Ghuraba je napisao/la: ↑27 avg 2022, 23:47
Mogli smo ih razbiti 20 razlike da ne znaju gdje su došli, tako bi bilo da nismo previše griješili
Hoce Bekir da nas ljudi uniste na prvenstvu.
Ima li brata @faraona, je li ziv?
Živ brate al' valjalo je ovo večeras preživjeti u Skenderiji
Šta reći nakon ovakvog meča, skoro pa all star partija Nurkića iako to statistički možda i ne izgleda tako vrhunski, ali meni je večeras to izgledalo monstruozno.
Vrhunski smo ušli u meč, energija u odbrani na strašnom nivou iz čega je došla i dobra partija u napadu. Svi koji pratimo aktivno repku ovdje složili smo se da našoj reprezentaciji sve treba i mora počinjati iz jake odbrane, to je večeras fakat bilo tako. Možda sam i pogodio kada sam neku noć govorio da su našim još uvijek poteške noge nakon preloše organizovanih priprema
Bekira sam do sada grdio ali je večeras baš dobro vodio meč, ne mogu mu naći neku zamjerku osim što nije sjekao tajm autom (možda nije imao, nisam upratio) onu njihovu seriju u drugoj četvrtini gdje su nekako baš baš lako prešli u vodstvo.
Nurkića sam več iskomentarisao, čovjek je večeras izvadio qitu i po čelu udarao Goberta, osim dva glupa faula koja je napravio (i zbog čega je u konačnici izbačen ranije) odigrao je maestralno. Možda nekada za moj ukus nerezonski baca NBA pasove koje ovi naši jedva iskontrolišu ali okej, to je trenutak inspiracije i večeras mu je prošlo nekoliko puta.
Musa solidan, bilo je tu standardno rudarenja u napadu, nekih air ballova ali dobro mislim da je odigrao odlično u odbrani i to je nešto što je dobra vijest.
Od ovih ostalih najviše ću pohvaliti Kamenog i Lazića, Kenan nekoliko vrlo bitnih poena postigao večeras, Lazo isto tako uz odličnu odbranu. Miki solidan, Gegara isto tako na većem nivou u odnosu na prošle utakmice. Jedino Atić brat ne posustaje u svojim idiotlucima, nevjerovatan je
I da, zaboravih Robersona, opet je pokazao da je naš najbolji šuter i drago mi je da je odigrao ove dvije tekme na odličnom nivou.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"