HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
i ja sam govorio po igracima ali timski nisu bolji ni od nas ni od bosne sigurno...
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
Ima li igdje kakav prenos???
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
radio Široki, radio Igokea..Melo15 je napisao/la:Ima li igdje kakav prenos???
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Da hoce biti 111 na kraju!ipsa je napisao/la:11 razlike za siroki na poluvremenu....
Fuj Igokea!
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.
Naprijed Siroki...
Naprijed Igosi i BH reprezentativci u njoj.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
@šb_pecara
necemo se sad svadjati,ja te nisam nicim uvrijedio,ali ti sam kazes opet onaj debeli...ja te nisam nizasta prozvao,a to sto ti jednostavno ne mozes prihvatiti da je bosna bolja to je vec tvoj problem...mislim da ne treba vise komentarisati kod vas na podforumu samo napadate neistomisljenike.....sad bi volio da dodjete u finale samo zbog takvih....ti meni da kazes ne znam citati,na srecu u sarajevu postoje ustanove za visoko obrazovanje sto se ne bi moglo reci za siroki brijeg.......
necemo se sad svadjati,ja te nisam nicim uvrijedio,ali ti sam kazes opet onaj debeli...ja te nisam nizasta prozvao,a to sto ti jednostavno ne mozes prihvatiti da je bosna bolja to je vec tvoj problem...mislim da ne treba vise komentarisati kod vas na podforumu samo napadate neistomisljenike.....sad bi volio da dodjete u finale samo zbog takvih....ti meni da kazes ne znam citati,na srecu u sarajevu postoje ustanove za visoko obrazovanje sto se ne bi moglo reci za siroki brijeg.......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ee raja evo ima PTC 1 partizan zvezda uzivo....trenutno je poluvrijeme!!:)
I feel devotion!!
71:53 za siroki... iduce godine ocekujem nba zvijezde u igokei...mozda je to jedini nacin da se mile domogne nlb lige..sta rec, ne da se usranom do potoka.. 
I feel devotion!!
hahaha xD ne bi me cudilo da vidim garnetta ovdje
svaka cast sirokom , jedva cekam da vas razvaljujemo u NLB ligi

81:65 konacan rezultat....valjda ce nam raja iz sirokog neku dobrodoslicu napravit kad dodjemo u goste u drugoj utakmici finala, s obzirom da smo bili na njihovoj strani u ovoj polufinalnoj seriji
...naravno kad kazem dobrodoslica ne mislim na marisanu nego na recimo jagnjece pecenje 
I feel devotion!!
mozda nas nece prebit ovi s foruma, al ostali?

Cestitke!
-
Jack Killian
- Kontakt:
Cestitke i sto vise pobjeda u NLB ligi
-
Siroki4ever
- Kontakt:
rutinska pobida i pored limitiranog trenera..ova momcad moze uzeti Bosnu u Sarajevu bez ikakvih problema samo ako najbolji igraci budu igrali..ajme opet Thomas dobia samo oko 17-18min iako je daleko najbolji igrac ja mislim da bi on u Ciboni bia starter, Josipovic i Masnon isto odlicni.siguran sam ako bi Josipovic i Thomas igrali po 30 min da bi dobili bosnu bez ikakvih problema kad se samo sjetim kako je Thomas u mostaru silova Bosnu sa 15-16 skokova a sada im fali Zimic. sa malim prominama sigurno je titula nasa
vidjeli smo u ovoj sezoni 3 puta kako nas mozete dobit 
bas si me dobro nasmijao, hahahah, ipak mislim da trenutno Bosna i Siroki nisu na istom nivou, mislim da bi Bosna uz korektno sudjenje mogla ovu titulu proslaviti u Sirokom BrijeguSiroki4ever je napisao/la:rutinska pobida i pored limitiranog trenera..ova momcad moze uzeti Bosnu u Sarajevu bez ikakvih problema samo ako najbolji igraci budu igrali..ajme opet Thomas dobia samo oko 17-18min iako je daleko najbolji igrac ja mislim da bi on u Ciboni bia starter, Josipovic i Masnon isto odlicni.siguran sam ako bi Josipovic i Thomas igrali po 30 min da bi dobili bosnu bez ikakvih problema kad se samo sjetim kako je Thomas u mostaru silova Bosnu sa 15-16 skokova a sada im fali Zimic. sa malim prominama sigurno je titula nasa
-
Jack Killian
- Kontakt:
Smanji malo dozivljaj paša. Euforija te ne moze opravdat da lupaš tako o starterima u Ciboni posebno kad se radi o strancima.
-
Siroki4ever
- Kontakt:
po tako ste bili bolji kad je bia markovic pa ste popusili u finalucha0s je napisao/la:vidjeli smo u ovoj sezoni 3 puta kako nas mozete dobit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.