Sport i TV
Re: Sport i TV
Jel ovo razlaz Telekoma sa SK? Znači bez EuroBasketa smo ako je istina.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Idemo zadnji, uzimamo više, dajemo manje.Zanimljivo je da je uprava BH Telecoma tražila od United Media da višestruko smanji cijenu za Sport klub i da dopusti besplatno preuzimanje ostalih kanala, dok istovremeno za Arenu sport u vlasništvu državne firme iz Srbije, Telekoma Srbije, izdvajaju milionske cifre.
BH Telecom je prije nekoliko mjeseci svojim pretplatnicima značajno podigao cijene korištenja platforme Moja TV, pravdajući to plaćanjem prava na preuzimanje tv kanala, pa je najava ukidanja Sport kluba i ostalih kanala tim neprijatnija za njihove korisnike.

Zadnja izmjena: Nirton, dana/u 28 avg 2022, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Zato ja imam i telemach osnovni paket i moja tv,znam ja da ce mene neko hebat ako iskljucim.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Baš čudno što su tražili da se smanji cijenaNirton je napisao/la: ↑28 avg 2022, 16:17Zanimljivo je da je uprava BH Telecoma tražila od United Media da višestruko smanji cijenu za Sport klub i da dopusti besplatno preuzimanje ostalih kanala, dok istovremeno za Arenu sport u vlasništvu državne firme iz Srbije, Telekoma Srbije, izdvajaju milionske cifre.
BH Telecom je prije nekoliko mjeseci svojim pretplatnicima značajno podigao cijene korištenja platforme Moja TV, pravdajući to plaćanjem prava na preuzimanje tv kanala, pa je najava ukidanja Sport kluba i ostalih kanala tim neprijatnija za njihove korisnike.

Ma očekivano, ne vjerujem ni da su imali namjeru produžiti ugovor ali opet mogu to opravdati realno ovako da su preskupi
Znaci Eurobasket će se streamovi ganjati kod vecine

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Bez mogucnosti gledanja Zmajeva na EB i Zmajica na MB.
Hvala BH Telecom!
Hvala BH Telecom!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
I još mnogo toga: F1, Euroliga, teniski turniri, Wimbledon, reprezentativna košarka... Osim njih leti i N1.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Vjerujem da cijenu Moje TV neće smanjiti, a izbaciti će kanale...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa samo ce poskupiti.
Ni ne pitaju te, a poskupe. (po obicaju)
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Umjesto novih Arena ćemo vjerojatno dobiti Happy i B92 da nam Vucicevi kucici peru mozak za više para.
A to što slika koči čim zagrmi nije do Telecoma, nego do mene

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sve dok ne napravimo svoje sportske kanale kao Albanija recimo, ovo će nam biti normalna pojava .
Što se tiče smanjenja cijena SKa kanala, ti kanali više ništa ne vrijede. Ja sam na telemachu i upalim to evo danas recimo kad je F1 ili kad je košarka. Šta su očekivali, da im se plati isto a u ponudi im je od fudbala poluraspala Bundesliga?
Evrobasket ćeš moći gledati na milion načina.
Tenis gledate vi sa foruma i još možda 10% populacije ako i toliko.
Što se tiče smanjenja cijena SKa kanala, ti kanali više ništa ne vrijede. Ja sam na telemachu i upalim to evo danas recimo kad je F1 ili kad je košarka. Šta su očekivali, da im se plati isto a u ponudi im je od fudbala poluraspala Bundesliga?
Evrobasket ćeš moći gledati na milion načina.
Tenis gledate vi sa foruma i još možda 10% populacije ako i toliko.
41:34
Šteta samo što nisu ranije raskinuli lihvarski ugovor sa mafijaškom united grupom. Oderali ih ko budale za sd kanale, koji na većim ekranima nakon kraćeg gledanja izazivaju nesvjesticu i povraćanje.
Ono se nije moglo gledati ljudi dragi, toliko sam dugo čekao sk, a sveukupno sam pogledao pet šest mečeva, i to ne u kompletu jer je slika odron odrona.
Svaka čast za raskid ugovora, a za repku ćemo se snaći...
Ono se nije moglo gledati ljudi dragi, toliko sam dugo čekao sk, a sveukupno sam pogledao pet šest mečeva, i to ne u kompletu jer je slika odron odrona.
Svaka čast za raskid ugovora, a za repku ćemo se snaći...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Najpametniji potez BH telecoma..ili smanjite cijenu na 1KM po korisniku ili letite van (realno i 1KM je previse za SK)..dok je United Media ucjenjivala i trazila nenormalne cifre, tad je N1 sutio..SK skoro pa da i nema kvalitetnog sportskog sadrzaja tako da nema osnova da cijena ostane ista..samo kad se sjetim supackog poteza kad su uveli Nova Sport..pa ucjenjivali operatere da to treba dodatno platiti jer tu je premium sadrzaj..
Ovdje par tm botova (iz aviona se vidi da su botine mrtve) pokušava uticati na stav ljudi, ali džaba vam to momci, odron od sk (pogotovo u sd) ne vrijedi pišljiva boba.
Dabogda se ugasio prevarantski, mafijaški, ogavni sk.
Dabogda se ugasio prevarantski, mafijaški, ogavni sk.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ili kad su nam na mafijaški način ponudili nove ugovore prije nove godine sa arenama u ponudi a onda lagano prvog januara black screen.
Internet im je brz ali nestabilan. Svakako, daleko bolji od BHT gdje slike na viberu otvoriti ne možeš. I samo zbog tog neta nisam u telekomu.
Internet im je brz ali nestabilan. Svakako, daleko bolji od BHT gdje slike na viberu otvoriti ne možeš. I samo zbog tog neta nisam u telekomu.
41:34
Sto je najtuznije mi iz BiH ni krivi ni duzni najebemo zbog njihove politicke situacije u drzavi 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Kod nas u ovoj državi stvarno ima svega i svačega, ali posebna kategorija gov.ana su telemach/sport klub. Treba i to znati. U moru gov.ana dobiti posebnu kategoriju. Dabogda ih nestalo.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.