FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
44%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
65
32%

Ukupno glasova: 205

Tele33
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Tele33 » 27 avg 2022, 12:04

ElCartel11 je napisao/la:
27 avg 2022, 11:36
Zadnje 2 tekme, ispustili smo 4 boda u zadnjim sekundama utakmice tako reci.
Gorak ukus ostaje nakon ovog remija. Kad znaš, da si imao pobjedu u rukama, a ispustio si je sa onim amaterskim živim zidom. Pa pioniri bi se bolje postavili. Sahinovic je tu takodje podbacio dosta. Valjda bi golman trebao znati u njegovim godinama, da u onoj poziciji nesmije u živom zidu biti ispod 3 igrača.
Svi njihovi u šesnaestercu, imaju igrača više plus mali koji je nogu slomio koji ne može nikog čuvat. Znači da bi imao tri igrača u 16 koje niko ne pokriva.
Samo naprijed Saraj'vo!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 avg 2022, 12:05

Oštri se k na Hamzi kojem se nije dala minuta na prirodnoj poziciji a sofijin ker počeo svaku utakmicu u prvih 11.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 avg 2022, 12:07

Traki neko pod hitno da kaže da uči kakvu školu, nece on moći igrati ni u federalnoj ligi

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 27 avg 2022, 12:11

Odmori malo drug
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 27 avg 2022, 12:14

Ne valja Pitarima opet niko? Treba sve rastjerat? U 2 utakmice mi u 95im minutama gubimo bodove. Znam da je frustrirajuce al sta da se radi? Sta se moze napravit? Jucer momci s igracem manje sanse jedne konama nisu dozvolili. Pretrcali su duplo više od njih. Kontre nisu bile samo izbij je sto dalje pa nek ide gdje hoce. Dvije nase greske na dva prekida i primamo 2 gola. Prekide moramo popravit podhitno ostalo je sve dobro. Ostavit Fedju do kraja sezone, obecana je Evropa, ako to ne ispuni noga, ako ispuni ostaje i sretni smo s tim jer nam je to i obecano. Sad sto mi, prvi ja, imamo neka nerealna ocekivanja to je nas problem.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 27 avg 2022, 12:15

NazorUso je napisao/la:
27 avg 2022, 12:03
Nije Dal projekat kluba, nego svog babe ! Da si projekat kluba dodao bi nekad loptu saigracima, gurnuo bi je Nardinu a ne glumio i trazio penal...
On igra da se proda i da babuka lojavi omasti brke, i pocasti opasne sarajevske face.
Ne sviđa se ni meni ovo guranje Dala i garancija startera u svakom meču, al de malo ohanite i vi sa pljuvanjem... jbg sinoć kakav god je bio ubijeđen sam da je najviše pretrčo, najviše se borio i dao zadnji atom snage, mali je konstantno ulazio u duele, igrao i defanzivno i baš je izgorio na terenu.

A on da ima više mozga i da zna poslat tačan pas s ovim drugim kvalitetima koje ima ne bi igrao kod nas, nego bi ostao u Liverpoolovoj akademiji i sad igrao barem championship. Eto izborio je penal, i korner prije penala, šta više očekivat, nije Ronaldo.

S druge strane ako po kome treba pljucnuti to je kapiten koji je sinoć izgledao ko da je došo na termin u Vistafon. Nikakve zainteresovanosti za timsku igru, defanzivno ne postoji, naprijed dobije loptu proda dvije finte i izgubi je... katastrofa, a bio sam jedan od onih koji ga je branio nažalost.

Nardina ne treba ni spominjati, bolje staviti kakvu bukvu u napad odbilo bi se nekad od nje šta, a od ovog apsolutno nikakve koristi. Sporijeg i tromijeg napadača nisam u životu gledao. Ahmetović sa 37 godina pokretljiviji od njega... :damn:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 27 avg 2022, 12:16

feniksptica je napisao/la:
27 avg 2022, 08:01
keli je napisao/la:
27 avg 2022, 01:39
Moje pitanje za ove koji bi promijenili trenera glasi: Da li vi stvarno mislite da ce tolike rotacije trenera donijeti nesto dobro klubu? Da li vi ,evo zanemarit cemo nasu ligu, uopste pratite ikako fudbal? Najbolje prolaze ekipe koje puste trenera da radi u kontinuitetu, ekipe koje prebrode krize i slabije partije ... Evo vidite da United skroz pogubio, Liverpool prije Kloppa stalno rotirao, Milan se evo tek dozvao... Juventus kako je Conte otisao se gubi... Milion takvih primjera i u manjim stranim klubovima... Npr Rijeka prije par godina sa Kekom itd itd

Mozda ni duplu ne bismo uzeli da smo odmah nakon Atalante otjerali Husrefa... Pa ove rotacije Sablic, Vasoski itd

Stojim iza misljenja da bismo krupnu gresku napravili promjenom trenera. Ekipi koja je izgubila samopouzdanje, mentalitet pobjednika, ekipu koju treba priznati prate i pehovi. Nazalost iako nije tako izgledalo prije mjesec treba reci da i nemamo tolike sirine odlaskom Nihada i Kapica te povredama Anicica i Avramovskog. Nama treba vrijeme da se sve nadoknadi a to vrijeme ce doci samo ako pruzimo podrsku u kontinuitetu Mirvicu, treneru i igracima. Konstruktivne kritike i mogu citati ali stvarno pretjerivanje u tome vec prelazi u pljuvanje i to sigurno nece pomoci ni klubu a ni vama samima ko pojedincima.

Volimo te mangupe!
Druze pricas ono sto ti pase. Kad si se vec dohvatio top klubova sto ne spomenes Chelsea, Real. Mijenjaju trenere a rezulatit su ti. Mislim spominjes samo sto tebi odgovara.

Mada sam i ja za ostanak Fedje prica ti ne drzi vodu.
Prica itekako drzi vodu. Klubovi koji daju treneru podrsku u kontinuitetu uglavnom i dodju do rezultata kad tad. To sto si naveo celzi to se poklopi u rijetkim slucajevima.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 27 avg 2022, 12:18

mirzatele je napisao/la:
27 avg 2022, 12:05
Oštri se k na Hamzi kojem se nije dala minuta na prirodnoj poziciji a sofijin ker počeo svaku utakmicu u prvih 11.
Hamza je imao virozu prošle sedmice. Par dana mislim nije ni trenirao. Ne lupajte ljudi dezinformacije, valjda svom klubu želimo najbolje.

Popustite Feđu neka radi svoj posao, i neka vodi ekipu kako on misli da je najbolje. Na kraju sezone neka podnese izvještaj onome ko mu daje platu. To nismo mi sigurno. Posebno ne, da nakon svake utakmice bude na tolikom udaru pa da jadan čovjek mora pričati o sebi a ne o utakmici.

Puna podrška Feđi, Ismiru i ekipi. Ova garnitura može do titule. Hadžija će za zimski prelazni iskopati finog stopera ubijeđen sam.

Idemo dobiti Leotar, pa da vidimo dokle smo protiv Zrinjskog.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 avg 2022, 12:24

Dok ga Hadzija iskopa do zime mi cemo biti vec jedno 7,8 bodova iza prvog.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 27 avg 2022, 12:25

Pogledajte pressicu Dudica i Mulalica, znaju prosipati suplje, ali prica o smjeni trenera i slicno potpisujem 100%

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 27 avg 2022, 12:25

mirzatele je napisao/la:
27 avg 2022, 11:57
4 utakmice bez pobjede, 7 utakmica bez gola u prvom poluvremenu. Najviše primljenih golova u ligi uz Leotar.

DUDIĆU ODLAZI
Odlazite vi kvazi navijači, koji se radujte svakom kiksu da hranite svoj ego kako ste uvijek u pravu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 27 avg 2022, 12:29

Ako je Dal "projekat" kluba, onda je Andrej Đokanović projekat NASA-e.

Nakon Slobode i derbija ostaje gorak okus jer smo ispustili pobjede bukvalno u zadnjim sekundama i to našim individualnim greškama.

Kad se sve sabere i oduzme jedino logično rješenje je da se za mjesec avgust skrešu plaće za neki fin procenat i da svi skupa igrači, stručni štab, uprava i navijači dobro zapamtimo ovaj mjesec - ne ponovilo se.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 27 avg 2022, 12:30

ElCartel11 je napisao/la:
27 avg 2022, 12:24
Dok ga Hadzija iskopa do zime mi cemo biti vec jedno 7,8 bodova iza prvog.
Optimista si brate.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 27 avg 2022, 12:34

Pravo tele

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 27 avg 2022, 12:37

Pametnije bi bilo da Mirvić iskopa novog sportskog direktora. Ovaj put bar sa srednjom školom.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 27 avg 2022, 12:49

umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
27 avg 2022, 12:37
Pametnije bi bilo da Mirvić iskopa novog sportskog direktora. Ovaj put bar sa srednjom školom.
A koji je igrac fula osim Anicica? Mozda jedina slaba tacka Nardin ali i on ce nadoci kad tad.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 avg 2022, 12:51

Ja znam samo jedno, da je obrnuta situacija i da su oni odigrali remi na kosevu sa igracem manje i sudijskim klanjem jos bi vise slavili i trenera i igrace.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 avg 2022, 12:55

Pioniri u15 -zeljščćar 3-1
H. Mehmedovic x2
Nuhanović x1
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 27 avg 2022, 12:55

Mora se Feda malo zapitati šta se događa sa njegovom početnom postavom. Od 7 poluvremena nismo dali gola. Od tih 7 tekmi u 5 je pravio izmjene na poluvremenu. Svaki puta posle tih izmjena malo proigramo, osim protiv Tuzle, ali tu nas je presjekao onaj gol nakon greške Drobarova. Ako nema rješenja sa klupe, onda je neko od Suljića, Dala, Dzafica, Ikica mora ostati na klupi da kasnije uđu. Ramic je trebao igrati sa Cirjakom, pa bi bolje to izgledalo u sredini.
Suljić je priča za sebe. Igra rekreativno. Samo protiv Borca nije počeo, i tu smo nekako najbolje odigrali.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 27 avg 2022, 12:59

Ma klub je mahala obicna. Ogledalo drzave i stanja medju ljudima. Najbolje pokazuje gdje klub trenutno, a gdje su nastupi drugih klubova iz regije u evropi. Koliko ozbiljno shvacaju fudbal i biznis, razmisljaju ozbiljnije. Ulaze se kod nas moze neko pricat kolko hoce, samo nacin razamisljanja i mentalitet je katastrofa. Mahala mentalitet, ne moze se dalje dobaciti od granica BiH.
Dudic 4 utakmice bez pobjede. Oni da imaju nekog, najvjerovatnije bi on nakon sinocnje utakmice letio, al nemjau nikog, pa se on mora trpit kao neki projekat. Ne vjerujem da je on dorastao Sarajevu, u kakvom god polozaju da je klub. Jako lose stojimo sa njim, realno nikad se nije desilo od rata ako me dobro sluzi pamcenje da izgubimo 5:1 od nekog u ovoj ligi, izvini al to je previse brate, za ovaj klub. Znaci da ne znas ili nisi dorastao. Zeljo kakav god da je bez para, bez organizacije, sadaka, fazoni, oni opet se laktaju, bore se, pljuju, grebu, yebu gdje stignu, tako se igra i bori za klub. Mi imamo dva ulagaca i opet ne mozemo da poslozimo kockice. Fali nam igraca na dosta pozicija, prodamo igraca za 500.000 i ne mogu da dovedu slobodnog stopera!? Moze pricat ko sta hoce, al realno je po meni, jako lose selektirana ekipa.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, laznokrilo i 39 gostiju.