Blanco je napisao/la:
Ownagge !!
xD
Vidi vidi ko je u FLOP HAHAHAHAHHA **** i patuljcic , al ponovo ih .hr novinari simpatisu pa je Barca ˝zakinuta˝
Hala Madrid !
![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
melanholicar
- Kontakt:
Years Club App (Gls)*Portillo je napisao/la:Jest. Igro u onoj slavnoj generaciji sa Matom, Negredom, Juanfranom, Javijem, Luisom Garciom, Soldadom, Juradom i ostalima.legenda reala je napisao/la:jeli ovaj Barral Realov igrač bio ,
2002–2003 Real Madrid C
2003–2004→ Fuenlabrada (loan) 34 (17)
2004–2006 Real Madrid B 53 (9)
2006– Sporting Gijón – (–)148 (36)
Nikada nije dobio priliku na zvaničnoj utakmici Real Madrida,rodjeni andalužanin i jedan od momaka koji je svojevremeno mnogo obećavao,ali tada su bile ere Ronalda i klape i nije imao šanse,sve u svemu Real je bar trenutno vratio u trku.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Barca je kiksala danas po pobjedu

Zelim da pobjedite zato jer me nervira igra Barcelone koja se oslanja samo na Messija ako on neigra neigra ni Barca !
I dalje je sve moguce polahko skupljati pobjede i docekati Barcelonu i tu pobjediti i eto titula je vasa
I dalje je sve moguce polahko skupljati pobjede i docekati Barcelonu i tu pobjediti i eto titula je vasa
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Nije sve istina druže što kažeš tu su i Xavi,Villa Iniesta i drugi nije da ja navijam za barcu ili real samo sam realanHan!$;Lfc je napisao/la:Zelim da pobjedite zato jer me nervira igra Barcelone koja se oslanja samo na Messija ako on neigra neigra ni Barca !
jeste druze Xavi i Iniesta su igracine ali juce Messiu nije bio dan i odmah se vidjelo na rezultatu 
YOU'LL NEVER WALK ALONE
...jucer nije bio dan nikome,ako si gledao utk mogao si to primijetiti,ali ocigledno nisi...Han!$;Lfc je napisao/la:jeste druze Xavi i Iniesta su igracine ali juce Messiu nije bio dan i odmah se vidjelo na rezultatu
Ja se samo nadam da će večeras Espanyol gristi kao što je to sinoć radio Sporting. S pobjedom ste jopet potpuno u igri za naslov.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
-
melanholicar
- Kontakt:
Jbg za očekivati je da će Espanyol s jedne strane igrat za svoj grad,grb,na kraju krajeva protiv kluba koji im je posle Barce najveći rival,s druge strane mogli bi za Barcu odigrat,al mislim da je njima bitniji poraz Barce nego njihova pobjeda barem je tako bilo kroz istoriju.Leader je napisao/la:Ja se samo nadam da će večeras Espanyol gristi kao što je to sinoć radio Sporting. S pobjedom ste jopet potpuno u igri za naslov.
Kolike su sanse da vcs pocne Kaka'?
Velike.. ja se nadam da ce pocet i on i AdebayorA_d_0 je napisao/la:Kolike su sanse da vcs pocne Kaka'?
-
melanholicar
- Kontakt:
95%, mislim da je sasvim realna opcija,osim ako se desi da na tečnom brazilskom previše glasno šapne kako je Mourinho derpe,a ovaj to sasvim slučajno prolazeći kroz hodnik čuje,ili da se desi da njegova sportska oprema ostane na aerodromu u Barceloni....A_d_0 je napisao/la:Kolike su sanse da vcs pocne Kaka'?
- Los_Blanos2
- Kontakt:

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Meni da CR da ovu hemijsku sto je potpisivao dresove , ja bi je uokvirio 
Hala Madrid !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Daj ne seri. Jucer u Barceloni niko nije imao svoj dan, pa ni Messi. I ako se i za koji od ova dva tima moze reci da se oslanja na samo jednog igraca onda je to real (nije da provociram, nego iznosim cinjenice) koji se daleko vise oslanja na Ronalda nego Barca na Messija.Han!$;Lfc je napisao/la:Zelim da pobjedite zato jer me nervira igra Barcelone koja se oslanja samo na Messija ako on neigra neigra ni Barca !
- legenda reala
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Daj ne seri. Jucer u Barceloni niko nije imao svoj dan, pa ni Messi. I ako se i za koji od ova dva tima moze reci da se oslanja na samo jednog igraca onda je to real (nije da provociram, nego iznosim cinjenice) koji se daleko vise oslanja na Ronalda nego Barca na Messija.Han!$;Lfc je napisao/la:Zelim da pobjedite zato jer me nervira igra Barcelone koja se oslanja samo na Messija ako on neigra neigra ni Barca !
i ti sereš,oba tima se oslanjanju na Mesia i na Ronalda ,pa zamisli šta bi bili oba tima ,bez njih dvojice ,Real nebi mogo ništa ,ali ni Barsa bez Mesia nebi bila jaka toliko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sto znaci da se Real vise oslanja na Ronalda nego Barca na Messija, sto je uostalom ono sto sam ja rekao.
- legenda reala
- Kontakt:
ali po tebi ispade da Barsa ne ovisi o Mesiu ,a on najbolji igrač ,a Barsa se manje oslanja zato što imaju još Xavia i Iniestu ,ali kad fali jedan od ove trojke odmah se osjetiDonnie Darko je napisao/la:Sto znaci da se Real vise oslanja na Ronalda nego Barca na Messija, sto je uostalom ono sto sam ja rekao.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
melanholicar
- Kontakt:
Ma Karim će riješit utakmicu sa Espanjolom! 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.