Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Fine vijesti, James više neće morati igrati na RCB poziciji. 

Kada kažem da nije nešto..misilm da ga u zadnjih pa i 15 godina nema u rangu Barse,Reala,sada Sitija,Bajerna,trenutnog PSG.Realno nije to Milan iz doba Van Bastena,Rajkarda,Gulita, Bobana...Milan će uvijek biti nešto...ali svi navijači će ti reći da bi trenutno uvijek više voljeli rozonere nego Bajern za protivnika..kao što bi i moje plavce više od Sitija ili Liverpula...osjetim da si se malo uvrijedio..i to je dobro..znači da rade navijačke strastiRomagnoli13 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 21:34Milan je u LPa uvijek nešto, prijatelju. Možda ne pratiš dovoljno italijanski fudbal, ali vidjet ćeš da je Milan ipak nešto.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ode ti brate u jednu od najjačih generacija koje je svijet ikad vidio. Mogao si vala spomenuti i generaciju 2002-2007aqarius je napisao/la: ↑26 avg 2022, 22:41Kada kažem da nije nešto..misilm da ga u zadnjih pa i 15 godina nema u rangu Barse,Reala,sada Sitija,Bajerna,trenutnog PSG.Realno nije to Milan iz doba Van Bastena,Rajkarda,Gulita, Bobana...Milan će uvijek biti nešto...ali svi navijači će ti reći da bi trenutno uvijek više voljeli rozonere nego Bajern za protivnika..kao što bi i moje plavce više od Sitija ili Liverpula...osjetim da si se malo uvrijedio..i to je dobro..znači da rade navijačke strastiRomagnoli13 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 21:34Milan je u LPa uvijek nešto, prijatelju. Možda ne pratiš dovoljno italijanski fudbal, ali vidjet ćeš da je Milan ipak nešto.

Znam šta želiš reći. Ovaj Milan trenutno je u konstrukciji i povratku iz "mrtvih" ali itekako mogu biti opasna ekipa čak i sad.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma Milan nije za odbaciti definitivno. Chelsea tradicionalno ima problema sa talijanskim ekipama, a mislim i da će Giroud dodatno htjeti pokazati da smo ga se prelako odrekli.
Protiv Dinama i Salzburga treba nahvatati 4 pobjede, a sa Milanon može i podjela bodova.
Protiv Dinama i Salzburga treba nahvatati 4 pobjede, a sa Milanon može i podjela bodova.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- wadethegreat
- Kontakt:
Jedina promijena Chalobah umjesto Koulibalija a i to sto mora. E moj Tuchelinho..
Jedino da nas izvuce sto je Lester bas lose startao sezonu ali ne mirise mi ovo na dobro.
Jedino da nas izvuce sto je Lester bas lose startao sezonu ali ne mirise mi ovo na dobro.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa dragi Rubene…
- wadethegreat
- Kontakt:
A kakvim bogaljima Sterling igra sta fuli lik ne vjerujem fuj odmah bi ugasio. Daj aubameyanga sto prije.
- wadethegreat
- Kontakt:
Makar je penal ozborio….
Kako je ovo ofsajd a ono junajtedovo nije nidje veze
Goveda a nama nece vrate var unazad mrs u pm stoko.
- wadethegreat
- Kontakt:
Za nas ocito vaze druga pravila….
Al nas jebu sudije na pocetku sezone.
Al nas jebu sudije na pocetku sezone.
Sve uredu ljudi sa svime se mozemo nositi, al napad 0 nema ko dati gol i to je to
Ponosni smogovac!
Pozdrav...samo da se upišem jer je jubilarna100-ta stranica
Sta uradi crni Kukurela
Nema od ove sezone u ligi ništa, četvrto kolo, a peh za pehom nas prati.

Zadnja izmjena: TheShed, dana/u 27 avg 2022, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
- wadethegreat
- Kontakt:
Boze sacuvaj prvo Cucurella a sudija dao Gallagheru preglup prvi zuti…
Imamo pravimo mi alonsa od blata.
- wadethegreat
- Kontakt:
Kako je Mendy nesiguran…
Mount se ne vidi od pocetka sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.