Proslavit ćemo zajedno u utorak oko 22h, i pored loših rezultata mi smo i dalje tu u vrhu jer svi kiksaju.
Vrijeme je vala za pobjedu.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Proslavit ćemo zajedno u utorak oko 22h, i pored loših rezultata mi smo i dalje tu u vrhu jer svi kiksaju.
Usro je ostavio ekipu na DRUGOM mjestu, poljuljane atmosfere i losih odnosa. Sve to je ispravio Vinko i donio TITULU ! Znam da vas pijedine boli to, ali to su CINJENICE !Sanchez1987 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 15:54Lahko je osvojiti kad ti usro ostavi masinu od ekipe,ta se racuna kao pola pola
plus prekinuto prvenstvo
samo su od zvezdasa prave
![]()
Samo bez Cirjaka, Vlatko, Andrej i Rijad imaju po dva zuta.
2 zuta imaju:Djokanovic,Drobarov,Kobiljar i Dudic
Ferrente je svoje rekao, pa se vi skupite muda pa uradite kako on ne kaze!!Ferrante071 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 17:54Ako Ferguson ne riješi ovaj Leotar sa 3+ bez primljenog gola neka kupi prnje... Ne treba ga niko tjerati, sam treba da odstupi.
niko nije pojacanje dok ne pokaze na terenu da je pojacanjeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 avg 2022, 18:04Ferrente je svoje rekao, pa se vi skupite muda pa uradite kako on ne kaze!!Ferrante071 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 17:54Ako Ferguson ne riješi ovaj Leotar sa 3+ bez primljenog gola neka kupi prnje... Ne treba ga niko tjerati, sam treba da odstupi.
Moglo bi dobro pojacanje doci na početak priprema zimskih![]()
Ih ima do tog jos 12 utakmica valja preziviti do tad bez stopera..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 avg 2022, 18:04Ferrente je svoje rekao, pa se vi skupite muda pa uradite kako on ne kaze!!Ferrante071 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 17:54Ako Ferguson ne riješi ovaj Leotar sa 3+ bez primljenog gola neka kupi prnje... Ne treba ga niko tjerati, sam treba da odstupi.
Kasno je za Mihojevića, pod ugovorom je. Do 13. augusta je ja mislim bio prelazni rok, ko je do tad dobio slobodne papire moze potpisati.f0rest1946 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 18:46Ih ima do tog jos 12 utakmica valja preziviti do tad bez stopera..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 avg 2022, 18:04Ferrente je svoje rekao, pa se vi skupite muda pa uradite kako on ne kaze!!Ferrante071 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 17:54Ako Ferguson ne riješi ovaj Leotar sa 3+ bez primljenog gola neka kupi prnje... Ne treba ga niko tjerati, sam treba da odstupi.
Nije mi jasno sto ne probaju Mihojevica na posudbu, ne igra ni u 2 Ligi Turske..
Ili opcenito nekog Stopera na posudbu nikako mi nije jasno, dobio si od ovog prijelaznog roka para i para jbt
Patimo se kao da smo Leotar a ne Sarajevo, hvalio sam i Feđu i Hadziju fakat su dobar posao odradili sa dovodjenjem igraca ali sta je sad prodao si Nihada, povrijedjen nam Stoper i oni nista.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 3 gosta.