AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Nesto kontam, da dovedu i top desno krilo i zamijene Saleta i Messija, ko bi nas onda nervirao, kome psovati i galamiti onda 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zaboravljaš Diaza?
Di Marzio je potvrdio, Maldini ima još 10-12M za ovo ljeto i to je to.
Di Marzio je potvrdio, Maldini ima još 10-12M za ovo ljeto i to je to.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma ne zaboravljam, mislim na prvi 11, jer ce umjesto Diaza CDK tu da igra 
I jel nam bogati ovaj novi stoper se izgovars Cao
Bice uvijek ajd Cao
I jel nam bogati ovaj novi stoper se izgovars Cao
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 28 avg 2022, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Eto njega već u utorak u prvih 11, sreća pa to znači da u derbiju ga neće biti
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Što se mene tiče, može i Brahim na stopera protiv Sassuola, samo nemoj Gabbiu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Di Marzio i Romano tvrde da je Milan blizu dovođenja Astera Vrancxa iz Wolfsburga. Plaćena pozajmica + mogućnost otkupa za 11.5M. Doduše Wolfsburg traži 13M ali dogovor je blizu.
Osim ako sutra Maldini ne završi skroz nekog drugog igrača.
Osim ako sutra Maldini ne završi skroz nekog drugog igrača.
- nextterrain
- Kontakt:
Nece se ni Cao ni Vrancx naigrati ove sezone, mislim da su dovedeni tipa kao Lazetic (ne znam sto nije na posudbi?)
Nisu doveli veznjaka koji ce biti u rotacioni starter i stoga mislim da cemo vise vidjati Krunica nego Vrancxa ili Kjaera i Gabiju od Thiawa
Nisu doveli veznjaka koji ce biti u rotacioni starter i stoga mislim da cemo vise vidjati Krunica nego Vrancxa ili Kjaera i Gabiju od Thiawa
- OldFashioned
- Kontakt:
Jadni oni na Areni kad budu radili utakmice Milana.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:

Gledat ćemo mi njih sve više nego što mislimo. Nisu isti Lazetić i ovi momci koji već imaju iza sebe po 60 i više profesionalnih utakmica, to su po dvije dobre sezone.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ketelaere, Saelemaekers, Thiaw, Vranckx.
Još golmana da nađu i mogu na male bacit'.
Još golmana da nađu i mogu na male bacit'.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Thiaw se izgovara kao Ćao, ali kako izgovoriti Vranckx 
- OldFashioned
- Kontakt:
Ćao i vranćaoRomagnoli13 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 14:39Thiaw se izgovara kao Ćao, ali kako izgovoriti Vranckx![]()
Fazon je sto ne mozes ni izgovoritiRomagnoli13 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 14:39Thiaw se izgovara kao Ćao, ali kako izgovoriti Vranckx![]()
- Romagnoli13
- Kontakt:
Na stranu transferi. Izgleda da Rebić i Origi ipak sutra neće početi meč, jer nisu na 100% spremnosti. Upitno je hoće li uopšte biti pozvani ili se tek za derbi vraćaju u ekipu.
https://www.howtopronounce.com/aster-vranckxRomagnoli13 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 14:39Thiaw se izgovara kao Ćao, ali kako izgovoriti Vranckx![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Znaci Giorud opet 90min ili ce neke minute i Lazetic dobiti
- Beduin
- Kontakt:
Rebica kad gledas na terenu, to puca momak od snage i energije. A svako malo nesto povrijedjen, odsustvuje, nije spreman, zamor...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
I ovo je isto uredu vijest
- Romagnoli13
- Kontakt:
Osjetio lakšu bol u leđima dok Origi ima blažu upalu, zato se neće rizikovati. Origi će vjerojatno početi derbi, jer nema šanse da Giroud igra 3 meča u 7 dana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.