NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: NFL
I ja sam opet tu, druga liga.
Ako neko odustane iz prve, javljam se da popunim prazno mjesto.
Ako neko odustane iz prve, javljam se da popunim prazno mjesto.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
nemere bez dokaza identiteta
tomo uzeo 10 dana slobodno usred najintenzivnijeg trening kampa

tomo uzeo 10 dana slobodno usred najintenzivnijeg trening kampa

Da se i ja prijavim za bilo koju ligu gdje bude slobodno.
Jel forumasi igraju preko ESPN-a, Yahoo ili nesto trece?
Meni licno Yahoo najjaci.
Jel forumasi igraju preko ESPN-a, Yahoo ili nesto trece?
Meni licno Yahoo najjaci.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Yahoo. Treba i ostati dalje na yahoo..ne da mi se kontati kako, sta izd. na drugom mjestu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Samo da pitam, ako je commish ovdje, da li ce se ove sezone igrati i BIH NFL liga (vidim da je automatski obnovljena) ? Ako ce se igrati, posto fali jedan igrac, da trazimo na vrijeme. Hvala 

-
- Kontakt:
Vidim ima ih i za 2 lige, mi što smo je već igrali imamo prednost? Bzze bi bilo nakon 2g da izvisii neko zbog novaka.
Nastati će novo doba, Matija Ivaniću. Ustati ćeš ti iz groba, s tobom u boj poći ću!
Trebalo bi da imamo 

happy endaš suspendovan na kraju 11 utakmica i mora platiti 5 miliona i to bi bilo to
- ArtemisFowl
- Kontakt:
da je tako nešto napravio ne bi hodo okolo nego ukrug u dvorištuArtemisFowl je napisao/la: ↑19 avg 2022, 15:39znači on je samo išo masovno na te masaže i zbog tog je kažnjen, nije nikoga silovao?
očito je bio malo agresivan i tražio “dodatne usluge”, dovoljno da te oderu ako imaš para. da smo ti i ja tako nešto probali dobili bi par puta po prnjoci i to bi bilo to
wow, sinoć su gronk i ovaj ufc tip potvrdili da je tampa bila rezervna opcija i da su on i tomo bili dogovorili sve sa raidersima ali je gruden u zadnjem trenutku sve bacio podvoz
idem u petak sedam dana na more, nazad sam u slijedeću subotu. je li draft definitivno u nedjelju 4.9. ?
dedera vidite to sa elmom vi koji imate facebook ili kako već komunicirate, pa napišite tu
inače tomo se vratio, niko ne zna šta je fakat bilo u pitanju, postoje sulude teorije tipa masked singer ili operacija očiju …. na kraju će biti nešto skroz bezveze …
a baker prema očekivanju (rookie out for season, konkurent darnold) starter u panthersima … to bi čak i moglo super funkcionisati ako cmc ostane zdrav, plus kratke i srednje lopte na dj moore-a … biće to finih 5—12
dedera vidite to sa elmom vi koji imate facebook ili kako već komunicirate, pa napišite tu
inače tomo se vratio, niko ne zna šta je fakat bilo u pitanju, postoje sulude teorije tipa masked singer ili operacija očiju …. na kraju će biti nešto skroz bezveze …
a baker prema očekivanju (rookie out for season, konkurent darnold) starter u panthersima … to bi čak i moglo super funkcionisati ako cmc ostane zdrav, plus kratke i srednje lopte na dj moore-a … biće to finih 5—12

Elmo nije potvrdio 100% ali draft je sigurno 4.9 oko 22h. On ce to u narednih par dana srediti.
Max Allegri
Ima li roster prve i druge lige?
Javio mi se Dado / SaltCityAttack na FB kaze bit ce nesto ali jos nisam cuo da li sam ovu godinu uspijo "upast" u roster
Uglavnom tu sam ako bude bilo mjesta.
Javio mi se Dado / SaltCityAttack na FB kaze bit ce nesto ali jos nisam cuo da li sam ovu godinu uspijo "upast" u roster

Uglavnom tu sam ako bude bilo mjesta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.