------------Giroud------
----------Leao-------------------
------------------CDK------------
-----Tonali--------------Adli----
-------------Bennacer----------
Nesto ovako
---------------------Giroud------
----------Leao-------------------
------------------CDK------------
-----Tonali--------------Adli----
-------------Bennacer----------
Nesto ovako
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Reba desno je daleko bolja opcija nego Messias ili Sale. A Origi moze uzeti ulogu Rebića, kao rezervni LW. Ali džaba lupamo glavu ovakvim stvarima kad Pioli neće ništa promijeniti po tom pitanju.
-
celikmilan
- Kontakt:
Bilo je priče da hi se moglo probati sa 4312.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nije više 2008 godina pa da se to proba
Kakve veze ima 2008 i zasto se ne bi moglo probati ?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.