FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
31.8.2022
(SRIJEDA) je utakmica u Posusju.Treba podrzati ekipu ali I ove momke na tribini koji pored 10 god bez titule su ubjedljivo za klasu iznad ostalih u bh ligi .Jedno od rijetkih dozvoljenih gostujucih utakmica I zato svi ko jedan otici I podrzati ekipu
(SRIJEDA) je utakmica u Posusju.Treba podrzati ekipu ali I ove momke na tribini koji pored 10 god bez titule su ubjedljivo za klasu iznad ostalih u bh ligi .Jedno od rijetkih dozvoljenih gostujucih utakmica I zato svi ko jedan otici I podrzati ekipu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ima li negdje snimak derbija?
Ma nije svejedno Beganović ili Haračić, to su dva različita tipa napadača (iako je Dženis može biti efektivan samo u paru sa nekim u napadu) skromnog kvaliteta, ali ipak ima razlike.
Beganović ima veći radijus kretanja i malo više grize, Haračić je sa druge strane više igrač šesnaesterca. Haračić bi mi uvijek prije igrao protiv slabijih protivnika jer je više "skorer" od Dženisa, dok bi Beganovića gurao u jačim utakmicama pogotovo u gostima.
Mada, najprije tu treba probati Amoaha da vidimo na šta će to ličiti.
Beganović ima veći radijus kretanja i malo više grize, Haračić je sa druge strane više igrač šesnaesterca. Haračić bi mi uvijek prije igrao protiv slabijih protivnika jer je više "skorer" od Dženisa, dok bi Beganovića gurao u jačim utakmicama pogotovo u gostima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la: ↑28 avg 2022, 15:18Ma nije svejedno Beganović ili Haračić, to su dva različita tipa napadača (iako je Dženis može biti efektivan samo u paru sa nekim u napadu) skromnog kvaliteta, ali ipak ima razlike.
Ma Haračić je za Dženisa izmislio fudbal u svakom smislu. Ko razumije fudbalske kretnje taj će to odmah reći. Najviše mi se svidio protiv Tuzle, kako je otvarao prostor Santosu i Gasalu. Čovjek ima viziju u to sam siguran, a i nije onako dao toliko golova u 1. federacije. Njega ako pročepi, a nadam se da jest mislim da ćemo jako dobro proći s njim. Bitno je Amoaha gurat što više u igru, rotirat ga sa Santosom i Gasalom. Šta bi trebo Bayern ima pet krila ne znaš koje je bolje, pa svi igraju i svi su u top formu. Moje mišljenje što više igrača na istoj poziciji to bolja konkurencija, odnosno više ćeš zapet ne samo na tekmama, nego i na treningu.
Samo jako protiv ovih i da upišemo tri boda, uvežemo par pobjeda jer za to sad imamo hajmo reći lakši raspored iako je ova liga izjednačena ko da smo u Engleskoj, svak svakog dobija. Sve je do nas i do želje za pobjedom, to se vidi u prvih 10 minuta, i odma reagovat ak se počnemo ponašat u fazonu kako ćemo lako ćemo

VTŽ!
-
- Kontakt:
Beganovic je svaku tekmu igrao (igrao ne znaci da je starter jel treba crtati). Nije igrao protiv tuzle.
Ovo ostalo sa borcem i velezom kad je usao u igru bili smo jos 3 puta gori nego do tad. Problem je prazan 16erac, imas brza krila ili stilica koji moze podmetnuti loptu al oni svi dodju i treba sad ubaciti u 16 a dzenis negdje tamo na AMF poziciji smeta stilicu, u 16 nemas nikog. E zato je Haracic 10 puta bolji od dzenisa jer bar zna gdje treba igrati i bar smeta odbrani a ocigledno ce ga nekad pogoditi pa xe ubaciti u gol. Slazem se da je covjek odigrao katastrofa lose sa borcem i fulio nemoguce protiv tuzle, ali za dzenisa je klasa. Vidno je da nema snage za 90min ali ja ooet ne bih ubacio dzenisa umjesto njega nego bih stavio gasala ili amoaha pa nek se rotiraju gore santos gasal i amoah.
Jedino sto dzenis moze to je da igra u paru sa napadacem, ali imati haracica i beganovica u isto vrijeme na terenu bi bio veci minus nego plus jer su obojica losi, a trexeg napadaca nemamo.
Ja bih volio vidjeti moze li Subasic igrati umjesto stilica, ako nekad neku tekmu rijesimo prije kraja bit ce prostora za eksperimente i sto se tice pozicija i formacija i taktika tako da ocekujem malo mijesanja sastava u narednim tekmama jer stilix isto ne moze odigrati 90 kvalitetno. Volio bih da se subasic dobro opet pokaze zbog tog pa da subasic igra jedno polubrijeme a stilix drugo kada opet naletimo na ovaj teski niz tekmi.
I premalo smo spominjali sehica, po meni on odigra veoma solidno kad god udje.
Ovo ostalo sa borcem i velezom kad je usao u igru bili smo jos 3 puta gori nego do tad. Problem je prazan 16erac, imas brza krila ili stilica koji moze podmetnuti loptu al oni svi dodju i treba sad ubaciti u 16 a dzenis negdje tamo na AMF poziciji smeta stilicu, u 16 nemas nikog. E zato je Haracic 10 puta bolji od dzenisa jer bar zna gdje treba igrati i bar smeta odbrani a ocigledno ce ga nekad pogoditi pa xe ubaciti u gol. Slazem se da je covjek odigrao katastrofa lose sa borcem i fulio nemoguce protiv tuzle, ali za dzenisa je klasa. Vidno je da nema snage za 90min ali ja ooet ne bih ubacio dzenisa umjesto njega nego bih stavio gasala ili amoaha pa nek se rotiraju gore santos gasal i amoah.
Jedino sto dzenis moze to je da igra u paru sa napadacem, ali imati haracica i beganovica u isto vrijeme na terenu bi bio veci minus nego plus jer su obojica losi, a trexeg napadaca nemamo.
Ja bih volio vidjeti moze li Subasic igrati umjesto stilica, ako nekad neku tekmu rijesimo prije kraja bit ce prostora za eksperimente i sto se tice pozicija i formacija i taktika tako da ocekujem malo mijesanja sastava u narednim tekmama jer stilix isto ne moze odigrati 90 kvalitetno. Volio bih da se subasic dobro opet pokaze zbog tog pa da subasic igra jedno polubrijeme a stilix drugo kada opet naletimo na ovaj teski niz tekmi.
I premalo smo spominjali sehica, po meni on odigra veoma solidno kad god udje.
- MocMahale444
Dzenis klupa, Mekic sto dalje a Vego kod Hodze i Popa.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nesto kontam u ovih par dana koliko je ostalo do prelaznog roka vratiti Crncevica vidim da nema kluba na transfermarktu ,(jedini koji je nesto pokazao kod Ivkovica) sigurno dobar fudbaler ima i sut sa Hodzicem na zadnjem veznom bi bio top. A moze i lijevog beka da zamjeni Vegu. Sad bi bio jos bolji..
Javite Samiruu hahah
Javite Samiruu hahah
Zadnja izmjena: Zeljo21, dana/u 28 avg 2022, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Sta je s Eldinom? Imal kakvog habera o njemu ili je finito sto se tice tog posla 

Kana mudro šuti dok se Dejo banja!MocMahale444 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 18:34Sta je s Eldinom? Imal kakvog habera o njemu ili je finito sto se tice tog posla![]()

Ivan Lendrić je slobodan.
-
- Kontakt:
Jos vam nije jasno?Mehmedaga je napisao/la: ↑28 avg 2022, 18:39Kana mudro šuti dok se Dejo banja!MocMahale444 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 18:34Sta je s Eldinom? Imal kakvog habera o njemu ili je finito sto se tice tog posla![]()
![]()

- MocMahale444
Piši propalo, halali Huso materi.Mehmedaga je napisao/la: ↑28 avg 2022, 18:39Kana mudro šuti dok se Dejo banja!MocMahale444 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 18:34Sta je s Eldinom? Imal kakvog habera o njemu ili je finito sto se tice tog posla![]()
![]()
@Let

Edis sve sokira sastavom a posebno kad ljudi vide Dzenisa u prvih 11 u napadu (on nije napadac i nije kriv sto ga Sablja forsira bez razloga).
Santos Haracic Amoah (Navala)
@CDM
Nije bitno sad je daj sta das

Nije ni gotovo a nije ni propalo, trenutno.MocMahale444 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 18:34Sta je s Eldinom? Imal kakvog habera o njemu ili je finito sto se tice tog posla![]()
mosa lošmi stićko tit-ula!
- Meraak1921
- Kontakt:
Povučen vrlo neugodnim iskustvom, tebi ne mogu vjerovat1921boy je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:10Nije ni gotovo a nije ni propalo, trenutno.MocMahale444 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 18:34Sta je s Eldinom? Imal kakvog habera o njemu ili je finito sto se tice tog posla![]()

- MocMahale444
Eh aferim ali ako nije propalo onda gdje ba zapelo?1921boy je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:10Nije ni gotovo a nije ni propalo, trenutno.MocMahale444 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 18:34Sta je s Eldinom? Imal kakvog habera o njemu ili je finito sto se tice tog posla![]()
Naredne tekme njih 5

Trenutno korisnika/ca: Bojudaosinebu, zeljovolimte i 28 gostiju.