Gdje lutvo dođe, dođu i crni sihiri i eto ti ga, ni krivi ni dužni, najebaše plođeni.
(ovo: ni krivi, ni dužni, ne shvatiti doslovno)
Gdje lutvo dođe, dođu i crni sihiri i eto ti ga, ni krivi ni dužni, najebaše plođeni.
Velež ili Željezničar?
Kako je krenulo. Prije ćete vi. Ili ćemo zajedno.
Pa kad bi oba ispala, častio bih cijeli forum, svega mi.
Mi i kad smo ispali imali smo isti broj bodova kao nekoliko klubova iznad nas. Gol razlika odlučivala. A vi budete otpisani 15 kola prije kraja...
shvati mi da budemo u **** dvadeset puta vecim nego sad ne bi ispali niti se ugasili pa nismo mi celik il sloboda
Robust je napisao/la: ↑28 avg 2022, 18:19shvati mi da budemo u **** dvadeset puta vecim nego sad ne bi ispali niti se ugasili pa nismo mi celik il sloboda![]()
![]()
kod nas trening prati vise ljudi nego vas sto dodje na domacu tekmu, tako da periferni i manje uspjesniji klub iz Tuzle bolje da se ugledate na gradske komsije kako igraju a ne da komentarisete klub iz metropole
![]()
![]()
a sto se tice Veleža joj sad kad im Amar ubaci svoje pusikurce u upravu bice rock-and-roll![]()
![]()
Joj priče, kao da smo zadnjih par godina bili 10. pa ono izvukli se. O čemu ti pričaš?!
E morteme fakinu stari, Santos je milionski transfer, ako ga povrede zaobidju od mesara poput Cirjaka, tesko tako brzo u prvu, prije ce sipa pokucat kod vas meSHcini.. al kakvo je to pranje para tamo Mirvaaa, honajj Sejo mi dao , honaaaj
hahaah,samo dobar skauting jer onakvih igraca kao sto je clarismario ima po 3 i 4 ligama brazila..Meraak1921 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 18:25E morteme fakinu stari, Santos je milionski transfer, ako ga povrede zaobidju od mesara poput Cirjaka, tesko tako brzo u prvu, prije ce sipa pokucat kod vas meSHcini.. al kakvo je to pranje para tamo Mirvaaa, honajj Sejo mi dao , honaaaj
Pročitaj lave malo bolje, tabut nije što i federalka. Vi niste bili za ispadanja, ali za tabuta jeste. A i dalje ste.LeonProfessional je napisao/la: ↑28 avg 2022, 18:25Joj priče, kao da smo zadnjih par godina bili 10. pa ono izvukli se. O čemu ti pričaš?!![]()
Taj opis bolje pristaje Slobodi.