Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Imat će Roma jedno četiri veznjaka razbijača 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
J3beno ce Juvetu biti protiv Benfice. Sa druge strane, Barca je ocajna i pored silnih pojacanja i itekako Inter moze igrati protiv njih.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma nema sanse , jednostavno nam Barca ne lezi. Vece sanse vidim protiv Bajerna
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- Romagnoli13
- Kontakt:
Inter nek se fokusira isključivo na ligu, jer u LPa nemaju šanse.Baš teška grupa 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
vjerujem u komšije, barca je osjetljivo lošija
napoli ne leži skauzerima pa i oni mogu biti u borbi. zebre su mi na 50/50. Mi def. najbolje prošli
napoli ne leži skauzerima pa i oni mogu biti u borbi. zebre su mi na 50/50. Mi def. najbolje prošli
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Barca je uzasna, onakvu odbranu i sredinu Inter sigurno moze probiti. Barem ja imam takav osjecaj gledajuci i jedne i druge.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- TheTruth34
- Kontakt:
Milan imao sreće, MORA proći, prelagana grupa, Juve će proći sa PSG-om, luzeri iz Napolija će nažalost biti treći, a Inter, ne znam, stvarno ne znam.. Ne bi me iznenadilo da budemo prvi u grupi a ne bi me iznenadilo i da protiv Plzena kiksamo..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Barca je daleko jača nego lani. Dok to Xavi malo posloži, bit će opasno i to ne malo. Samo da ih ne posloži do meča sa Interom
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Inter nek bude treci i nek se fokusira na EL, mi moramo proci ovu grupu jer sve ispod toga je fail.
Juve bi trebao proci, a za Napoli se nikada ne zna, ma da realno i oni bi trebalo uz Liverpool proci
Inter je definitivno najteze prosao
Juve bi trebao proci, a za Napoli se nikada ne zna, ma da realno i oni bi trebalo uz Liverpool proci
Inter je definitivno najteze prosao
milan i juve moraju proci, napoli-ajax sanse su 50-50, inter je najgore prosao ali nisu bez sansi.
embrace the chaos
Iako Juve izgleda prelose ne bi u grupi po tradiciji trebalo biti problema, a i valjda ce ovo na nešto liciti kad se bolnica isprazni. Do tad je bitno ne kiksati protiv Benfice.
Inter zadnjih godina ima uzasan zrijeb, Milan isto u zilavoj grupi, Napoli bi trebao proci. 3/4 je pod moranje, ali vrijeme je da inter pocne dobijati ove vece ekipe u grupi. Znamo kako su gubili bodove npr protiv Reala iako su ih znali nadigrati.
Inter zadnjih godina ima uzasan zrijeb, Milan isto u zilavoj grupi, Napoli bi trebao proci. 3/4 je pod moranje, ali vrijeme je da inter pocne dobijati ove vece ekipe u grupi. Znamo kako su gubili bodove npr protiv Reala iako su ih znali nadigrati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Umtiti presao u Lecce.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Eto milanezi, utakmica u Zagrebu...zavidim 
monza je bas losa, medjutim, mogu se spasiti zato jer je i konkurencija losa (lecce, cremonese, empoli, salernitana, spezia, moguce i verona), definitivno su medju njima tri putnika u "serie b", ali, za ocekivati je da berlusconi i galliani kupe jos igraca do kraja mercata, kao i u januaru
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jel ovo na Olimpicu nema više atletske staze, izgleda da su je uklonili.
Kakva rupa je Lukaku u sistemu koji nije posložio Conte.
Kakva rupa je Lukaku u sistemu koji nije posložio Conte.
boze, kakav igrac "il mago" :ljepota: :tokralju:
Uh kakva golcina Alberta

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.