Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
m:tel Premijer liga BiH 22/23
FK ŽELJEZNIČAR - FK SARAJEVO (0 : 0) 2 : 2
Datum: 26.08.2022 20:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 11000
Sudija: Šehović Admir (Sarajevo)
A1: Đozić Enes (Sarajevo) | A2: Čaušević Moamer (Sarajevo)
Delegat: Đajić Dragomir (Istočna Ilidža)
Posmatrač suđenja: Mrković Rusmir (Sarajevo)
11 000
Mora ovdje bit zarade od ulaznica 100 000 maraka
Mooorrraaaa
GOLEM SI ZELJO
FK ŽELJEZNIČAR - FK SARAJEVO (0 : 0) 2 : 2
Datum: 26.08.2022 20:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 11000
Sudija: Šehović Admir (Sarajevo)
A1: Đozić Enes (Sarajevo) | A2: Čaušević Moamer (Sarajevo)
Delegat: Đajić Dragomir (Istočna Ilidža)
Posmatrač suđenja: Mrković Rusmir (Sarajevo)
11 000
Mora ovdje bit zarade od ulaznica 100 000 maraka
Mooorrraaaa
GOLEM SI ZELJO
Bolje, puno bolje? O čemu pričaš 'željovac' ? O nesretnom penalu, i golu kome ke prethodio prekršaj? Šta su to imali pored te dvije situacije? Ajde molim te, odvadi.kolezeljovac je napisao/la: ↑26 avg 2022, 22:45Moj komentar. Derbi onako, rekao bi loš, ali s obzirom na 4 gola onda neki prosjek koji je sigurno ispod očekivanja. Sarajevo bolje, puno bolje. Nakon prvog poluvremena kada dobijaju crveni fantastično su trčali, iskorištavali prostor i Bgm zaslužili pobjedu. Mi mlitavi, nervozni i onda kad daš gol nekako iz kornera uz hajc publike i majstora matorog kao što je Samir Bekrić dođeš do boda. Čestitke navijačima i jednim i drugim. Bilo je lijepo večeras biti na Grbavici. Nama bod ko pobjeda, a Sarajevu bod kao poraz. Tako bi opisao sve u jednoj rečenici.
- svrakino1921
- Kontakt:
HvalaAntipolitika3 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 22:48Bit ces pravovremeno obavjesten.svrakino1921 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 22:39Prijatelju mojAntipolitika3 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 22:01Nama x odgovara.
2 utakmice a nitko nam nije toliko pobjegao![]()
I love this game
Europa je za gospodu sa cat4 stadionima
Ako moze u pp
Sta cete sve uradit na stadionu za CAT 4
Naravno ako znas detalje
Ja to volim rekonstrukcije stadiona da pratim
A ova CAT 4 me bas interesuje
Hvala unaprijed
- kolezeljovac
- Kontakt:
@sudac92 rekao sam moje mišljenje
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ma gdje je puno bolje Sarajevo?? Štopali igru od 47. do 80.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Kakav je ovo odron od utakmice bio večeras.
Šta su oni derbiji 0:0 od prije deset godina bili za ovu utakmicu. Može se reći da se tada igrao europski fudbal u odnosu na ovo što su pokazale obje ekipe.
Stvarno ne vjerujem da su pitari vratili malog sa slomljenom nogom da igra.

Šta su oni derbiji 0:0 od prije deset godina bili za ovu utakmicu. Može se reći da se tada igrao europski fudbal u odnosu na ovo što su pokazale obje ekipe.
Stvarno ne vjerujem da su pitari vratili malog sa slomljenom nogom da igra.

Samo vam je i ostalo da slavite bod protiv Sarajeva i tako evo već 10 godina. Idi slavi nemoj se zadržavati.Meraak1921 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 22:10fks74 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 22:07Halo ba, imao si igrača više pola utakmice i skačeš što si bod uzeo. Idi lezi spavaj sretan.Meraak1921 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 22:04Necu babo necu Bekrijuuuuu..![]()
Sve u svemu najrealniji X, odron i jedni i drugi. S obzirom da smo gubili 2:0 do 88min - ovo je ko pobjeda yebiga, naravno da ces biti zadovljniji.
Budi realniji prema sebi, 88min 0:2 , na kraju 2:2 .. Naravno da cu biti zadovoljniji, penal sreca, drugi gol faul Ahmetovica.. Odron i jedni u drugi, na istoku se jos pjeva![]()

- kolezeljovac
- Kontakt:
Zaslužili su pobjedu s igračem manje. Znači da su bili bolji. Pa mi bolan do finiša šanse mimo one Hajdara, šuteva Štile i Amoaha nismo opucali prema golu da li ste svjesni?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta je ba prvi put došla, godinama visi na Grbavici a ne gasi se o želji na fb

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jesam pogresno procitao presicu ili se Fedja usporedio sa Kloppom? 

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Proći će sezona dok mi izbrojimo ove ''nesreće'' i dok čekamo da ti se nešto vrati, jbg koliko god bolji 3 boda su 3 boda i samo se to gleda na kraju.Rigoletto je napisao/la: ↑26 avg 2022, 22:30Imate dosta sportske nesreće, igrom ste zaslužili više bodovamosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 22:27Ajd druze ne zezaj,mi jos ne igramo kao tim za razliku od vas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
https://sportsport.ba/fudbal/fk-zeljezn ... dic/432694JonSnow je napisao/la: ↑26 avg 2022, 22:36https://sportsport.ba/fudbal/edis-mulalic-place/432689
![]()
![]()
Ovom čovjeku treba ozbiljan stručnjak.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Jest malo gorak ukus,ali zadnja dva kola,ekipe slave bod protiv nas kao osvajanje LP,na pravom putu smo,samo polako.
Samo Sarajevo
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Jedan si od rijetkih realnih na ovom forumu i to racunajuci sve i jednog forumasa. Stvarno svaka cast na tome komsija i svaka cast na bodu. Ko sto vec napisah treba se moc vratit iz 0:2 na 2:2 u zadnjih 8 minuta.kolezeljovac je napisao/la: ↑26 avg 2022, 22:45Moj komentar. Derbi onako, rekao bi loš, ali s obzirom na 4 gola onda neki prosjek koji je sigurno ispod očekivanja. Sarajevo bolje, puno bolje. Nakon prvog poluvremena kada dobijaju crveni fantastično su trčali, iskorištavali prostor i Bgm zaslužili pobjedu. Mi mlitavi, nervozni i onda kad daš gol nekako iz kornera uz hajc publike i majstora matorog kao što je Samir Bekrić dođeš do boda. Čestitke navijačima i jednim i drugim. Bilo je lijepo večeras biti na Grbavici. Nama bod ko pobjeda, a Sarajevu bod kao poraz. Tako bi opisao sve u jednoj rečenici.

Buraz zamisli da imas igraca vise i ljudi ti opet golove zabijaju, nemas kuveta ni za sta i ti opet nekakav nafakali bod izvuces, a haman si se sat vremena crnjacio i razmisljao o tome kako nisi ni za sta i odjednom izvuces bod ne znas ni sam kako. Slavio bi jarane i ti.feniksptica je napisao/la: ↑26 avg 2022, 22:14Sloboda covjece nije slavila ovako bod, a ljudi dosli da se brane i krajnji cilj im i bio bod.
Ovi na poluvrmenu zakljucili utakmicu i upisali 3 boda a slavili x na kraju
Bod ko kuca, ali poslije Sirokog u zadnjoj minuti, Veleza koji ima katastrofa period, Borca koji je u istim problemima i vas kojima mozda nikad baksuzniji period nije bio... Trebamo dobro razmislit ko smo i sta smo, bas katastrofa. Na zemlju se spustit prije svega ostalog.
Tek je počelo prvenstvo, svašta će ovdje još bitMortemHz je napisao/la: ↑26 avg 2022, 23:02Proći će sezona dok mi izbrojimo ove ''nesreće'' i dok čekamo da ti se nešto vrati, jbg koliko god bolji 3 boda su 3 boda i samo se to gleda na kraju.Rigoletto je napisao/la: ↑26 avg 2022, 22:30Imate dosta sportske nesreće, igrom ste zaslužili više bodovamosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 22:27
Ajd druze ne zezaj,mi jos ne igramo kao tim za razliku od vas
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Bazinga12345
- Kontakt:
Feđa zagonetan.
Sarajevo će izaći u Evropu, a sada trošimo manje para nego prošle sezone na igrače. Prošle sezone sa puno većim budžetom nije se izašlo u Evropu. Sada troši puno manje, a izaće u Evropu.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Samo velike ekipe sa jakim karakterom se mogu vratiti nakon 0:2 u 88 kao što je Željo uz najbolje navijače u državi. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- feniksptica
- Kontakt:
Slusam Dudica… prica nepovezano. On je trebo dat izjavu sutra hladne glave.
A Edis izgleda ima cilj da ne izgubi od Sarajeva i mnogo toga podredi tome. “Bruda” jeboga ti dok god derbi nw bude nosio 4 boda utakmica ko i druga. Ako navijaci i igraci ne mogu to gledat tako tu su treneru da to smire a ne da zbog avjesno zrtvuju jedu utakmicu prije istog
A Edis izgleda ima cilj da ne izgubi od Sarajeva i mnogo toga podredi tome. “Bruda” jeboga ti dok god derbi nw bude nosio 4 boda utakmica ko i druga. Ako navijaci i igraci ne mogu to gledat tako tu su treneru da to smire a ne da zbog avjesno zrtvuju jedu utakmicu prije istog
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt: