FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mozda cemo njega koristiti kao stopera 

-
- Kontakt:
Polako,Krivokapic,Ovcina,Vukotic,Beqiraj i jos par njih su nas isto zapratili pa otpratiliumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 14:49Zapratio Mirza FK Sarajevo i oficijelnog fotografa. Dobro nam došao!

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Polako sa najavama, ne dovodimo Casemira..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 avg 2022, 14:37Mirza Mustafic dolazi?
U Fola Esch 37 utakmica 16 golova i 15 asistencija
Znaci za Kapica je izmislio fudbal
Gledam ove isjecke, pa covjek je igrao pred 54 covjeka na tribinama skoro svaku ovu utakmicu sa isjecaka. Vidjecemo hoce li potpisati i od cega je, valja igrati pred nasom publikom
Nadam se Beqiraju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 avg 2022, 14:57Polako,Krivokapic,Ovcina,Vukotic,Beqiraj i jos par njih su nas isto zapratili pa otpratiliumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 14:49Zapratio Mirza FK Sarajevo i oficijelnog fotografa. Dobro nam došao!![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Upravu si i to,ali ipak brojke su brojke.One sve govorenokee je napisao/la: ↑29 avg 2022, 15:00Polako sa najavama, ne dovodimo Casemira..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 avg 2022, 14:37Mirza Mustafic dolazi?
U Fola Esch 37 utakmica 16 golova i 15 asistencija
Znaci za Kapica je izmislio fudbal
Gledam ove isjecke, pa covjek je igrao pred 54 covjeka na tribinama skoro svaku ovu utakmicu sa isjecaka. Vidjecemo hoce li potpisati i od cega je, valja igrati pred nasom publikom
Ali sacekajmo prvo da potpise,da na kraju ne bude jos jedan u nizu...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 29 avg 2022, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Novi vezni je manje vise potvrda za Djokanovica da se koristi jos na stoperu, jer nije ovo zboh odlaska Kapica, ima Rasid koji ceka da upadne
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Ovaj ti je vise 10ka nego vezni.Prednjeg veznog je igrao 70 puta u karijeri dok centralnog i zadnjeg veznog samo 14 puta.Sta planiraju ne znam,znam samo da su rekli da nema vise dovodjenja u ofanzivnom dijelu tima tako da ovaj je vjerovatno zamjena za Kapica.Ili to ili Varesanovic ima neku ponudu/hoce da se zahvale nekomeJavierBosnia je napisao/la: ↑29 avg 2022, 15:03Novi vezni je manje vise potvrda za Djokanovica da se koristi jos na stoperu, jer nije ovo zboh odlaska Kapica, ima Rasid koji ceka da upadne
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ja sam ga pratio dok je bio u Njemackoj. tamo bio bas los igrac u 4 ligi. ali kako vidim u Luxemburgu puno bolje. i realno Flora nista nije losija od nasi klubova.ako bude potpisao dobro dosao.
- f0rest1946
- Kontakt:
Daj samo kakvog stopera Hadzija..
Zbog čega ovoliko traje registracija ovog Abrakadabre...
Zrinjski, Zeljo, TC su brzo zavrsile registracije igraca, samo kod nas traje procedura
Zrinjski, Zeljo, TC su brzo zavrsile registracije igraca, samo kod nas traje procedura

JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Onda su opet promijenili jer su stavili 29.08..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
"...bice bolje sto me vise loze,napoleon72 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 13:09U oktobru, bice u novembruJavierBosnia je napisao/la: ↑29 avg 2022, 11:14“Aničić je operisan, radi fizikalne terapije. Avramovski se vratio, prve minute dobio protiv Sloge, ali protiv Travnika se žalio na istu povredu. Radi individualno, za desetak dana bi se trebao polako priključivati ekipi“.
Avramovskog prije oktobra necemo vidjeti
U novembru, bice u decembru
meni gore biti ne može"

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jjebem ti gico tatu dodika
Lezali u zatvoru zajedno...
Pred praznim tribinama se igra, Fedji laknulo
Lezali u zatvoru zajedno...
Pred praznim tribinama se igra, Fedji laknulo

Yebem li vam mrtve majke
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Prema izvještaju delegata propusti se odnose na korištenje pirotehničkih sredstava, gađanje protivničkog igrača i službenih lica prilikom napuštanja terena i istaknutog transparenta na tribinama u 65. minuti utakmice na kojem je pisalo „Dušmanima Bosne nanio je jada“.
Mora da je delegat neki ceto sa pala **** li mu pomrle.
Mora da je delegat neki ceto sa pala **** li mu pomrle.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 29 avg 2022, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, bordobijeli, crnehorde, ErosViverosViv, Ferroviere1987, MokraKifla, nedimmmm1337, pjankesarajevo, Rodman, zagorski i 94 gosta.