Treba nam vremena, ne moze preko noci jbgOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑26 avg 2022, 23:00Glavni krivac za ovo sto nam se desava je Nam. Sve dobro sto smo napravili, izgubili smo kad je doveo klub na ivicu bankrota, jer je prestao ulagati na pola sezone kad smo bili prvi bez poraza. Zbog njega smo izgubili titulu, i zbog njega sve ide "Jovo nanovo".
A da nam se ne da, ne da.
Krenes u pricu sa Vasoskim, Kepcijom, ne ide. Krenes sa Dudicem i Hadzicem, opet ne ide.
Sta treba da se uradi, da se pogodi sa trenerom, SD-om, pojacanjima? Fakat mi nije jasno.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve mi znamo.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Samo trebamo mantrat onu našu staru:
"Ništa se ne može preko noći"
Šteta ovaj bod, kao poraz, ali naprijed bordo bijeli!!
"Ništa se ne može preko noći"
1946
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Ako si pogledao ponovo gol vjerujem ti. Pogledao bih i ja samo da snage imam...Beli91 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 23:49Isto sam mislio kao i ti, al dvadeset puta premotavam i gledam taj go, Kobiljar je skočio a Musa se odvojio i bas na toj njegovoj strani lopta je prošla.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑26 avg 2022, 23:44Pa dobro 2 igrača u zidu, sam si rekao da bi jos 1 u zidu mozda bio problem za centarsut. Na kraju krajeva opet i da se ne razdvojise Musa i Kobiljar sad bismo ovdje slavili pobjedu sa igracem manje. Opet su na kraju Musa i Kobiljar krivci za golObjektivac1946 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 23:32
Mislio sam na to da su samo 2 igrača bila u zidu, mada doduše imali smo igrača manje tako da bi 3. igrač u zidu značio 1 manje u 16m
-
- Kontakt:
Niti bilo ko trazi ostavku il smjenu,takodje niko ovakvu podrsku nije imao al placko place svaku tekmu evo i danas mu nesto smeta? Trebaju ga pitat jel on smatra da igramo dobro da imamo dovoljno bodova za klub kao sto je Sarajevo,jel normalno 5 primit? Vazno je Vasovskog nakon kratkog vremena pljuvat il Sablica kad se klub raspadao takodje i on ih je bocnuo prije u izjavama. Lik je narcis teski ja pa ja,ako citas bolje bi ti bilo da shvatis da nisi ono za cike se smatras sto si i pokazao,da za promjenu shvatis gdje se nalazis i da kazes da igra i broj bodova je lose za tim kao sto je Sarajevo,da se zahvalis upravi na podrsci i navijacima trenercino ppsto smo mi bolesni
- Evolution87
- Kontakt:
Mirzin mali i suljic su najgori igraci u rosteru
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa šta hoće Dudić sam je navukao taj pritisak. Daj falite igrače, nikad bolja igra, nikad bolje Sarajevo u posljednjih ih-ih godina. Sve je on to govorio, nije ni jedan novinar, nije niko od navijača, čak svi su bili strpljivi i čekali razvoj situacije, a on je podizao i navlačio pritisak. Pa primio 5 od Tuzle, pa sa Slobodom gurema. Večeras se izvede amaterska postava i taktika, jeste radio neke promjene, ali šta si dobio - ništa, Željo je opet stvarao šanse i igrao, a naši srećom zabili dva iz dvije ozbiljne prilike na utakmici. Sreća nas večeras poslužila, vratilo se večeras sve ono što Dudić govori da nam se treba vratiti, ali nisu iskoristili, jer prave greške, vratilo se i iz prošle sezone kad u 5-10 utakmica nisi imao sreće, ali nikako. Imao si dobijenu utakmicu u kojoj si cjelokupno bio lošiji i nisi zaslužio dobiti. Nisu priveli kraju, čak još više grešaka napravili. Pa na kraju krajeva i vraćanje povrijeđenog igrača na teren.
Poredio je Đokanovića sa Lisandrom, Đokan očaj na štoperu, ispada kao ratkapa u krivini, nema osjećaja da igra štopera. Večeras poredi Liverpool i nas. Za ovaj rang jesu Liverpool, al su svi ostali Norwich. Ako ćemo iskreno i realno. Uslovi, pare, pa i igrački kadar. Tršimo na plate manje para jer imaš manje igrača u igračkom kadru! Tako se treba reći.
Evo ima ovu sezonu da se pokaže, vidjet ćemo. Ima svu sreću od 99% navijača, kao i podršku. Ali, isto tako treba reći da niko nije imao ovakvu podršku od navijača, niti jednog trenera ovako nije pratio klub. Svi drugi treneri nakon 2 loše utakmice su se skidali sa klupe.
Poredio je Đokanovića sa Lisandrom, Đokan očaj na štoperu, ispada kao ratkapa u krivini, nema osjećaja da igra štopera. Večeras poredi Liverpool i nas. Za ovaj rang jesu Liverpool, al su svi ostali Norwich. Ako ćemo iskreno i realno. Uslovi, pare, pa i igrački kadar. Tršimo na plate manje para jer imaš manje igrača u igračkom kadru! Tako se treba reći.
Evo ima ovu sezonu da se pokaže, vidjet ćemo. Ima svu sreću od 99% navijača, kao i podršku. Ali, isto tako treba reći da niko nije imao ovakvu podršku od navijača, niti jednog trenera ovako nije pratio klub. Svi drugi treneri nakon 2 loše utakmice su se skidali sa klupe.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑26 avg 2022, 23:45Moguce i da je se Musa sklonio. Meni je izgledalo kao da je jedan na jednu drugi na drugu krenuo, al eto vjerovat cu ti da je Musa. Vjerovatno kontao ide centarsut pa da proba nekako blokirat sto ako je tacno glup je ko buket kuraca jer ko sto rekoh, nema micanja iz zivog taman iz prage covjek pucao.Beli91 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 23:43Nije se razdvojio već je Musa pobjegao, da je ostao vjerovatno bi sad slaviliIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑26 avg 2022, 23:28
Nema se sta prigovorit momku za slobodnjak. Zivi zid se razdvojio. U pionirima ucis da kad je slobodnjak i stojis u živom nema se izmaknut taman da iz prage puca u gol
Molim te Pregledaj, ne znam sta je uopste htio da pokuša. Iskreno i šišmiši sto su se vrtili oko sjevera znali su da će Bekric šutati, čak je zaklonio golmanu i putanju lopte
SVAKI PUT PROIGRAMO KAD ASMIRA ZAMIJENI NA POLUVREMENU, PA JESIL ĆORAV DAN GA YEBO
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Kako to svi vide osim onog što je plaćen da to vidi
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- ElCartel11
- Kontakt:
Jos ne mogu doci, kakvo amatersko postavljanje živog zida.
Pa samo mi od gotovog pravimo veresiju.
Pa samo mi od gotovog pravimo veresiju.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Valjda neko nekad nauci naseg trofejnog trenera da se sampionska ekipa pravi od granitne odbrane, pa prema gore, osim ako imas gore Mesija, Iniestu i kompaniju. Prvo stabilnost, pa onda presing i qrci palci. Mi trcimo ko muhe bez glave vecinu vremena i dole nam upada ko da smo Soraja.
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 27 avg 2022, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dal nije imao snage ni koncentracije od 65/70 minute, postao je sebičan. Nebi bilo loše da ga odmori valjda se dohaviza
-
- Kontakt:
Ako dozvole Feđi
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Nijednog trenera ja nisam tjerao, ni toliko ovdje na forumu prozivanog Sablica, a ni Vasoskog.. Ja se slazem da je broj bodova jako loš, ali moramo reći da je igra dobra(bar u većini utakmica, izuzmimo Tuzlu i Igman).. Mora se jednom presjeći i reći da će ostati trener bar godinu, jbg nemamo ništa od 2-3 mjeseca jedan, pa onda drugi, treći itd.. Bordo pozdravmosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 23:55Niti bilo ko trazi ostavku il smjenu,takodje niko ovakvu podrsku nije imao al placko place svaku tekmu evo i danas mu nesto smeta? Trebaju ga pitat jel on smatra da igramo dobro da imamo dovoljno bodova za klub kao sto je Sarajevo,jel normalno 5 primit? Vazno je Vasovskog nakon kratkog vremena pljuvat il Sablica kad se klub raspadao takodje i on ih je bocnuo prije u izjavama. Lik je narcis teski ja pa ja,ako citas bolje bi ti bilo da shvatis da nisi ono za cike se smatras sto si i pokazao,da za promjenu shvatis gdje se nalazis i da kazes da igra i broj bodova je lose za tim kao sto je Sarajevo,da se zahvalis upravi na podrsci i navijacima trenercino ppsto smo mi bolesni
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovo naše poigravanje sa nedovodjenjem stopera bi nas na kraju moglo skupo kostati.
Skroz amaterski sa naše strane. Ne mozes biti na jednom i pol stoperu cijelu polusezonu brate pa nismo u kantonalnoj.
Skroz amaterski sa naše strane. Ne mozes biti na jednom i pol stoperu cijelu polusezonu brate pa nismo u kantonalnoj.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ne znam kume, u 7 kola smo imali Posusje, Slogu, Igman, Slobodu, Borca umornog i nokautiranog od onih Farana(na neutralnom terenu), Simin Han u Zenici pred 7 milja nasih navijaca, i evo derbi. Po meni je ovo top raspored, bolje nego da smo ko gurbeti se yebavali sa listicom, Velezom, svinjskim, Simin hanom, i s kim su vec sve igrali, al' jbg hajd sta cesfeniksptica je napisao/la: ↑26 avg 2022, 23:39Borac i Zeljo u gostima… nije bas ni bajan
Od top 3 teskih gostovanja vec si proso 2
- Evolution87
- Kontakt:
Dal je sebican otkad se rodio. Da on moze da uradi ovo sto pokusava, da krene sa centra prodje 3 igraca i zabije sa 30 metara u raslje, igrao bi u liverpoolu umjesto Manea. Idiot koji je svojom sebicnoscu svaku tekmu zajebe par sansi.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Suzdržavao sam se da kažem ali slažem se, čak mi nije uopste jasno kako je poslije svega do sad uopste dobio šansu da igra cijelu utakmicu. Ko i zašto ga gura neka se zapita, jer očigledno da se ne može na silu. Vrijeme je da dijete odmore a svoje menadžerske vizije nek malo ohlade.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 00:02Ako dozvole Feđi
Ja se samo nadam da niko ko ima veze sa klubom ne ulazi na ovaj forum i stranicu. Kakvi samo likovi pišu ovdje to je za izučavati. Nisam znao da smo ovoliko loši bili dok sam bio na stadionu, ali ovdje vidjeh da smo fkt bili očajni.
Dva gola dali sa igračem manje. Akademc dobili priliku, ganjali ih po livadi ko da je nas bilo više ...
Gorak okus na kraju, ali fakat ova ekipa kad se uigra i kad budemo imali štopere je konkurent za titulu.
Sve će doći na svoje, bitno je da ima napretka. Željo me fakat razočarao, njima ovaj bod će više škoditi jer zamazuju sebi oči. Realno nemaju ekipu za prvih 4.
Dva gola dali sa igračem manje. Akademc dobili priliku, ganjali ih po livadi ko da je nas bilo više ...
Gorak okus na kraju, ali fakat ova ekipa kad se uigra i kad budemo imali štopere je konkurent za titulu.
Sve će doći na svoje, bitno je da ima napretka. Željo me fakat razočarao, njima ovaj bod će više škoditi jer zamazuju sebi oči. Realno nemaju ekipu za prvih 4.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 27 avg 2022, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Ferrante071
- Kontakt:
Tačno mi se želudac prevrće kada čitam komentare tipa treba mu dati podršku, neka ga, neka ostane...
Za šta da mu se da podrška?
Zbog čega da ostane?
Tačno imam osjećaj da su svi na nekim šarenim pilulama a jedini ja fulio da uzmem dozu.
Ljudi, nije napravio ništa dobro a kako vodi ekipu izgleda da i neće ništa napraviti.
Loše igramo, nema hemije, trčimo kao muhe bez glave znači jedna velika nula...
I koji su to pomaci u igri pa da ga ostavljamo?
Hebo te grob nismo u sedam kola dali gol u prvom poluvremenu HALO!
Za šta da mu se da podrška?
Zbog čega da ostane?
Tačno imam osjećaj da su svi na nekim šarenim pilulama a jedini ja fulio da uzmem dozu.
Ljudi, nije napravio ništa dobro a kako vodi ekipu izgleda da i neće ništa napraviti.
Loše igramo, nema hemije, trčimo kao muhe bez glave znači jedna velika nula...
I koji su to pomaci u igri pa da ga ostavljamo?
Hebo te grob nismo u sedam kola dali gol u prvom poluvremenu HALO!
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: admir1946, amypitar, bordobijeli, Hajdeee, Jadnimi, Lecler, Pitaristok, Proximic, rimljanin90, sebalos, TETRAPAK i 90 gostiju.