Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Kakvo pišanje Juke po DPOYu.
Nezalaganje na aparatima.
Nezalaganje na aparatima.
kad je rijec o kosarci, meni licno je u rangu s litvanijom, tesko je reci da je jedna veca od drugeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 avg 2022, 23:08Jel fkt ovo najveća pobjeda u historiji sportova?
- Shategabri
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Strašan meč. Ovo je mislim jedna od najvećih pobjeda, pobjeda nad nekom TOP ekipom. Pokazali su da mogu i znaju. Juka i Lazić brutalno odigrali, Lazić zaustaivo Fourniera i na kraju kao slag na tortu trica za pobjedu. Bravo. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Hahaha ko će ovo dočekatiShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 23:08Postaviće Fiba na svom yt kanalu za dvije ili tri sedmice.
Beze Sam ja pricao pojedinim Pingvinima.

- Jakobsen91
- Kontakt:
Kako nam malo treba da odmah analiziramo zrijeb, stanje, naredne meceve, kome treba, kome ne treba.
Znam da uvijek izvisimo, ali zrijeb nam uopste nije los. Sljedeci prozor Madjarska kuci i Francuska u gostima. Ta prva je must win. Najveci konkurent CG ide Ceskoj, sto je dobro, dok Ceska jos ima sanse za prolaz da budu motivisani. Bas bi nam odgovaralo da Ceska to dobije, a onda i Litva da dobije CG, ali tu bi vec svasta moglo biti, ne ulijeva mi puno povjeranja roster Litvanije bez euroligaskih i nba igraca. Ali eto ako bi CG tu obje izgubila mi imamo naredni prozor njih kuci i Madjare u gostima, i te dvije pobjede bi morale biti dovoljne.
Ne izgleda lose, samo sto smo mi eksperti da padnemo vec na prvoj prepreci, ali eto za pocetak Madjare kuci i da CG 2x izgubi onda je sve na nama u zadnjem prozoru.

Ne izgleda lose, samo sto smo mi eksperti da padnemo vec na prvoj prepreci, ali eto za pocetak Madjare kuci i da CG 2x izgubi onda je sve na nama u zadnjem prozoru.

NerminFatic je napisao/la: ↑27 avg 2022, 23:09Ne kaki, ono je vrlo dobar engleski. Malo ko na Balkanu od ozbiljnijih trenera i selektora prica onako tecno. Pa poslusaj Obradovica, prije Ivkovica, Mulaomerovica, Vujosevica…smijurija!
Lik bas vrhunski prica engleski i u onoj frtutmi. Rijetko vidjeno, al opet nadje se neko da to iskritikuje...
Cak na momente ne osjetis balkanoidni ruski akcenat na engleskom
Zadnja izmjena: inzomni, dana/u 27 avg 2022, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ne treba pljuvati atica, on i Sulejmanović trebaju ovoj reprezentaciji i treba nam njihov doprinos na euro basketu. Moramo i mi malo učiti, podrsku igracu treba dati i kad mu ne ide
mozel neko postaviti lazicevu blokadu nad fournierom, kakav potez je ono bio i u kakvom trenutku :tokralju:
Znaci, trenutno je ovako: MNE 5-3, CZE 3-5, BIH 4-4.
Prozor u novembru: mi dobijemo HUN 2x i imamo 6-4, MNE i CZE odigraju 1-1 i onda MNE ima 6-4, a CZE 4-6.
Prozor u februaru: mi dobijemo MNE i izgubimo od FRA, oni izgube od nas i od LTU, a CZE dobije HUN i izgubi od FRA. Epilog toga: BIH 7-5, MNE 6-6, CZE 5-7.
Sasvim realno, ali dug je put do ovoga...
EDIT: Ipak ne igramo prvo dvije vezane s Madjarima, a mislio sam da ce biti isti raspored utakmica kao u prvoj grupi.
Prozor u novembru: mi dobijemo HUN 2x i imamo 6-4, MNE i CZE odigraju 1-1 i onda MNE ima 6-4, a CZE 4-6.
Prozor u februaru: mi dobijemo MNE i izgubimo od FRA, oni izgube od nas i od LTU, a CZE dobije HUN i izgubi od FRA. Epilog toga: BIH 7-5, MNE 6-6, CZE 5-7.
EDIT: Ipak ne igramo prvo dvije vezane s Madjarima, a mislio sam da ce biti isti raspored utakmica kao u prvoj grupi.
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 27 avg 2022, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Biti ce valjda sad na SK1 snimak u 23:30hAnelMid je napisao/la: ↑27 avg 2022, 23:13Hahaha ko će ovo dočekatiShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 23:08Postaviće Fiba na svom yt kanalu za dvije ili tri sedmice.
-
- Kontakt:
Nemam ja pojmaZabit je napisao/la: ↑27 avg 2022, 22:54Trener je top vodio utakmici, moglo se vidjeti na timeoutovima, smireno, stalozeno + najbolja kombinacija bosanskog i engleskog ikadBuffonGigi je napisao/la: ↑27 avg 2022, 22:53Ako budemo ekipa a ne raspustena banda, onda je jako realno. Veceras smo igrali srcem, motivacija je bila sjajna, al da smo bili narocito organizovani...i nismo.![]()
@lumani znas znanje doktore kosarke![]()

Aticu predugo ne ide,odlazak iz Igosa je bila najveca greska koju je mogao uraditi.U Buducnosti je izgubio svo samopouzdanje koje je imao,a bio je nas najbolji igrac kroz one prozore kad nije bilo Muse i Juke.bordobijeli je napisao/la: ↑27 avg 2022, 23:16Ne treba pljuvati atica, on i Sulejmanović trebaju ovoj reprezentaciji i treba nam njihov doprinos na euro basketu. Moramo i mi malo učiti, podrsku igracu treba dati i kad mu ne ide
Da... ključno je dobiti Mađare 2 puta, i onda imamo sasvim realne šanse za 3. mjesto. Naravno pod uslovom da Crnogorci ne uzmu obje Čehe, a teško će.Ghuraba je napisao/la: ↑27 avg 2022, 23:16Znaci, trenutno je ovako: MNE 5-3, CZE 3-5, BIH 4-4.
Nurkić se popišao po Gobertu ko i obično, i u NBA ga svaki puta izdominira. Snagom ga raznese, ugura ispod koša

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bravo momci,ne mogu sebi doc
.Sad na miru reprizu odgledat 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samo i ovaj Juka nije normalan
poslije onakve strahote od povrede biti toliki mentalno jak da ides na onakva kucanja kao protiv Poirera...Los doskok, i gotov si
Sreca pa je sve sretno proslo

Sreca pa je sve sretno proslo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.