FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja, i?
-
- Kontakt:
Strašno je kako smo loši u prekidima. Prvi gol 4 igraca zeljeznicara na lopti kod nas samo Trako, ko da smo imali 5 igraca manje pa nigdje nikog. Drugi gol tragi komedija zivog zida i tako iz utakmice u utakmicu.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa da se pita samo Hadžića sad bi imao bar jednog štopera u kadru. Kao i neka druga rješenja na drugim pozicijama.
Feđa je imao idealan raspored do sada, tek sad počinju teške utakmice, a evo do sada nije niko zadovoljan rezultatima, navijači, ni on sam. Treba mu dati vrijeme, i ne treba ga tjerati, ali ako u potpunosti izgubi svlačionicu, navuče negativu na klub, treba ostati jel, ako vidiš da je izgubljen ? Treba ostati ?
Pravi istu grešku kao i Vinko, on sa Čatakovićem, ovaj sa Mustedanagićem.
Feđa je imao idealan raspored do sada, tek sad počinju teške utakmice, a evo do sada nije niko zadovoljan rezultatima, navijači, ni on sam. Treba mu dati vrijeme, i ne treba ga tjerati, ali ako u potpunosti izgubi svlačionicu, navuče negativu na klub, treba ostati jel, ako vidiš da je izgubljen ? Treba ostati ?
Pravi istu grešku kao i Vinko, on sa Čatakovićem, ovaj sa Mustedanagićem.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
to je vec na hadziji i fergusonu da sjednu sa momkom i pricaju,mada bih ja sve pare bacio na ikica da ce on biti sljedeci koji ce otici za milionsku cifru.Ja jos nisam vidio neki isjecak nekog fudbalera na nasoj stranici sa dobrim potezima,koliko je pretrcao itd ,previse mi spustamo svoje igrace.napoleon72 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 11:09Nek on bude projekat sve dok klub ne ispasta ovoliko. Nemam nista protiv da svaku utakmicu pocne u prvih 11 al nek igra za tim a ne za sebe. Nije sam na terenu, ako ide u solo prodor i padne a ima samog igraca u petercu, nece mu to puno pomoc kod stranih trenera. Ako ide u kontru 3 na 2 i on puca a oba igraca mu u dobrim pozicijama, takodje mu to nece hajra donijet, moze samo klupu dobit zbog sebicnosti.
Mamic bi Dala djokanovica sahinovica i ikica napravio materijal za reprezentacije
i sad sam preslusao i mulalica i fergusona,pa mati mila kao da vode klubove u nikaragvi u nekom blatu,pa samo kukaju
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Pravi navijači, kao i oni koji su bili sinoć u zdenci su ekipu ispratili aplauzom iako nam je svima bila knedla u grlu. Frustracije i negativu bacaju ovi streamer i FB navijači.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Mali otisao na korner zastavicu da brani slobodni...
Nisam Belminu ni familija ni menadzer...
Samo mi krivo sto se nepravedno sklanja, ne ide to tako!
Odmaraj Dala i Suljica, Belmina ostavi do polusezone pa mu nadjite klub u Slo,Hr bilo gdje, a mali nek se kali kroz kup i od polusezone nek bude prvi golman, strasan potencijal ali ne ide to tako...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa za ovo i sluzi zivi zid. Da se nisu razmakli taj cosak bi bio pokriven, a onaj sto nije je pokrivao Muha. Necemo u drugima krivce traziti, opravdavajuci one sto su pogrijesili. Desilo se tako je, al samo budimo realni
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Musin gol, ne dirajte malca, nije kriv
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Upravo tako. Za sta ti sluzi zivi zid nego da te pogodi ako osuta ovako kako je ovaj kabriolet osutao. I svi na svijetu znaju da ce sutati on iz ove pozicije i opet se ljudi pomjere. Cim je svirnuo rekao sam ovo ce sutati bekric.JavierBosnia je napisao/la: ↑27 avg 2022, 15:00Pa za ovo i sluzi zivi zid. Da se nisu razmakli taj cosak bi bio pokriven, a onaj sto nije je pokrivao Muha. Necemo u drugima krivce traziti, opravdavajuci one sto su pogrijesili. Desilo se tako je, al samo budimo realni

-
- Kontakt:

Za sad najbolje pojacanje

Treba pohvaliti i Mersu,sa 37 godina,143 minute,2 gola i 2 asistencije+Kapic mu syebao jos jednu asistenciju sa onim penalom kojeg je izborio

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sahinovic je puno bolji golman, samo je malo neiskusniji. Pokazao je u prvom poluvremenu s one dvije intervencije, a i generalno puno bolje je gradjen za golmana i jos raste i razvija se. Jest ovaj gol malo i na njegovu dusu, ovo se ne brani s linije ali ne mogu se oteti dojmu da poslije onog sudara glavom nije bio skroz skoncentrisan. Cak je i na ubacajima izlazio gotovo svaki put, a kod prvog primljenog nije reagovao na korneru.Ahmoveliki je napisao/la: ↑27 avg 2022, 14:57
Mali otisao na korner zastavicu da brani slobodni...
Nisam Belminu ni familija ni menadzer...
Samo mi krivo sto se nepravedno sklanja, ne ide to tako!
Odmaraj Dala i Suljica, Belmina ostavi do polusezone pa mu nadjite klub u Slo,Hr bilo gdje, a mali nek se kali kroz kup i od polusezone nek bude prvi golman, strasan potencijal ali ne ide to tako...
-
- Kontakt:
Zivi zid kriv zato sto je prošla lopta tacno izmedju njih dvojice, da se nisu pomjerili pogodila bi lopta u njih. Šahinovic 10% krivice sve ostalo ide dvojcu u zivom zidu.
Šahinović mi izgleda dobro medju stativama, treba dečku minuta i podrska. Bolje djeluje od Dizdarevića, ako nista ima visinu.
Šahinović mi izgleda dobro medju stativama, treba dečku minuta i podrska. Bolje djeluje od Dizdarevića, ako nista ima visinu.
-
- Kontakt:
Nije kriv Sahinovic ni za prvi ni za drugi gol.
Kod drugog gola odlicno je postavio zivi zid i pokrio svoj ugao.Poslije suta moglo se jasno vidjeti da bi lopta pogodila direkt u tijelo jednog od ove dvojice da se nisu razmakli.Sto su se razmakli bez razloga,samo oni znaju
Prvi gol pogotovo nije njegov,nije onaj centarsut bio neka svijeca da on moze izletiti i bez problema sa garancijom uhvatit.Jbg dosta puta se desi iz kornera da goman krene,zakasni za stotinku,protivnicki igrac prije njega stigne i glavom zabije.Odbrana bas lose reagovala.Previse golova primamo iz prekida.Ne razumijem sta je tesko samo da svi uzmu po jednog igraca svoje visine i da se ne odvajaju od njega.
Uostalom,Sahinovic nas je dobro izvadio jucer.Mogli smo vrlo lagano na poluvremenu gubiti 2-0
Treba uzeti u obzir da ima 18 godina i da mu je ovo prvi derbi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, benko21, Hajdeee, johntravolta123, keli, nedimmmm1337, Rajvosa4ever, riki46, supervizor, ubipara i 73 gosta.