FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tito te ****, fakat samo Leotar ima vise primljenih golova od nas i to jedan samo. Moj Klop, uhvati se vise sređivanja te odbrane, umjesto demagogije.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Hhahahahahaah evo opet komentara nakon kiksa kako smo loše fizički spremljeni? Može li mi neko objasniti kako vi to vidite sunce vam poljubim? Po vama, mi nikad nismo dobro pripremljeni. Došao Ješić s Stamatovićem, loše spremljeni. Došao Seferović, loše spremljeni. Došao Sablić s onim iz Hajduka, loše spremljeni. Došao Dudić s Trnovcem, loše spremljeni.
Dohavizajte se.
Dohavizajte se.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sumnajm da bi i jedan trener izgubio 2:0 u 88. minuti, ako ćemo tako. Mislili su mnogi treneri i dolazilo se do pobjeda, iako imaš igrača manje. Pa glupost igrača, ko je izazvao ? Santos. Čekao, i dočekao, a prije toga vršio teror nad njima, prolazio kako je htio. Druga stvar, Vasoski je poslije crvenog već imao zaostatak od gola, mnogo drugačija situacija, mnogo. Nije isto kad gubiš 1:0 pa dobiješ crveni i to glup, pa ionako igrači koji su pali odu još dole, a ovdje zaslužen crveni, pa zabiješ dva i umjesto da te to nosi, primaš dva.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2022, 23:38Pa realno sumnjam da bi ijedan trener ovdje i na X uspio pomisliti nakon crvenog pred zvizduk za kraj prvog poluvremena. Logicno da ces igrati na kontre. Santos jeste po englezima asistent bio, ali to je vise bila glupost igraca, nego sto je on nesto plaho presao petoricu i zakucao mrezu.NisamInSajder je napisao/la: ↑26 avg 2022, 23:33Čuj kako pa na sreću. Koliko si puta prešao centar u drugom ? Eto ima jedan razlog da se progleda kroz prste jer imaš igrača manje, ali opet. Kako si došao do golova? Sreća, Nekakav korner, nakon njega penal i gol Ikića. Drugi, upitan start Ahmetovića nad Hodžićem, faul se mogao komotno svirat Želji, Ahmet podvali loptu Musi i prođe ispod Bendera na prvu, da Bender nije imao reakcije odbranio bi, samo da je stao i čuvao stativu, odbrana. Jesmo još jednom prešli centar i napravili nešto? Ne! Čak, iako je Željo bio uzdrman, ekipa sa jako lošom koncentracijom. Jesi još jednom došao do njihovog 16m, kad je Musa ubacio, pa uklizao ili Kosorić ili Vego i uhvatio Bender loptu. 3 puta. Trku normalno da ćeš imati bolju, jer su oni imali 70% posjed, kontrolirali je, nisu imali kad ni trčati, a naši ganjali to kao muhe bez glave, izlazili iz linija. Kažeš Santos se nije vidio ? 94 minut, Santos sam kao duh, dobija loptu, finitra Musu, Đokan pravi čist faul, Pada gol. Eto, lik je po Englezima asistent, a nije se vidio. Prije tog dva puta Santos sam na strani i probija do 16m, šalje povratnu na vrh 16m i jednom se prai višak na drugoj strani za Amoaha i šuta u Šahinovića, drugi put Hodžić ili Štilić preko gola. Kako si ga zatvorio kad je čovjek napravio 3 šanse + izborio faul nakon kojeg pada gol? Kako ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2022, 22:19
Znas da sam dobar s tobom ali ne mogu se nikako sloziti.
Kakva sreca ako si im 2 gola zabio s IGRACEM MANJE. Uduplali Santosa vidio se nije, VIDIO.
Trku smo imali bolju od njih, jer smo bolje stajali drugo poluvrijeme. A pogotovo ta trka dolazi u obzir jer si igrao 10 na 11.
Nije ni Musa slucajno dosao u situaciju u gol, pomjerio ga je na desno krilo a đokana pametno pomjerio na beka.
Pravi primjerak kako smo dobro uradili ovu tekmu u odnosu na proslu derbi na Grbavici. Nikakvog plana nakon crvenog nismo imali, bilo je to neko grcevito branjenje bez ijednog pokusaja da se napravi nesto ka gore. Nije Vasoski nijednom razmislio o nekoj taktickoj izmjeni, Dudic itekako jeste.
A itekako trebas imati muda pa gurnuti malog Buljubašića u 65. minuti u igru, s igracem manje na utakmici gdje je najveci pritisak.
A i Tareta Ramica sve vise gura.
To je ono sto sam Sablicu zamjerio, nije nijednog akademca gurao dok je dobio zadovoljavajucu situaciju s registracijama.
Traku je prvom prilikom sutnuo na klupu i nikad ga nije ni vratio.
O eksperimentima s Bodulom na spicu da ne pričam. Znači, i on se gubio iako je bilo i dobrih stvari. Ali prvi put kad ga mozes pohvaliti vracao se na 352 ko blesav.
Pa ni Dudić nije nikog ubacivao od mladih kad je imao nekog drugog. Evo više voli izmišljati poziciju Đokanoviću, iako griješi na njoj, nego da stavi Traku. Ramić grijao klupu i tribine do ove dvije utakmice, jer nema Kapića. Tomašević u prijateljskim prebacivan na desnog beka, Mulalić na klupi. Koga bi večeras ubacio, ako neće juniora, jer su samo i juniori bili na klupi uz Kobiljara, Ahmeta i Čatakovića. Nemaš igrača, odlaskom Mujakića i Kapića, te povredom Aničića, se otvrila mjesta za juniore. Sablić je ubacio prvu ekipu, jer se od njega očekivali rezultati, iako je situacija u klubu bila očajna, pritisak na njega da mora sve pobjeđivat. Pa Bodul i jeste špic, lažna devetka ili desetka, a igrao je kod njega nekoliko desetina minuta na špicu kao lažna devetka, da bi se Bagarić i drugo krilo/polušpic mogli ubacivat iza njegovih leđa.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
BRAVO ZA HORDE ZLA VEČERAS !
Podrska Feđi Dudicu idemo dalje.
Podrska Feđi Dudicu idemo dalje.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Veliko bravo za momke, manijaci slave bod ko da su LP osvojili
Naravno da prate, niko nije rekao da smo loši barem ne ja. Ali amaterska greška Musa kod bježanja iz živog zida nas je na kraju koštala tog gorkog okusa, za nadat se da ima vremena da se ova ekipa popravi sa realizacijom. Derbi smo mogli dobit već u prvom poluvremenu da je Dal izabrao asistenciju umjesto simuliranja.Zeko87 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 00:10Ja se samo nadam da niko ko ima veze sa klubom ne ulazi na ovaj forum i stranicu. Kakvi samo likovi pišu ovdje to je za izučavati. Nisam znao da smo ovoliko loši bili dok sam bio na stadionu, ali ovdje vidjeh da smo fkt bili očajni.
Dva gola dali sa igračem manje. Akademc dobili priliku, ganjali ih po livadi ko da je nas bilo više ...
Gorak okus na kraju, ali fakat ova ekipa kad se uigra i kad budemo imali štopere je konkurent za titulu.
Sve će doći na svoje, bitno je da ima napretka. Željo me fakat razočarao, njima ovaj bod će više škoditi jer zamazuju sebi oči. Realno nemaju ekipu za prvih 4.
Feđa se treba manje pravdati i pričati ove stvari na pressu. Ima najveću moguću podršku i od uprave i od navijača, njegovo je samo da radi i da se vidi napredak i svi zadovoljni.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nema mjenjanja trenera jer to nije nikakvo rijesenje samo vodi ka gorem. Ovaj pres Dudica je smijesan,lik je isfrustriran o svemu prica osim o cinjenicama o 14 golova primljenih,petardama i 2 boda. Mulalic mu dobro rece sa tolik8m budzetom places i kazes nemam igraca. Kad je preuzimao Sarajevo bilo je ja,ja pa ja,titule,Velez,Evropa itd sad druga prica bolesni ljudi bolesna nacija, imas moju podrsku do kraja valjda izboris evropu. Nocas dobili podrsku i aplauz,tako i treba i svaka cast al druze samo da znas da u prvom jos gola nisi zabio jel to do mene,nauci da se nosis sa kritikama
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 27 avg 2022, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
- bodribordo
- Kontakt:
Prije svega, raja svaka cast svima na odlicnoj atmosferi na tribini. Pad koncentracije u 80' minuti pa nas je stigla kazna, ali ovo ja bar slavim kao pobjedu, nadigrali smo male plave strumfove, karali u navijanju, u svemu smo bili bolji. Sudija je malo zajebao, zbog odluke o 6 minuta, jer nije bilo potrebe za toliku nadoknadu, sve u svemu, raja VIDIMO SE U ZENICI, OCEKUJEM 5+ HILJADA LJUDI!
TI NE BRINI, TI NE BRINI, SARAJEVO TI NE BRINI!
TI NE BRINI, TI NE BRINI, SARAJEVO TI NE BRINI!
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Šahinović, Đokanović , Drobarov i Ahmo kad je ušao su po meni odlični bili.Ovi ostali
.Suljića treba ohladiti dobrano i staviti Džafića na lijevo krilo a ne na špica ili desnog krila kad frajer nije taj stil.Želje i borbe je bilo , to im nemam šta prigovoriti.Sa igračem manje smo do te 88 min odlično stajali.Čim su krenuli na kornere i slobodne belaj nam je bio suđen.Iz igre nam ne bi gol dali do sutra.
Leotar je opasna ekipa i nema potcjenjivanja ! Ove 2 utakmice 4 boda realno manje imamo sa nekih 15 od 21 poena bi svi zadovoljni bili.Ovako moramo negdje nadoknaditi u gostima (Velež,Zrinjski,Široki,Tuzla). Podrške je i dalje tu pa kako god

Leotar je opasna ekipa i nema potcjenjivanja ! Ove 2 utakmice 4 boda realno manje imamo sa nekih 15 od 21 poena bi svi zadovoljni bili.Ovako moramo negdje nadoknaditi u gostima (Velež,Zrinjski,Široki,Tuzla). Podrške je i dalje tu pa kako god

Zadnja izmjena: Suki46, dana/u 27 avg 2022, 00:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Jel ima video tog pressa, šta su ga ti pokušaji od novinara uopšte pitali ? Da su nam novinari kako treba, pitali bi ga između ostalog o tome što si naveo, te o eventualnom novom stoperu, o tolikom forsiranju Dala.......mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 00:26Nema mjenjanja trenera jer to nije nikakvo rijesenje samo vodi ka gorem. Ovaj pres Dudica je smijesan,lik je isfrustriran o svemu prica osim o cinjenicama o 14 golova primljenih,petardama i 2 boda.
Opet je sramota kad skontas, da je sasvim realno da nakon 11 kola Zeljo bude ispred nas.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jasno, ali igrom i rezultatom.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Horde izdominirale sadaka arenu. Rezultat manje više, navijači Sarajeva a ne rezultata
Protiv igmana citavo poluvrijeme igrac vise, 6-7 minuta dva igraca vise, ne osutas na gol, ovdje imas igraca manje i zabijes golove. Ono sto smo trebali protiv Igmana uraditi( doci do boda bar) nismo, a ovdje gdje upisan poraz, uzeo se bod. FK ČUDNA EKIPA
Suljić mora na klupu. Liverpoolov dragulj mora na klupu pa taman kad bi Messi od njega postao. Mislim da se večeras (a i generalno dosad) nema puno toga kritikovati što se tiče igre. Nema se ni sreće realno.
Za stopera smo se izofirali maksimalno. Traku smo precijenili i tu ćemo imati probleme do polusezone.
Kako god, svaki normalan insan zna da treba biti strpljiv i nastaviti s podrškom. Bilo kakvo tjeranje u ovom periodu je retardiran potez. Nisam neki ljubitelj Feđe, ali je u pravu za ono da smo bolestan narod.
Za stopera smo se izofirali maksimalno. Traku smo precijenili i tu ćemo imati probleme do polusezone.
Kako god, svaki normalan insan zna da treba biti strpljiv i nastaviti s podrškom. Bilo kakvo tjeranje u ovom periodu je retardiran potez. Nisam neki ljubitelj Feđe, ali je u pravu za ono da smo bolestan narod.
The saddest thing in life is wasted talent.
Trako baš neozbiljno izgleda sve što je odigro ove sezone. I njega je Sablić pokrivo u onoj formaciji s tri nazad.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Opet ti, pa rekao sam ti prestanes pratiti strucnjak i opustis se. Prije mjesec si se registrovao samo da docekas neku losu utakmicu da trunis bezze.Ferrante071 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 00:11Tačno mi se želudac prevrće kada čitam komentare tipa treba mu dati podršku, neka ga, neka ostane...
Za šta da mu se da podrška?
Zbog čega da ostane?
Tačno imam osjećaj da su svi na nekim šarenim pilulama a jedini ja fulio da uzmem dozu.
Ljudi, nije napravio ništa dobro a kako vodi ekipu izgleda da i neće ništa napraviti.
Loše igramo, nema hemije, trčimo kao muhe bez glave znači jedna velika nula...
I koji su to pomaci u igri pa da ga ostavljamo?
Hebo te grob nismo u sedam kola dali gol u prvom poluvremenu HALO!
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], GradKamena2, Serha, skoJaa i 43 gosta.