Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Bale11
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Bale11 » 27 avg 2022, 15:28

Nije savršeno ali bitna su 3 boda koja se pišu.
Raduje i činjenica da nismo primili gol. Varane i Martinez dobro funkcionišu, nadam se da više nećemo gledati Maguirea osim u slučaju nužde (nekih povreda,kartona).
WALES.GOLF.MADRID.
IN THAT ORDER

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 27 avg 2022, 15:31

Elanga nam je najkonkretniji igrac ofanzivno, to dovoljno govori o nasem napadu. Sancho previse spor, Ronalda sto prije otjerati, Greenwood je sve ono sto nam sad treba da nije unistio karijeru sebi. Dva ofanzivca se moraju dovesti, Antony i Depay bi bilo sasvim zadovoljavajuce.

dnalydal2
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal2 » 27 avg 2022, 15:39

Sančo je stvarno užas. Ja ne znam koju on zapravo poziciju može igrati. Drugog napadača u 4-4-2 formaciji koja se više ne igra. Ništa drugo. Treba mu 20 metara prostora da eventualno nešto napravi. Prodorniji je realno MekTominej od njega.

Elanga je jako sirov materijal. Treba njemu koja sezona Ćempionšipa realno...A i onda teško da će biti materijal za nešto više od Votforda, eventualno Kristal Palasa.

Krila su nam stvarno najgora u ligi. Nadam se da će se ovaj Entoni uklopiti bar nekako, kada ga se već plati 100 miliona.

Od Grinvuda vjerovatno nema više ništa, sve i da dokaže kako nije kriv...

Još da dodam da mislim da bi nam najveće pojačanje u napadu mogao zapravo biti povratak Marsijala. Ako tom liku neko na pravi način isprogramira glavu, on i dalje može biti svjetska klasa, što u u suštini i jeste, samo iz nekog razloga potone nakon što bljesne. Ne znam koliko ima jačih napadača na lopti na svijetu. Ne mnogo, to je sigurno. Njegovo drugo poluvrijeme protiv Liverpula je bila stvarno čista poezija.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 27 avg 2022, 16:16

Elanga kao bumbar, puno zuji malo meda daje. MCT opet los, puno petljanja, izgubljenih lopti, ocaj. Hitno nam treba novi napadac, ovo sve sterilno u napadu. Odbrana super.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 27 avg 2022, 20:03

Martial zdrav plus Antony nije lose .
Zeljeznicar! 1921 !

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 01 sep 2022, 20:59

ETH :bow:

Sada se i zvanicno moze reci da su Maguire, Fred i Shaw igraci koji ce igrati Carabao cup.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 01 sep 2022, 21:17

AlanSmith14 je napisao/la:
01 sep 2022, 20:59
ETH :bow:

Sada se i zvanicno moze reci da su Maguire, Fred i Shaw igraci koji ce igrati Carabao cup.
Freda mi je pomalo i žao, ima on svojih kvaliteta. S druge strane, ova dva britanska bumbara su imala svo vrijeme ovog svijeta da se nametnu i na kraju su nabili po milion utakmica samo zato što nije imao ko pametniji da zaigra. Čim je stigla iole ozbiljnija konkurencija, završili su tamo gdje im je mjesto - na klupi. Realno, igrači za prvih 11 neke ekipe tipa Norwich, Fulham… U ozbiljnijim klubu, oni su klupa.

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 01 sep 2022, 21:21

Rash je trenutno los na terenu,mislim da trebaju dovesti napadaca.
Posjed lopte,igra nije losa al nista specificno

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 01 sep 2022, 21:22

Prvih 20 minuta United u niskom bloku sa jako malo trke,sinkronizovano pomicanje linija zavisno od dijela terena gdje je lopta.
Čini se da će United u prvom poluvremenu tražiti neku kontru pri osvojenoj lopti na nekom ulazu u svoju trećinu terena,tako i postavka ofenzivne trojke izgleda.
Okidači su pritisci ofenzivaca kada Ndidi ima loptu što zasad ima nekog smisla iako je ekipa Leicestera u zadnjoj liniji osuđena na pucanje pod pritiskom i to će sigurno united probati u kasnijem dijelu utakmice jer ovo trenutno mi nema smisla s obzirom da Leicester nema mehanizama na postavljenu odbranu a ManUtd se ne smije zadovoljiti bodom.

Iako mislim da zadnja pobjeda na stadionu Leicestera je 3 0 kada su zabijali mata,mikitarijan i ibra :D

Eto upravo kako sam opisao,Sancho :D

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 01 sep 2022, 21:36

Malacia ima stil trcanja skoro identican kao Evra.

Martinez i Varane sve zatvaraju za sada. Leicester nista ne moze za sada.
Liverpool - 67 titles

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 01 sep 2022, 21:39

Rosicky je napisao/la:
01 sep 2022, 21:22
Prvih 20 minuta United u niskom bloku sa jako malo trke,sinkronizovano pomicanje linija zavisno od dijela terena gdje je lopta.
Čini se da će United u prvom poluvremenu tražiti neku kontru pri osvojenoj lopti na nekom ulazu u svoju trećinu terena,tako i postavka ofenzivne trojke izgleda.
Okidači su pritisci ofenzivaca kada Ndidi ima loptu što zasad ima nekog smisla iako je ekipa Leicestera u zadnjoj liniji osuđena na pucanje pod pritiskom i to će sigurno united probati u kasnijem dijelu utakmice jer ovo trenutno mi nema smisla s obzirom da Leicester nema mehanizama na postavljenu odbranu a ManUtd se ne smije zadovoljiti bodom.

Iako mislim da zadnja pobjeda na stadionu Leicestera je 3 0 kada su zabijali mata,mikitarijan i ibra :D

Eto upravo kako sam opisao,Sancho :D
Bilo je jos pobjeda nakon te. Najmanje dvije se sjecam.

Jedna od njih je u zadnjem kolu kada je Leicesteru trebala pobjeda za LP a United nije smio izgubiti. Zavrsilo 0:2, Lingard dao u zadnjoj minuti nakon sto je presjekao loptu Schmeihelu.
Liverpool - 67 titles

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 01 sep 2022, 21:57

Bolji smo, ovo je trebalo krunisati još jednim golom… Ne pamtim odavno ovako loš Leicester. Bila bi šteta da ovo prospemo

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 01 sep 2022, 22:08

al... je napisao/la:
01 sep 2022, 21:57
Bolji smo, ovo je trebalo krunisati još jednim golom… Ne pamtim odavno ovako loš Leicester. Bila bi šteta da ovo prospemo
Ne pehiraj ziv bio, tek pocelo drugo.

Znas da stignemo uprskati. 🤣
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 01 sep 2022, 22:19

Rooney88 je napisao/la:
01 sep 2022, 22:08
al... je napisao/la:
01 sep 2022, 21:57
Ne pehiraj ziv bio, tek pocelo drugo.

Znas da stignemo uprskati. 🤣
Ma sa cim krunisati iz jedine sanse ste dali gol :mrgreen:
Al Lester fakat ocaj mi im dali 4 ali brate trebali smo 7
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 01 sep 2022, 22:26

Bilo bi još štošta ovdje da mi imamo išta što liči na napadača. Bilo je itekako finih akcija, ali džaba sve kad se lopta odbija od onog ograjisalog Rashforda kao od direk. Neko će pohvaliti njegovu asistenciju u prostor kada je Sancho dao gol, ali je zato usrao 4-5 izglednih akcija, jer mu je prijem lopte ko kod pjetlića…
EDIT: I da dodam ima skok igru u kojoj ga nije odradio samo onaj koji nije pokušao. Iskreno, strašno koliko je ispuhao u odnosu na neka druga, bolja vremena.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 01 sep 2022, 22:57

Docekali smo vrijeme kada je odbrana bolji dio tima.

Pobjeda najbitnija. Vidi se da ekipa nema kontrolu utakmice nakon vodstva. Fali uigranosti i konkretnosti naprijed.

Varane igrac utakmice. :salut:
Liverpool - 67 titles

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 01 sep 2022, 23:22

Eto ga… Bodove piši, igra solida, realizaciju briši. Ovdje će faliti napadač, te se nadam da će se Anthony brzo uklopiti, jer ovo je tanko u momentima kada izglednu akciju treba pretvoriti u šansu i gol. A nije da ih nije bilo. Casemiro u 20 minuta obavio prezentaciju doktorske disertacije na temu nogometne inteligencije. Postavljanje, kretanje, nijedan potez viška. Varane i Martinez beton par, Malacia odličan, Dalot se pati kada ga zaskoči igrač koji ima brzu promjenu pravca… no dobro, zato je opasan gore.
Mislim da nećemo plakati toliko za Frenkiem De Jongom ako Erriksen nastavi igrati ovako kako igra. Klasa. MCT odličan večeras, Bruno kapitenski. Sancho, iskoristio pruženo, a neloš i Elanga, jedini igrač koji se ne odbija o protivnike kad je u duelu.
Da pohvalim i De Geu, očito je vježbao igranje nogom. Na terenu novi Clean Sheet. Fino.
Jedino Rashford… njegov pad mi je nevjerovatna enigma. Nisam sanjao da ću u 2022.godini moliti svevišnjeg za martialovo zdravlje, ali ispade tako.
ETH - tri zaredom. Fino, ali njegov posao ovdje tek počinje. Miljama je ovo daleko od vodećih, ali za promjenu se ipak sada vidi neki smisao u igri.
Leicester baš tanak. Naredni test sa povampirenim Arsenalom bi nam trebao ipak biti bolje mjerilo gdje stojimo.

Bale11
Kontakt:

Post Postao/la Bale11 » 01 sep 2022, 23:23

Bitna pobjeda i drago mi je da ponovo nismo primili gol. Napadači moraju biti efikasniji ali valjda i to dođe vremenom.
WALES.GOLF.MADRID.
IN THAT ORDER

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 sep 2022, 07:57

Bgmi nije ovo lose nimalo, ali nam spic treba odmah na zimu.

Ne napadac koji moze i na krilo po potrebi nego Kane i onakvi kao Kane. Ekipa bi bila za pola produktivnija.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Shategabri

Post Postao/la Shategabri » 02 sep 2022, 10:07

Onaj Rashford je katastrofa živa.
Lopta se odbija od njega kao od drveta, a sve je krunisao kad mu Ronaldo napravi zicer, a on ni po golu.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.