Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Ceka nas uzas sezona.
Izvodimo korner niko ne cuva kontru.
Na to sve sudije j ebu ne vade…
I na to sve Ruben sa metar Fula gol.
Izvodimo korner niko ne cuva kontru.
Na to sve sudije j ebu ne vade…
I na to sve Ruben sa metar Fula gol.
Kao sto sam i rekao i prije pocetka sezone, ovo sve mirise na Tuchelov otkaz, ili ce sam dati otkaz ili ce mu ovi uruciti, nazalost nazalost..
Ponosni smogovac!
- wadethegreat
- Kontakt:
Ubijamo ih i sa 10 igraca Al ovo izgleda kao nastavak nase lose srece i nekih nedokucivih poraza…
- wadethegreat
- Kontakt:
Ni ne gleda mo se drugo iskreno ocekujem da nas dobiju. Fofana je navodno rijesen ali ja ne znam sta nama moze pomoci. Gordon dao gol za Everton Ruben ne moze sa metar **** ti pleme. Mogli smo voditi mirno igrati vjerovatno Gallagher ne bi dobio
Crveni.
Crveni.
- OldFashioned
- Kontakt:
Vi malo, malo pa crveni, šta je ovo više 

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ovde jedino igraju ruben i james,ostali se ne vide.Koja je uloga maunta da ugusis takvog talenta,ne ide ovo na dobro.
- wadethegreat
- Kontakt:
James je jedini izgleda ozbiljno shvatio ovu sezonu i ciji dres nosi. Bez Kove I Kantea mi smo smijesna ekipa.
- wadethegreat
- Kontakt:
Procepio Rahim napokon zasluzio je igra 10 puta bolje od Mounta i Havertza.
James 

- wadethegreat
- Kontakt:
James I Sterling najbolji igraci do sada odnosno jedini lice na nesto na pocetku sezone.
- wadethegreat
- Kontakt:
Havertz nesposoban. Cucurella osim greske odlican namjestio jos dva gola nazalost pogodjene dvije stative.
Ha,ha..dobri su mi ovi naši ...najgore mi je kada ispaneš kao iz voza kao sada Čalobah i onda se nešto previjaš,kao neka povreda..neki klinci ,palci.Ispao se i diži se..i šuti
- Felixians4
- Kontakt:
Ala ste visili polulijevo, Cucurella-Chalobah grozna postavljanja,no nekako su se ovi ispromašivali i sada se ponovno ruši transfer stoper rekord,opet Leicester prodaje. Ostavili vam bodove,a očigledno i igračinu,a zauzvrat dobijaju nenormalnu cifru. A Sane mukte.
- wadethegreat
- Kontakt:
Rovit Kova je Iniesta za Jorginha. Koliko puta su samo prosli pored klade na sredini kao da ga nema..
Onda pas igra mu je uzas nadam se samo da ce Kova za par tekmi biti spreman da pocne.
Ovo je fenomenalan rezultat s obzirom na crveni i sta smo sve fulali. Sterling napokon otvorio svoju sezonu.
@ felix Cucurella je imao bruku ciscenja odlican danas buraz igrali smo sa 10 igraca vecinu tekme logicno da ce negdje stvoriti visak.
Chalobah nije igrac za Celzija po meni.
Onda pas igra mu je uzas nadam se samo da ce Kova za par tekmi biti spreman da pocne.
Ovo je fenomenalan rezultat s obzirom na crveni i sta smo sve fulali. Sterling napokon otvorio svoju sezonu.
@ felix Cucurella je imao bruku ciscenja odlican danas buraz igrali smo sa 10 igraca vecinu tekme logicno da ce negdje stvoriti visak.
Chalobah nije igrac za Celzija po meni.
Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 27 avg 2022, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
Izvukli smo tri boda, to je najbitnije na kraju.
Imali smo srece na kraju za onu stativu Jamesa i Sterlinga, Lesteru neopravdano ponisten gol sve u svemu bolje im je da dovedu nekog naladaca nego stopera
- Felixians4
- Kontakt:
Ničime ne kritiziram Marca,naprotiv. On nikada nije igrao kao wing back i fino se nametnuo na početku iako je ekipa u problemu,no u zadnjih 20 minuta stalno se dubinskim loptama tamo probijalo što je veća krivnja veznjaka,opredijeljenja i stopera bočnog.
Tuchel se mora primiriti i posvetiti uigravanju,previše je nervoze
Tuchel se mora primiriti i posvetiti uigravanju,previše je nervoze
Ja bi kukurelju u vezu stavio da trci,cilvel je bolji igrac od njega.Galager se mnogo trudi da se nametne,i zato gresi i dobija kartone,Calobu bi poslao na neku pozajmicu fali iskustva nije los igrac.
- wadethegreat
- Kontakt:
Chilwell je kvalitetan ali Cucurella danas asistencija i dvije prilike ciste stvorene. Probao bih ga ja U sredini sada jer nema Gallaghera a Kova nije spreman da starta ali inace nista mi nije losiji od Chillija lijevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.