Da dam i ja neki komentar na utakmicu, sinoc nisam mog'o, bio sam blago rečeno posran.
Prvo poluvrijeme, nemoze se rec lose, ali nije toliko ni dobro. -- Nardin jako loš, nit ganja, ni šuteva, al' haj, realno nije imao lopti. Znaci nevidljiv
- Dzafic isto nevidljiv
- Dal je nesto ganjao, ali najiskrenije mislim da se on bas, al bas dobro nafurao da je neki igrac, te mislim da bi ga trebalo malo ohladiti, protiv Leotara idealno da malo sjedne na klupu.
- Suljic kriminalan, ja neznam sta je njemu, kakav je on pad forme dozivio, ali on je katastrofa. Njegovo nezalaganje, kad uzme loptu, ima sansu da idemo u kontru, on je nesto pelja, melja, dribla sam sebe, i citav napad syebe.
- Crveni za Cirjaka, e sad, napravio je veliku gresku kod prekida, vratio je loptu mislim Djokanu, i tako zakomplikovo stvar gdje je Santos uz'o loptu i kreno u šprint, al' kod klizećeg starta, Čirjak njega dohvatio nije.
- Drugo pol. dobro odigrano, čim je "kapiten" izašao, proigrali smo.
- Penal, go, extra. Povukli smo se malo poslije gola, pustili Selji posjed, a oni tim posjedom nisu mogli pric nasem golu.
- Drugi gol, dobra akcija. Musa je sve pratio i eto kruniso golom.
- Prvi gol, yebiga, znamo da smo losi iz prekida, lose smo reagovali.
- Drugi gol je Musin gol, onako "pobjeci" od lopte, pa to kadeti nebi uradili. Mozda je mog'o Šaha stavit jos jednog u živi zid, ali haj, bilo proslo.
- Za Đokanovića nemam riječi, svaka čast momku
- Ja Dudica krivim samo za izmjenu Dzafić - Buljubašić, ubaciti malog Buljubasica na derbi kao debitanski nastup je malo nepromisljen potez, jer je svako znao da ce se on izgubiti u atmosferi. Momku ovaj put želim brz oporavak.
- Fedji, Ismiru, i igračima trebamo dati podršku. Vidi se da nas ne ide sa tom srecom. Od ova 4 kiksa, Željo, Sloboda, Igman i Tuzla, Dudiću se samo moze prepisati poraz od Tuzle, za koji je sam on na pressu rekao da preuzima odgovornost. Ostalo je jednostavno stvar lose srece i klasične "nece da udje", ali vratit ce se to negdje, dal' protiv Zrinjskog, Veleža, Širokog itd itd. Nemoze se uspjeti preko noći. Zrinjski ne izbori Evropu prosle godine, neko sa mozgom u klubu ostavio Jakirovica jer je vidio da radi dobro, i danas haraju ligom, osvojili su titulu 7 kola prije kraja sa jednim porazom, stigli su do play-offa Konferencijske lige iz koje su ispali na mrtve penale.
- Sad nas čeka težak raspored, al' lagano i polako, iz tekme u tekmu, i hairli.
P.S. momci izvinite na malo dužem tekstu haha
MI SMO SARAJEVO