Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
joj sainza kao da je u rikvercu naspram maxa
Bravo Ocon, RB je brzi sekundu od ostalih. Motaj kablove, dovidjenja.
Od ove utrke krece hejtanje Maxa, od strane onih koji su ga najvise podrzavali prosle godine.
Ajmo max, do 5 titula u nizu
Ajmo max, do 5 titula u nizu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Doktore proslu sezonu si fulio, ali onaj post koji si napisao nakon Imole je antologijski kakva predikcija
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ferrari se loži na retardirane strategije, nema tu puno inovacije pobogu ideš box, out, pratiš kako sluša komponenta a ne izmisljaš random boxove i rizikuješ poziciju za nekim izmišljanjem.
Btw Checo vozi isti bolid kao Max, Max je samo prebrutalan cijeli vikend.
bukvalno sad lecu kao da je restoranski meni imamo ovo imamo ono , samo da je jos narucio i tjt pa jbt jeste li realniAA23 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 15:43Ferrari se loži na retardirane strategije, nema tu puno inovacije pobogu ideš box, out, pratiš kako sluša komponenta a ne izmisljaš random boxove i rizikuješ poziciju za nekim izmišljanjem.
- akisarajevo92
- Kontakt:
"kuestion..?"
zvuce kao neka parodija kada se jave preko radija
zvuce kao neka parodija kada se jave preko radija
Don't believe the hype.
- kontrasviju
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
hahahha
Majke mi, ako i ja ne bih mogao bit race engineer u Ferrariju.
Majke mi, ako i ja ne bih mogao bit race engineer u Ferrariju.
Zato sto znaju da ako uprskaju jos jednom, odose glave. Zato prebacuju odgovornost na njega.Robust je napisao/la: ↑28 avg 2022, 15:45bukvalno sad lecu kao da je restoranski meni imamo ovo imamo ono , samo da je jos narucio i tjt pa jbt jeste li realniAA23 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 15:43Ferrari se loži na retardirane strategije, nema tu puno inovacije pobogu ideš box, out, pratiš kako sluša komponenta a ne izmisljaš random boxove i rizikuješ poziciju za nekim izmišljanjem.
Robust je napisao/la: ↑28 avg 2022, 15:45bukvalno sad lecu kao da je restoranski meni imamo ovo imamo ono , samo da je jos narucio i tjt pa jbt jeste li realniAA23 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 15:43Ferrari se loži na retardirane strategije, nema tu puno inovacije pobogu ideš box, out, pratiš kako sluša komponenta a ne izmisljaš random boxove i rizikuješ poziciju za nekim izmišljanjem.
Nedefinisani, ako nisu u vodstvu i koriste zakucane, nefleksibilne strategije možda i dobiju.
Medjutim kad se pojavi problem gdje se donose mikroodluke, gdje sitnice odlučuju, onda se ukenjaju ko grlice i ne znaju da odgovore.
Pa Mercedes je bruku puta trebao izgubiti trku, ali dobra strategija, malo sreće i imaju 1-2 dok je Bottas vozio za njih.
Lec izgleda ima neki problem sa bolidom, ne vidim razlog da ga Russell uzima.
Sad bi Lec trebao racunati kad i kakve gume uzeti
pa zasto ste onda u boksu ikako? Samo mu stvaraju dodatni pritisak.
⚽FK Garaže⚽
Auuu kakav bolid RB, a ovi stand up komicari iz ferrarija uvijek iznenade.
Lecler ima sad vec 19 krugova stare gume. I jos je na njima morao prestici 10 bolida. Tako da logicno da na novim gumama Russell bjezi.
Jedan grad, jedna ljubav!
Dobro si, zaboravio sam da je imao box odmah nakon 3 kruga, kontao sam da je bilo soft-medium ali u normalnom intervalu (11-18 krug).
Mislim da ne bi trebala biti tolika razlika bez obzira, jedino mozda Lek je malo pustio gas i konta na ovim ici do kraja. Ako nije neki kvar/ostecenje na bolidu. To je plan D vjerovatno.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Seb na tvrdim u Astonu brzi od Alonsa 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma ferari je qarna danas i unazad dva mjeseca, ide ovdje i Rusell ispred Ferarija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.