Sport i TV
Re: Sport i TV
Al čuj oni se brinu, neće se imati gdje repka gledati. A kad se sadržaj preko noći prebacivao na Novu Sport nisu se brinuli.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Teško se i sjetiti svih prevara, podvala, niskih udaraca, razvlačenja pameti građanima BIH od strane tm mafije...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ko god je kod tih nesposobnjakovica i ne zasluzuje da gleda.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
To je poenta! Bravo. Ovi telecom botovi sto likuju da imaju nesto, realno imate 4 arene na kojim ce faliti dosta sadrzaja, imate najgori net u evropi,najgori servis na svijetu itd... a hladno msat i TelemachKajzer10 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 18:09Sta mene zaboli koliko ce Telecom placati onima tamo?Blackwargreymon je napisao/la: ↑28 avg 2022, 18:08Bas mi je drago sto ukidaju SK, zamisli traziti istu cifru za sadrzaj koji trenutno imaju i uz to ne daju Nova Sport i SK HD te daju sve ostale kanale SD rezoluciji... 2022.g... haha. Mada nije cudo, UM je olicenje bezobrazluka i shupackog nacina poslovanja i odnosa sa operaterima i mrezama koje nisu u njihovm vlasnistvu.
Ja znam da cu ja placati istu cijenu kao i dosad, a necu imati SK.

Max Allegri
Za emitiranje Sport Klub kanala i @N1infoSA , BH Telecom je u protekle tri godine isplatio Telemachu blizu 30 miliona KM.Nakon što su izgubili prava engleske Premier lige,NBA,španske Primere,Telemach traži od BH Telecoma oko 5 miliona KM godišnje za emitiranje programa N1 TV i SK
Mig_Mig je napisao/la: ↑28 avg 2022, 21:47To je poenta! Bravo. Ovi telecom botovi sto likuju da imaju nesto, realno imate 4 arene na kojim ce faliti dosta sadrzaja, imate najgori net u evropi,najgori servis na svijetu itd... a hladno msat i TelemachKajzer10 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 18:09Sta mene zaboli koliko ce Telecom placati onima tamo?Blackwargreymon je napisao/la: ↑28 avg 2022, 18:08Bas mi je drago sto ukidaju SK, zamisli traziti istu cifru za sadrzaj koji trenutno imaju i uz to ne daju Nova Sport i SK HD te daju sve ostale kanale SD rezoluciji... 2022.g... haha. Mada nije cudo, UM je olicenje bezobrazluka i shupackog nacina poslovanja i odnosa sa operaterima i mrezama koje nisu u njihovm vlasnistvu.
Ja znam da cu ja placati istu cijenu kao i dosad, a necu imati SK.![]()
za 50KM prosjecne cijene na dvije godine
![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
& $, а $ Арена '.
Пас '.
Пас '.
Jel ovo i telekom postao vuciceva prcija
Novakovic i Plavsic napustili Sportklub...ne bi me iznenadilo da i njih dvojica predju na Arenu..na SK vlada rasulo..plate kasne...jos sad kad ostanu bez mjesecne naknade od bhT, bit ce im pravo veselo..Solak je definitivno digao ruke od svojih kanala..
Prvi i dalje radi za SK samo što nije komentator. Drugi je davno otišao u USA da radi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Novakovic je i dalje zaposlen na SK, redovno se ukljucuje u emisije i pravi neki podcast, samo sto radi iz Belgije, dok je Plavsic davno otisao u SAD, za njega je pitanje na koju TV ce se vratiti
dosad su na Arenu presli Srdjan Radojevic i Vuk Uljarevic, ovaj drugi je vec sinoc radio Rio Ave - Porto
za one koji ga ne znaju, to je ovaj
realno, treba im vise komentatora za Engleze, trpe Talijani jer vecina onih sto su radili jace utakmice Serie A sada rade Fulham i ostale bitnije utakmice Premiershipa
Don't believe the hype.
Drago mi je što je Vuk prešao na Areni. Odličan je komentator, a nisam znao da je Radojević prešao na Arenu. Čudi me da nije sačekao da ova sezona Eurolige prođe pa da onda pređe na Arenu.
- Shategabri
- Kontakt:
Šega je što imaju opširan izvještaj o EPL u onoj emisiji SK novosti, dakle baš posvete pažnju.
Vidi se da im je tuga pregolema. Da se razumijemo, dobro su to oni prenosili i dosta su se trudili, jer im je to bila zlatna koka.
Vidi se da im je tuga pregolema. Da se razumijemo, dobro su to oni prenosili i dosta su se trudili, jer im je to bila zlatna koka.
Koševo Zapad
BHTelecom sada ima asa u rukavu, a ukoliko nisu politicke igre, sada ce im vratiti za sve selidbe onih sportskih sadrzaja na Novu Sport, i ako dode do produzenja saradnje, mislim da ce biti ukljucene i NovaSport i HD kanali, ko ceka taj doceka. Iako su ugovorm bili duzni obezbijediti sve nama sadrzaje, UM nije interesovao prosjecni korisnik BHTelecoma, ne vidim razloga zasto bi mene sada pogodilo to njihovo kukanje i pisanje nekih saopstenja. Kao sto sam se snalazio za strimove tada, snacicu se i sada.
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
znaci ljepse slusati Gojka nego ovog kloca, frajer sj3be svaku mogucu tekmu svojim "pametovanjem"akisarajevo92 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 13:33
od ostalih najozbiljnije se spominje prelazak Loncarevica
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nadam se da ce Goran Grgic doci na arenu, jedino on je vrijedan spomena od srpskih i hrvatskih komentatora sa sportkluba sto su radili Engleze.
Moze i Alen Selman 

Sutra bez:
Arsenal - Villa
Bournemouth - Wolves
City - Nottingham
Napoli - Lecce
Zamisli još da Španci igraju.
Arsenal - Villa
Bournemouth - Wolves
City - Nottingham
Napoli - Lecce
Zamisli još da Španci igraju.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Nece. Ide Partizan - Zvezda na AS2.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.